ima li hopera????

Nesi:
Pogledala emisiju...cestitala na umecu...pozelela dobrodoslicu u Beograd :wink:

Hvala - drago mi je da si odgledala i nadam se da ti se dopala!

Ja iskreno nisam gledao jer sam jutros otiso za Bg i tek sam se vratio oko 8 uvece u Nis- bas pravi haos od dana. Tako da uopste neznam ni sta su koristili ovog puta u emisiji - pa bi lepo bilo da mi kazes koliko i sta je bilo - cisto da znam:)

Od utorka sam Nislija u Beogradu :)

Pozdrav!

Pedja

Stoorbak:
Courtney:
Prelep bend...eh da mi je neko rekao,ne bih mu verovala,ali sta sad...kako sam uskladjena. Vidite,prvo otvorim temu o Dimmu Borgir,a onda o Blind Guardianu...strasno. Nego,BG. Ah...ona pesma The Lord of the Rings :shock: :) :) :) savrsenstvo...i Guardian of the Blind..ma,fantasticno... :)

UUU a ja mislio da sam pre tebe otvorio ovu temu,,, ali da ti si tada mislila da je BG neki novi parfem zar ne?
Imagination.... najjaci album
mada ni Somewhere far beyond nije losh :)))
aj p0z
Znas kako,ja ipak imam 5 godina da nadoknadim sve to :wink: 8)

SisaDaPimp:
Deya:
SisaDaPimp:
E aj keve ti od kad ti slusas hop dok se toliko przis?

Ejj,Sisa nije ti fora da ga odma napadas...Pusti ga da kaze jos nesto ako ima!

Haha sekice, pa na sta ti lici njegov post, na nekog old schoolera u HHu, ili nekog ko je juce cuo eminema i gejcent pa sad doso da se siri po nettu kako slusa HH.

Nije sve kao sto izgleda...Mozda je decko sasvim OK...Mozda...

Deya:
SisaDaPimp:
Deya:
SisaDaPimp:

Haha sekice, pa na sta ti lici njegov post, na nekog old schoolera u HHu, ili nekog ko je juce cuo eminema i gejcent pa sad doso da se siri po nettu kako slusa HH.

Sta tebe boli q*ac da sta je on.Gledaj svoja posla.Moras li uvek da se mesas u svaciji zivot i svaciji muzicki ukus?!!Jbt sto ne o'ladis malo!!!Pusti ljude na miru i zivi svoj zivot,ako ga uopste imas!

Li'l' Bitch:
Deya:
SisaDaPimp:
Deya:
SisaDaPimp:

Sta tebe boli q*ac da sta je on.Gledaj svoja posla.Moras li uvek da se mesas u svaciji zivot i svaciji muzicki ukus?!!Jbt sto ne o'ladis malo!!!Pusti ljude na miru i zivi svoj zivot,ako ga uopste imas!

Ovo je bilo upuceno...kome?!

Deya:
Li'l' Bitch:
Deya:
SisaDaPimp:
Deya:
SisaDaPimp:

Ovo je bilo upuceno...kome?!
Sisa bre daj da cujemo decka!Vidis da ga nema od tvog komentara,sem ako nije klisnuo u "ona trazi njega"!

Samo jedan podsetnik za one koje interesuje Teorija Muzike...

Predajem Berklee metod koji obuhvata Teoriju muzike kao i Haromoniju. Dok ucite teoriju, ucite i kako funkcionise harmonija u muzici( krugovi, obrtaji , skale itd).

Toliko sto se tice toga.

Sva dalja pitanja- znate gde da se javite.

Pozdrav

Pedja

jagodica:
Pedjazz:
Samo jedan podsetnik za one koje interesuje Teorija Muzike...

Predajem Berklee metod koji obuhvata Teoriju muzike kao i Haromoniju. Dok ucite teoriju, ucite i kako funkcionise harmonija u muzici( krugovi, obrtaji , skale itd).

ali ja to znam shta onda

Pa super za tebe ako znas- mada iskreno sumnjam jer tu ima jako puno stvari !

Jer znas da radis analizu harmonsku ? Da li znas sta je modal interchange? Harmonizaciju durske , molske , melodijske i harmonske skale? Harmonske krugove? Moduse? Karakteristicne tonove i avoid tonove u modusima?

Samo neke od stvari koje obuhvata Teorija i Harmonija Berklijeva.

Poslednje pitanje , na koje ako mi das pravi odgovor, ubedices me da zaista znas sve ove stvari!

Recimo ovako...

Sta sve mozes da sviras preko C minor 7(C mol 7)? Naravno mislim na skale kao i druge stvari...

Pozdrav i srecno:)

Pedja

8) Zdravo!!! 8)
Zelim da pocnem da sviram gitaru i zato bih molio sve gitariste(a na ovom forumu ih ima dosta)i sve one koji se bar malo razumeju u ovu oblast da me upute u problematiku.Znaci pomozite mi pri izboru!!!!
Koje su marke i modeli najbolji i najpristupacniji za jednog pocetnika???
PLEASE HELPPPPP..... :roll:

Bosanac 007:
bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta? :?:
e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!
Sa imas ti protiv Bosne ba jeli seljancuro nauci da pises mamu ti * seljacku ma Seka je zakon ima vime i sve sto treba jednom coveku Bosnia Rulles e moji Srbijanci nema te vi pojma sta je lepota i vime...ajd pa uzdravlje
Oladi malo!!!Sta ti imas protiv Srba...a ne postoji samo spoljasnja lepota...zasto onda ljudi imaju dusu?

Back