ima li hopera????

SREMICA:
Jedna sam od retkih koji vole da slusaju Bijelo dugme,Crvenu Jabuku,Merlina,Plavi orkestar itd...Interesuje me vase misljenje...da li je ova muzika jos prisutna u nama i koliko?
da,iako slusam i stranu muziku(nikako ne ovu domacu)
slusam i Bijelo bugme,Plavi orkestar,Indexe,Kod...
takve grupe i takvi pevaci-sumnjam da cemo ponovo imati tako nesto!

Uopste mi nije jasno sta to ima slicno u dizelasima i ljudima koji vole tehno zurke? 92. god su se "pojavili" Pepersi, Leni Kraviz i mnogi drugi. To se slusalo u diskotekama, Metalica je izbacila one svoje balade, ali nigde se nisu isticali dizelasi. Ja cak i ne znam koja je to muzika koju su oni slusali!Ali ljudi tako je dobro igrati uz tehno!
:roll: ( A jel mogu i ja sa vama na ono pivo?)

Al' zasto sve mora da bude po tvome? Zasto si tako siguran da si ti u pravu? I zasto mislis da je tehno nistavilo? I ja tebe uopste ne razumem! Koju ti muziku ustvari slusas?I sta ti ustvari volis, kada si protiv svega? Sad pljujes metalce sad ih branis, sad spominjes punk sad pljujes pankere, branis komercijalu a svako ko se poziva na znanje u muzici komercijalu smatra najvecim zlom. Pa sta ti Yugoslave ustvari volis? Ti si izgleda rodjeni kontras!

Mi Moloko:
Uopste mi nije jasno sta to ima slicno u dizelasima i ljudima koji vole tehno zurke? 92. god su se "pojavili" Pepersi, Leni Kraviz i mnogi drugi. To se slusalo u diskotekama, Metalica je izbacila one svoje balade, ali nigde se nisu isticali dizelasi. Ja cak i ne znam koja je to muzika koju su oni slusali!Ali ljudi tako je dobro igrati uz tehno!
:roll: ( A jel mogu i ja sa vama na ono pivo?)
alo moloko devojcice pa koliko ti imas godina?????
Hahahahahhahaha nigde se nisu isticali dizelasi???!!!hahahahahahahaha jos jednom hahahahah jos dva puta haahahahahahahaha
A na pivo mozes sa nama!!!

Mi Moloko:
Al' zasto sve mora da bude po tvome? Zasto si tako siguran da si ti u pravu? I zasto mislis da je tehno nistavilo? I ja tebe uopste ne razumem! Koju ti muziku ustvari slusas?I sta ti ustvari volis, kada si protiv svega? Sad pljujes metalce sad ih branis, sad spominjes punk sad pljujes pankere, branis komercijalu a svako ko se poziva na znanje u muzici komercijalu smatra najvecim zlom. Pa sta ti Yugoslave ustvari volis? Ti si izgleda rodjeni kontras!

Ma jok,, ne shvatas neke stvari,, kada porastes samo ce ti se sve kasti!!!Techno jeste NISTAVILO zato sto sam i pravio TECHNO stvaari i izvalio da je za to potreban pileci mozak!!!Nista nema lakse od toga!!!Sve se svodi na jedan takt koji lupa citavu noc!!!Vise sam visio po TECHNO zurkama nego na onim na kojim volim da budem jer su mi svi drugovi TECHNO manijaci.Jednom sam dao predlog "uzmes MATRICNI stampac,,, ozvucis ga(pustis da stampa dok ne istrosi sav toner) i udri po basu"...Jel mislis da nebi odlepila na moju stvar!!!****** nikako da me povede zelja da napravim za vas MATRICNU stvar!!!Ja volim kada vidim pravog umetnika ,,, tipa MOCART, BETOVEN, OLGA, SVI iz DREAM THEATER-a PACO DE LUCIA, STEVE VAI, JOE SATRIANI i jos ggomila njih,,,,a ne tamo neke post moderne umetnike tipa marko nastic ,,,,Pusta komp da mu odradi posao!!!Mislim...Pa ti sad vidi ko je veci umetnik!!!Pazi kad ja znam kako se prave techno stvari!!!Pa napravio sam mali milion stvari u fruty loop-u i reason-u cisto da dokazem ortacima da je techno sranje od muzike,,, i da to nije muzika....Znas nemam ja nista protiv nekoga sto slusa techno samo ne volim da prica kako je techno muzika dobra i kako je kvalitetna ,,,jer ona nema k ...od kvaliteta!!!
Video sam na forumu ,,tema"TECHNO" tvoju izjavu i vristao sam od smeha!!!!Pa koliko ti stvarno imas godina kada ne znas za pokret sabana dizelasa!!!???

Imas jako dobrih komercijalnih stvari!!!Nego se klinci loze na onu foru ,,,ja sam underground i necu da slusam nista sto je komercijala ,,,jer sam ja pravi punker ili metalac ili rocker...E pa to su po meni POZERCINE samo takve....Ja najvise mrzim kada mi kazu da sam PUNKER ili METALAC,,,,ja odlepim,,,posto ja necu da budem niciji tj. da predstavljam neki pokret...Ja sam svoj....i slusam ono sto je dobro i kvalitetno,,,dal to bil komercijala ili ne...Ponekad mi udju u uvo i totalna shunt muzika.Ima jedno 5,6 stvari techno koje mi se svijaju,,, ****** udju u uvo i nikako da izajdu ,,a krs od muzike...Znaci ne bitno je kakva je muzika ako se meni svidja onda je slusam..ALi kao sto iz prilozenog vidis ,,,podrzavam samo prave umetnike,,, ao ove TECHNO shuntere,postmoderne umetnike ne!!!
Kao klinja sam isto ovako razmisljao,,,ali sam i za gomilu punk stvari reko da veze nemaju sa svirkom i tekstovima!!!

Evo ovako MOLOKO devojcice,
posto visis na netu ,,, skini program soulseek ili kazzu(znas valjda cemu sluze)((a ako ne znas. sluzi za skidanje multimedije(muizke filmova slika itd.))I download-uj ovu stvar

DREAM THEATER
Scenes From A Memory (1999) 9.The Dance of Eternity

Dream theater je grupa,,,scenes form a memory je album a stvar je 9. po redu i zove se THE DANCE OF ETERNITY..E pa vidi sta je kvalitet!!! i sta znaci biti umetnik!!!

i reci mi sta mislis,,,ali kada je cujes jednom pusti je jos koji puta da ti udje u uvo!!!Tada ces ako si pametna shvatiti o cemu svo vreme pricam!!!

Postoje i bolje grupe od DT. yugoslave smiri zivce i nemoj se paliti toliko. Ako hoces da pokazes nekom da si bolji od njega nemoj se spustati na njegov nivo. Nego da se vrnem na DT. Kao sto sam rekao postoje i bolje i neki primeri su i King Diamond i Mercyful Fate, Iced Earth, Rapsody, Falkenbach, Samael. . . A ako hoces balade poslusaj Macbeth "Romantic Tragedy's Crescendo" (mozda su im i ostali albumi slicni, neznam nisam ih preslusao ali ovaj jesam i imaju preterane ljubavne pesmice, jako su tuzne :cry: ).

I have got this feeling
the tide is turnning now baby
funny feeling
everything is gonna be alright now

dream theater:new millenium
Ko razume, shvatice!!
tehno-sa novim stvarima, TEHNOlogijama dolazi i vremenom prolazi...

EJJJJ BREEE
Pusti kretencine,godine staza nemaju nikakve veze sa muzikom!!!!Ili volis ili ne volis.
Iskreno sam preslusala jedan album od D.T. i jako mi se svidja ali ******* morala sam da vratim bivsem!!!
Mocni su!!!
Keep fighting for metal!! :)

I dalje se slusa.Ona podseca na ona lepa vremena.Ovi danasnji narodnjaci su najveci promasaj u istorije muzike.Ja najvise volim MAGAZIN.Volim da slusam Bijelo dugme,Crvenu jabuku,Prljavo kazaliste,Parni valjak...

Back