Stoorbak
Primećen član
- Poruka
- 651
die_happy:Pa onda, kada se bujno rascvetas, stave te u vazu... 8)
I opet na kraju uvenesh!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
die_happy:Pa onda, kada se bujno rascvetas, stave te u vazu... 8)
c c cOk sorry optimisto, ali ja samo objektivno govorim!!!!!die_happy:E ja ovde gajim optimizam a ti mi ga narusavas....!!!!!!!!!!!!c c c
PP
Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...die_happy:A sta ti je uradio jugoslav?![]()
Courtney:Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...die_happy:A sta ti je uradio jugoslav?![]()
(napomena:nisam ni satanista ni mentalno poremecena,samo me nerviraju ljudi kao on).
![]()
A i agresivna!!!!!!!die_happy:woooooow....pa bas si agresivna :wink:![]()

He ja sam malo naprednija!Mene niko nije pitao da li sam luda.A sta ti mu to ne bi uradio(ili nesto gore...)Stoorbak:Courtney:Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...die_happy:A sta ti je uradio jugoslav?![]()
(napomena:nisam ni satanista ni mentalno poremecena,samo me nerviraju ljudi kao on).
![]()
Svakog ludaka kojeg pitaju da li je lud prvo shto izusti jeste to da nije lud!
p0z
Ja agresivna!Nisam...Stoorbak:A i agresivna!!!!!!!die_happy:woooooow....pa bas si agresivna :wink:![]()
![]()
ops:He ma necu...ali ono da cu da mu iscupam srce je bila njegova bolesna ideja pa reko ja da se nadovezem...die_happy:e, pa on je samo lik sa foruma...ignorisi ga ako ti smeta....nemoj da ga nabijes na kolac 8)
die_happy:Docicu ti tiho..necujno u snove...a s prvim jutrom oticicu s tvojim srcem u ruci
Courtney:.Da li postoji neki nacin da izbcimo onog retardiranog yugoslava odavde?
Courtney:Dobro bre ima li ovde jos neko ko mrzi Jugslava?
Courtney:Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...(napomena:nisam ni satanista ni mentalno poremecena,samo me nerviraju ljudi kao on).
![]()
Courtney:Smrt Yugoslavu!!!
Ne znam na sta mislis...yugoslav:Courtney:Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...(napomena:nisam ni satanista ni mentalno poremecena,samo me nerviraju ljudi kao on).
![]()
JEL TO OCES DA URADIS JER SAM TI U LICE REKAO ISTINU OD KOJE BEZISH!!!!ISTINU koju ti niko ovde nije rekao!!!A ti dobro znas sta je to,,,kao i stoorbak!!!
Ne znam na sta mislis...Courtney:JEL TO OCES DA URADIS JER SAM TI U LICE REKAO ISTINU OD KOJE BEZISH!!!!ISTINU koju ti niko ovde nije rekao!!!A ti dobro znas sta je to,,,kao i stoorbak!!!
Courtney:Ne znam na sta mislis...yugoslav:Courtney:Idi na Moze li neko da slusa...,Metal da ili ne ili neku drugu temu koju smo Stoorbak ili ja otvorili,pa ces videti.I samo da znas,necu da mu izvadim srce,hocu da ga (zivog) nabijem na obrnuti krst,da mu iskopam oci pentagramom,a onda da ga gledam kako se muci i umire...(napomena:nisam ni satanista ni mentalno poremecena,samo me nerviraju ljudi kao on).
![]()
JEL TO OCES DA URADIS JER SAM TI U LICE REKAO ISTINU OD KOJE BEZISH!!!!ISTINU koju ti niko ovde nije rekao!!!A ti dobro znas sta je to,,,kao i stoorbak!!!![]()
yugoslav:Ne znam na sta mislis...Courtney:JEL TO OCES DA URADIS JER SAM TI U LICE REKAO ISTINU OD KOJE BEZISH!!!!ISTINU koju ti niko ovde nije rekao!!!A ti dobro znas sta je to,,,kao i stoorbak!!!![]()

Stoorbak:Skapirao sam Yugoslave, ali zashto curici ne bi pruzili shanse da se popravi! Ipak ona je maloletna i ne zna dovoljo o metalu, ali niko se nije naucen rodio pa ni ona, zato STRPLJENJA!
p0z