fortunteller
Obećava
- Poruka
- 92
miran jarane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bosanac 007:Ma ni jedan poslusajte malo Bosanski undergraund ba pa tu je Edo Majka ali vi niste culi za to ne znam ni sto li pisem ovo...ali ajde da vas malo obrazujem

jagodica:..domaci iz srpskog??![]()
Ernesto_Che:toKeeper:Ernesto_Che:idi * pa mora malo da se lozucka kad je moderator... 8)
eto, Kurte, nemoj bleaka da diras, i mi bismo to isto radili da smo moderatori![]()
hehe.
a shto se Chole tiche, ma cool je Chola ..... hihi. One njegove perfektne, nestashne shishkice ... i dechachki pokret ..... i zbunjeni, stidljivi osmeh ..... hihiihihihihihi. joj..... smeshan batitza.
ju!!! :shock: ti keeperu pocinjes malo da me plasis...
morrison_baby:Eh izes ga Courtney.....mi smo idioti....treba da se ugledamo na dzonija i budemo face.A to cemo postici ako budemo pljuvali po nasoj muzici.

fortunteller:jadno je to sto i kada neki kvalitetniji bend snimi album produkcija je odvratna i ja to ne mogu ni da slusam. citaj-alogia npr.
emika:ma ne bi trebalo, ali ipak utiče. mislim ipak živimo u takvoj zemlji i ako ne želimo da nas neko stavi u isti koš sa onima koji samo slušaju slepce sa Pinka, moramo po nečemu da se razlikujemo, makar po oblačenju 8)

ops:Ernesto_Che:ekskurzije su *, zurke su * sve je *...