B
box
Gost
EJ O CEMU SE OVDE RADI.....KO JE OVDE BOLESTAN I LUD........DAJ BRE KAKAV METAL I PICKINI DIMOVI......VOLITE SE LJUDI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
box:EJ O CEMU SE OVDE RADI.....KO JE OVDE BOLESTAN I LUD........DAJ BRE KAKAV METAL I * DIMOVI......VOLITE SE LJUDI
Aha, dobri su... Samo ih ti slusaj a ja cu za par godina da te potrazim u Lazi LazarevicuNeb:Po mom misljenju, mozda i najkvalitetniji bend ovde i sada...
U danasnjem intervjuu na sajtu www.block-out.tk Nikola Vranjkovic najavljuje novi album "Nema vise lakih protivnika"... Zanimljivo za procitati..
"Danas niko ne veruje u bolje sutra, ali dobro je što i oni ljudi koji nisu u kriminalu i politici veruju u sebe. Ja isto tako verujem u sebe. U srpsko bolje sutra više ne verujem ali me ni ne uzbuđuje. A da su jadni - jadni su, ali novac ih čini veselim. Ne znam, možda bismo mogli da delimo šećer uz novi album." etc....
Pozdrav svima
yugoslav:AntiHrist:idi ubij se odmah!!i ti posle tamo drzish neka "predavanja"..h h h .katastrofa. :x :x :x
Evo idem ,,,ALI JUCHEeeee
lara:pa normalno da nisu. ne moze jedna osoba da se izbori protiv svog vremena i rezima, ali ako pokusava da se izrazi kroz svoju muziku (koja je odlicna)onda je to super. po meni su oni ostavili nesto znacaqjno iza sebe i ja ih obozavam svu trojicu i smatram da su sa svakog aspekta nadvisili svoje vreme,taj period u kome su ziveli i stvarali, a ljudi koji ih nazivaju supcima to cine iz ciste nemoci da ih skapiraju
Antihrist:hahaha...sada si me *?ajde bezi bre..shta si toliko napaljen.smiri se mao.
Ali stvarno,stvarno smaras!Sta si se nakacio na Eminema?Nama bi verovatno oci iskopao kad bi tako nesto pokusali sa Mansonom ili sa Slipknote. girl:Corey,smaras!

nista im nefali breeeeeeeeeee................yugoslav:Lost_soul:shta fali narkomanima?????yugoslav:KURT COBAIN onda MILAN iz EKV-a pa JIM MORISON zatim svi ostali narkomani i psihodelicari!!!
nina 8)
Mislis sta im ne fali!!!

Lost_soul:nista im nefali breeeeeeeeeee................
sve je to dobrooooooo....
hehehh
nina