ima li hopera????

die_happy:
Ma bas mene briga....nego snimi ti meni to spaljivanje na kasetu pa da ja i Nadya pogledamo

Rot Alone. Destiny,
killing the souls of lives at your feet.
Dead to its fight.
Hell as they said.
Killing the darkened rotting fate.
Fate. Rot Alone. Bludgeoning hell.
Finding their souls and returning to dwell.
Killing and bleeding tightened as one.
Killing the darkest rotting fate.
Rot all lesions.
Glory. Rotting, plowed.
Dead he's killed your soul.
Glory. Rotting flower.
Kill.

Chopped in half

Feel the blood spill from your mouth
With rotting ways comes destiny
Feel the soul taking over, bleed!

Chopped in half

Feel the blood spill from your mouth
With rotting ways comes destiny
Feel the soul taking over, bleed!

:D Big God / Raped Souls

In America today, every 25 * seconds
someone is viciously raped, someone is brutally violated;
250 times a day, someone is murdered, someone's life is taken,
In America; This is America, This is America, and I love America,
I love America!

No remorse for the pain
Look into the eyes of death
Strong man cannot endure
Big god of this earth

Liar!
Big god, no god!

Take back this life
Give back this world
"Woe to you
of earth and sea"
Big god will always be

Liar!
Big god, no god!
Burn! Raped Souls:

God raped souls
Of our lives
Hammers crush all our lives
Just like clockwork
They'll crush our lives

Pa zar nije istina?

joj joj joj ......
pa ne trebaju mi ti metalci da bih znao ko je kada silovan i ubijen, dovoljno je da citam novine :)

a onaj deo "Liar! Big god, no god!" mi lici na izjavu buntovnog klinca koji vidi lose stvari oko sebe i koje mu se desavaju, pa onda krivi boga.
ne bih sad da napravim teolosku raspravu o Bogu ovde, ali samo da ti kazem: boga u sebi svako moze pronaci, ali malo ko moze verovati.
razmisli malo o tome, mesto sto pljujes po necemu za sta pricas da ne postoji (video sam tvoju izjavu kako je bog surov i uopste nije kao sto su ga opisali u bibliji)

mislim da nisi u pravu on nije ***** a ni narkoman.Ima puno gorih ljudi i sta bi mi sad trebali da radimo ,da uzmemo da ih pljujemo a? Saslusaj neku njegovu pesmu i videces da gresis.Covek jedino pise ono sto misli i oseca.Po meni on je normalna i osecajna osoba. Svi ti koji su naizgled kreteni uglavnom nisu tako.GRESIS!!!!!!!!
Corey:
hm...let me think.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net
:twisted:

Stoorbak:
Nadya:
Stoorbak:
Ma da bre mashta je zakon, mashta ima krila :pPpP
Da stvarno je debilno da neko sebe naziva metalcem a nema pojma ko su Obituary!
Ma bre jedina kazna je gore navedena Itrnal bleeding ili pak Chopped in half!

8) 'de ste vi ooootisli... :roll:

Pa krenuli smo po kaznu zar ne?
Buahahaa
Spalite je, neka gori u paklu :pPPpp
:cry: Bas si seljak.Ja sam samo trazila savet od tebe,ali tako mi i treba kad sam TOLIKO iskrena...

Vintersorg:
Stoorbak:
Pa opet bi pocelo prepucavanje!
Ni ti nisi znala shta Obituary!
Kako tebe da kaznimo?

Nisi znala ko su Obituary?!Pa ti neka metalka,da jesi metalka al izpozirana do maximuma!E bre kad sam imao 9 godina gledao sam njihov cuveni hit i sing Iternal Bleeding,jeste da mi se nisu svidjali ali kasnije sam shvatio njihov kvalitet a posebno kavlitet njihovog pevaca(onaj covek razbija kako peva).Nego sad ja trebam da smisljam kaznu za tebe jer tako?Ja bi ti uradio sledece:

1.Ne smem da pisem nece da prihvate ovi na forumu sigurno,zato samo moras da pustis masti na volju
Zasto bi mene sve to zanimalo?Pa vec sam osudjena na smrt?A znala sam ko je Obitary,ali ih nisam slusala,ima razlike...

Courtney, opet smo se slozili- stvarno nisi trebala da zapocinjes ovu temu. Meni je zao ako sam je ja rasplamsao, i jos vise mi je zao ako cu ovim da je nastavim ali dugujem par objasnjenja:
a) Keeperu, "imperijalistickim djubretom od jezika" sam nazvao engleski jezik, a ne tvoj nacin izrazavanja.
b) zaista ne pokusavam nikog da pokopam
c) religija i muzika imaju veze( kao sto sam vec pisao) zato sto su nesto ljudi pogresno shvatili i zato sto znacajno uticu na ljudski zivot.
d) metal jeste melodican( ali i agresivn)
e) ljudi, nemojte da se zamlacujete toliko podelama i znanjima o muzici, stvar je o tome sta ona izaziva kod nas !!!(osecanja ljudi a ne podaci)
PEACE

Back