Miss_worms
Primećen član
- Poruka
- 621
1200 micrograms 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

prodigy ili havoc?SisaDaPimp:Dokaz da ne treba srati west ili east coast, da i na east coast sceni ima * jakih MCjeva, sam primer Mobb Deep, mada i Gravediggazi su East.
guitarrr_babe:Flea.RHCP:Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?
Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom...![]()
450 su u felixu, a ima u toj radnji u Knezu za 270 cini mi seFlea.RHCP:guitarrr_babe:Flea.RHCP:Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?
Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom...![]()
Cuo sam za tu prodavnicu ali ja nisam iz BG tako da nemogu da ih posetim (barem ne skoro). Koja je njihova tacna adresa, ili imaju li svoju web prezentaciju ili E-mail adresu?
i kolika je odprilike cena majce?
bla bla bla sta seres bre?Anonymous:Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujemkortikal:I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
guitarrr_babe:Eeeeeee, ja znam za sve to sto je Stoorbak pomenuo!!! Ta-na-na-na-na!!! Jupiiiiiii!!! Uh, ponosim se sobom! Sem mozda Dark funeral... Nisam za njih sigurna. I Mayhem... jesu to oni najgori, sto su se drogirali kao blesavi i neki od njih je ubio nekog iz neke druge ekipe ili tako nesto, ili se samoubio... da, da, samoubio se pa su ga drugari slikali!!! Haha, vidite sta ja znam!
Ipak zao mi coveka, sada vec legende BM-a ostaviuo je puno iza sebe....shta da ti kazem za Dark funural....old school black, skandinavci i tu nema shta da se prica....preporucujem ti Nevermore
)) najjaci su, sviraju neki americki power skroz su ludi
)))Ernesto_Che:bla bla bla sta seres bre?Anonymous:Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujemkortikal:I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
sta ti znaci to iskreniji?
Ufologg:eee deco deco
a sta su bre rambo, voodoo, ateisti, brejkersi, darkvudi, mravi, kanda, oruzijem ...odo sad stigla mi vutra ali vreticu se...

Anonymous:nebitno,zaboravi
Oki-doki!Anonymous:prodigy ili havoc?SisaDaPimp:Dokaz da ne treba srati west ili east coast, da i na east coast sceni ima * jakih MCjeva, sam primer Mobb Deep, mada i Gravediggazi su East.
Deya:Pa zar ljudi jos uvek dele east i west coast???
Nisam znala za Gravediggaz a ni za Mobb Deep,sta vise nije me ni interesovalo...Neki moji drugovi jos ucek se raspravljaju oko toga,samo znam da je 2Pac west a P.Diddy east...Jesam li u pravu?