ima li hopera????

Courtney:
Stoorbak:
Courtney:
Prelep bend...eh da mi je neko rekao,ne bih mu verovala,ali sta sad...kako sam uskladjena. Vidite,prvo otvorim temu o Dimmu Borgir,a onda o Blind Guardianu...strasno. Nego,BG. Ah...ona pesma The Lord of the Rings :shock: :) :) :) savrsenstvo...i Guardian of the Blind..ma,fantasticno... :)

UUU a ja mislio da sam pre tebe otvorio ovu temu,,, ali da ti si tada mislila da je BG neki novi parfem zar ne?
Imagination.... najjaci album
mada ni Somewhere far beyond nije losh :)))
aj p0z
Znas kako,ja ipak imam 5 godina da nadoknadim sve to :wink: 8)

Samo napred :)))) nadam se da cesh uspeti da savladash gradivo, kad poslushash Nevermore, Immortal, Borknagar, Amorphis, Mayhem, Vader, Behemoth, Bathory, Dark Funural......

Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!

Oh, sjajno! Imam, vidis, taj problem sa povezivanjem stvari - cujem nesto na radiju, a u isto vreme gledam neku sasvim drugaciju sliku na TV-u, recimo vesti ili tako nesto, i onda povezem da sam to sa vesti cula na radiju, recimo, u pauzi izmedju dva pitanja u kvizu koji sam slusala. Oh, divno, srecna sam sto sam pogodila!

guitarrr_babe:
Flea.RHCP:
Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom... :)
pa potrefila si :wink: ali ne znam koliko je ona shvatila :lol: :lol: inace ima i jedna prodavnica u knezu.. imaju majce jos negde, ali ne mogu da se setim :lol: :lol: 8)

morrison_baby:
Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me
Hey you, standing in the aisle
With itchy feet and fading smile
Can you feel me
Hey you, don't help them to bury the light
Don't give in without a fight

Pink Floyd - Hey you
Ima jos lepih stihova ali ovo za pocetak
:oops: divna pesmica... znam jeee..... :oops: :oops:

Pa zar ljudi jos uvek dele east i west coast???
Nisam znala za Gravediggaz a ni za Mobb Deep,sta vise nije me ni interesovalo...Neki moji drugovi jos ucek se raspravljaju oko toga,samo znam da je 2Pac west a P.Diddy east...Jesam li u pravu?

Back