Kakav basiviti.Jel si ti cuo za muziku...????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da,iako slusam i stranu muziku(nikako ne ovu domacu)SREMICA:Jedna sam od retkih koji vole da slusaju Bijelo dugme,Crvenu Jabuku,Merlina,Plavi orkestar itd...Interesuje me vase misljenje...da li je ova muzika jos prisutna u nama i koliko?
alo moloko devojcice pa koliko ti imas godina?????Mi Moloko:Uopste mi nije jasno sta to ima slicno u dizelasima i ljudima koji vole tehno zurke? 92. god su se "pojavili" Pepersi, Leni Kraviz i mnogi drugi. To se slusalo u diskotekama, Metalica je izbacila one svoje balade, ali nigde se nisu isticali dizelasi. Ja cak i ne znam koja je to muzika koju su oni slusali!Ali ljudi tako je dobro igrati uz tehno!
( A jel mogu i ja sa vama na ono pivo?)
Mi Moloko:Al' zasto sve mora da bude po tvome? Zasto si tako siguran da si ti u pravu? I zasto mislis da je tehno nistavilo? I ja tebe uopste ne razumem! Koju ti muziku ustvari slusas?I sta ti ustvari volis, kada si protiv svega? Sad pljujes metalce sad ih branis, sad spominjes punk sad pljujes pankere, branis komercijalu a svako ko se poziva na znanje u muzici komercijalu smatra najvecim zlom. Pa sta ti Yugoslave ustvari volis? Ti si izgleda rodjeni kontras!
).Iggy:IIIIIIIIDEEEEMOOOOOOOO NA PIIIIIIIIVOOOOOOO!!!!!!!!!!
Kada?
Lens:Nema goreg coveka od rokera koji se prodao 8)

yugoslav:KURT COBAIN onda MILAN iz EKV-a pa JIM MORISON zatim svi ostali narkomani i psihodelicari!!!