C
Courtney
Gost
Ne nerviram se tuzna sam.Ajde otvori neku malo veseliju temu npr. kako kazniti 2 devojke koje su rekle da je Nightwish black i decka koji je rekao da su Maideni powerdie_happy:Ma daj...sta se nerviras....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nerviram se tuzna sam.Ajde otvori neku malo veseliju temu npr. kako kazniti 2 devojke koje su rekle da je Nightwish black i decka koji je rekao da su Maideni powerdie_happy:Ma daj...sta se nerviras....
)))die_happy:guitarrr_babe:Meni je decko koji makar podseca na Ville-a - idealan decko.
Nadam se samo da se ne sminka :wink:
Vintersorg:Courtney:Bice...sad su me bas ubedacilidie_happy:cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]
pa mislim da sam zensko...pa zbog toga hehe)) Pozdrav!
![]()
E ovako.Mrzim * forume,to je nazesce * da se ljudima otme vreme sa neta.Pa * vas bog burzujski.Nisam se logovao ni na jedan forum,ovo je prvi,i ne bi se logovao da nije ovog smrdljivog Stoorbaka.Cek ko je reko' da su svi blackeri sataniste,da cujem bre?EEEEEE,znate bre ko je Vintersorg,znate bre za projekat Borknagar, ste culi nakad za Arcturus a?Oni nisu satanisti, a postoji jos mali milion blackera koje nemaju dodirnih tacaka sa antihriscanskim tekstovima.Zato, ocu da se ova tema ukine na ovom forumu.BUAHAHAHAHAHAHA
Pp Cuo sam za sve te projekte i bandove, ali moram ti reci da si mnogo glup da bi imao takav nick! Nikako ne mogu da skapiram kako neko kao ti moze da ima takav nick!Stvarnoyugoslav:Courtney mojne mi se bedacis!!!
P.S.Evo kad su svi dobri,,,bicu i ja!!!
P.S.S.Primi moje iskreno izvinjenje!!!

Stoorbak:Vintersorg:Courtney:Bice...sad su me bas ubedacilidie_happy:cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]
![]()
E ovako.Mrzim * forume,to je nazesce * da se ljudima otme vreme sa neta.Pa * vas bog burzujski.Nisam se logovao ni na jedan forum,ovo je prvi,i ne bi se logovao da nije ovog smrdljivog Stoorbaka.Cek ko je reko' da su svi blackeri sataniste,da cujem bre?EEEEEE,znate bre ko je Vintersorg,znate bre za projekat Borknagar, ste culi nakad za Arcturus a?Oni nisu satanisti, a postoji jos mali milion blackera koje nemaju dodirnih tacaka sa antihriscanskim tekstovima.Zato, ocu da se ova tema ukine na ovom forumu.BUAHAHAHAHAHAHA
E VintersogeeeeeeeeeeeeePp Cuo sam za sve te projekte i bandove, ali moram ti reci da si mnogo glup da bi imao takav nick! Nikako ne mogu da skapiram kako neko kao ti moze da ima takav nick!
Bre pa covek je genije, pogledaj samo kakave textove pishe, a ti taj nivo inteligencije ne bi mogo da dostiglesh cak i kad bi ziveo josh 300 godina!
p0z
DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst...yugoslav:
ops:
Courtney:DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst...yugoslav:ops:
rasplakala sam seVintersorg:Stoorbak:Vintersorg:Courtney:Bice...sad su me bas ubedacilidie_happy:cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]
![]()
E VintersogeeeeeeeeeeeeePp Cuo sam za sve te projekte i bandove, ali moram ti reci da si mnogo glup da bi imao takav nick! Nikako ne mogu da skapiram kako neko kao ti moze da ima takav nick!
Bre pa covek je genije, pogledaj samo kakave textove pishe, a ti taj nivo inteligencije ne bi mogo da dostiglesh cak i kad bi ziveo josh 300 godina!
p0z
Uau,ovde neko nekog opasno vredja.Nema veze to je jos jedna slabija strana foruma(vredjanje izmedju ljudi.Nego cuveni STOORBAKU kad vec ocemo o nickovima,sta taj tvoj predstavlja i od koga si ga pokupio,a?A secam se i da sam te vidjao sa nickom THYRFING a nisi znao sta je to,buahahaha.* inteligenciju brate, ti si bio tolko tolko inteligentan da nisi znao sta je THYRFING.Aj PoZ
die_happy:Courtney:DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst...yugoslav:ops:
smrcrasplakala sam se
Koji si ti lik!
meni je nesto upalo u oko...He OPET si shvatila sta sam htela da kazem!POzdrav i tebi!Nadya:Courtney, i ja verujem u reinkarnaciju, ali se ne slazem sa sobom da zivot nema smisla sem ako se ne rodis jos 84576943 puta!
Pojedinacan zivot… ovaj zivot koji sad zivimo ima veoma smisla… to je, po men,i putovanje od vise decenija, na kome ucimo…to je poenta – ucenje… sta je sta, sta je vazno, na sta ne mora toliko da se obrati paznja…
Ne verujem u boga, a samim tim ni u raj, ni pakao…
OVDE, SAD stvaramo sami sebi raj, odnosno pakao.. ne zelim da cekam nikoga, ne zelim da CEKAM da bi mi se desile lepe stvari, za koje poooostojiiiii mogucnost da se dese, jer je tamo neko to pomenuo i onako... solidno opisao u jednoj knjizi, a onda su ljudi podelili tog jednog boga u veliki broj razlicitih religija i napravili plodno tle za zrtvovanje, ratove, razdvajanje… toliko je ljudi nestalo sa Zemlje samo zbog razlicitog naziva onoga u sta veruje.
Smesno mi je to… sta imam od toga, ne zivim zivot da bi mi bilo lepse kad umrem, nego da napravim sebi sto lepse dok sam ziva!!
To je moje misljenje, htela sam da odgovorim iako to nije postavljena tema.
Pozdrav![]()
Courtney:DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst...ops:

Kakvi likovi...Nadya:meni je nesto upalo u oko...
cek da metnem naocare, duva promaja neka 8)
Courtney:Kakvi likovi...Nadya:meni je nesto upalo u oko...
cek da metnem naocare, duva promaja neka 8)![]()
Courtney:die_happy:Courtney:DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst...yugoslav:ops:
smrcrasplakala sam se
Koji si ti lik!
Zar nisi i jednom pre...ma nema veze!Ajde sad svi dodjite na moju novu temu da proslavimo pomirenje! 8)Nadya:heh, ovo sto sam ja rekla, sam samo ja rekla... nisam shvatila iz tvoje price...
A nije mi jasno ono "opet"...![]()
Courtney:Zar nisi i jednom pre...ma nema veze!Ajde sad svi dodjite na moju novu temu da proslavimo pomirenje! 8)
Budite kreativni...! yugoslav:Courtney:Zar nisi i jednom pre...ma nema veze!Ajde sad svi dodjite na moju novu temu da proslavimo pomirenje! 8)
Tako je mala ,,,jos samo da zovnemo rock-metal -girl i njoj da se izvinem za prepucavanja i onda sam cist!!!