ima li hopera????

guitarrr_babe:
Flea.RHCP:
Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom... :)

Cuo sam za tu prodavnicu ali ja nisam iz BG tako da nemogu da ih posetim (barem ne skoro). Koja je njihova tacna adresa, ili imaju li svoju web prezentaciju ili E-mail adresu?
i kolika je odprilike cena majce?

Flea.RHCP:
guitarrr_babe:
Flea.RHCP:
Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom... :)

Cuo sam za tu prodavnicu ali ja nisam iz BG tako da nemogu da ih posetim (barem ne skoro). Koja je njihova tacna adresa, ili imaju li svoju web prezentaciju ili E-mail adresu?
i kolika je odprilike cena majce?
450 su u felixu, a ima u toj radnji u Knezu za 270 cini mi se :roll:
sto se tice e-maila i sl. pocgledaj u REX-u mislim da tamo ima nesto

najvaznije mi je da uzivam u muzici...ako bi vise cenila txt, kako bi onda slusala instrumental...?
naravno i reci su bitne...
a zar poruka mora da bude u njima...ponekad mi se cini da muzika i sama od sebe nesto znaci...
mozda sam samo luda

guitarrr_babe:
Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!

Da velika je shteta shto se Dead ubio i napisao da mu je zao zbog nereda :) Ipak zao mi coveka, sada vec legende BM-a ostaviuo je puno iza sebe....shta da ti kazem za Dark funural....old school black, skandinavci i tu nema shta da se prica....preporucujem ti Nevermore :))) najjaci su, sviraju neki americki power skroz su ludi :))))
p0z

Ernesto_Che:
Anonymous:
kortikal:
I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujem
bla bla bla sta seres bre?
sta ti znaci to iskreniji?

kad neko ne razume...

vazno je sve:
ideja,tekst,muzika(kako je napisana;kako odsvirana;kako otpevana), sta izaziva u meni i koja osecanja nosi u sebi,talenat muzicara sto se tice pisanja i sto se tice pevanja(kao sto vec rekoh)...
ali ipak navise volim kad vidim tekst koji me ostavi bez reci

Deya:
Pa zar ljudi jos uvek dele east i west coast???
Nisam znala za Gravediggaz a ni za Mobb Deep,sta vise nije me ni interesovalo...Neki moji drugovi jos ucek se raspravljaju oko toga,samo znam da je 2Pac west a P.Diddy east...Jesam li u pravu?

Ne dele svi, i ne deli se vishe east i west, mada ima jos prepirki o tome koja je scena jacha.. Zato pomalo i pratim to ko je sa koje strane. A to poredjene dede i paka, ne treba porediti medju east i west, nisu bas toliko vredni toga, ok aj pacu rspct al dedica, moz da ga fafa :D

Back