Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Volim ih, super su, narocito Baobab,Srebrna kap, Dorcolac itd....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emili:ja mislim- previše, mada čast izuzetcima :?
guitarrr_babe:Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!
danguba:Ernesto_Che:bla bla bla sta seres bre?Anonymous:Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujemkortikal:I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
sta ti znaci to iskreniji?
kad neko ne razume...

guitarrr_babe:Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!
))))

retardu promeni nekad pink, to sto ti samo to i gledas nemoj ovde nesto da se folirasLuthien:emili:ja mislim- previše, mada čast izuzetcima :?
Heh,kojim izuzecima????
Tu bre nema izuzetaka,sramota bre,bruka!
Onaj Grand Show,ljah,ma to je cirkus,sve sami fazani i fazanke.Kokoshinjac,ma ni zivotinje im nisu ravne.
VENOM:In league with Satan, Welcome to hell, Live like an angel (die like a devil)

Anonymous:danguba:Ernesto_Che:bla bla bla sta seres bre?Anonymous:Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujemkortikal:I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
sta ti znaci to iskreniji?
kad neko ne razume...
...onda mu se to sto ne razume objasni!
e pa povampirice seAnonymous:e za tvoju informaciju,kkn ne postoji vise godina
VARNA:em3pac iverson:Ma,obozavamo!!!Red_Zmaja:Ma ajmo malo da oladimo...ma svi mi volimo Seku... :wink:Napokon da ste resili da se i vi malo nasmejete....
samo opusteno....
![]()