ima li hopera????

Bosanac 007:
Ma ni jedan poslusajte malo Bosanski undergraund ba pa tu je Edo Majka ali vi niste culi za to ne znam ni sto li pisem ovo...ali ajde da vas malo obrazujem

Haha edo ima par ok pesama, ostatak je krsh, a pogotovo sto ***** o ratu u bosni i hrv, a nea pojma kako je bilo na granicama, i ratistima i kako se svercovalo, a on ***** o tome, e to mi ide na racku zesce.. A bosanski "UG" sam cuo na FM Jamu par pesama i iskreno nista od toga mi se svidelo nije, tako da zaobidji ta predavanja, pa ako imas da kazes nesto na ovu temu reci, ako ne zavresna je chapri.

ma ne bi trebalo, ali ipak utiče. mislim ipak živimo u takvoj zemlji i ako ne želimo da nas neko stavi u isti koš sa onima koji samo slušaju slepce sa Pinka, moramo po nečemu da se razlikujemo, makar po oblačenju 8)

Ernesto_Che:
to
Keeper:
Ernesto_Che:
idi * pa mora malo da se lozucka kad je moderator... 8)

eto, Kurte, nemoj bleaka da diras, i mi bismo to isto radili da smo moderatori :D :P
hehe.

a shto se Chole tiche, ma cool je Chola ..... hihi. One njegove perfektne, nestashne shishkice ... i dechachki pokret ..... i zbunjeni, stidljivi osmeh ..... hihiihihihihihi. joj :lol: ..... smeshan batitza.

ju!!! :shock: ti keeperu pocinjes malo da me plasis...

don't be affraid ....... :wink:

fortunteller:
jadno je to sto i kada neki kvalitetniji bend snimi album produkcija je odvratna i ja to ne mogu ni da slusam. citaj-alogia npr.

Ma, produkcija je generalno uzasna kod nas. I ovi CITY i slicne produkcije su jako lose i sa jako malo para rade posao. Da nemaju televiziju ne bi prodali nista od onoga sto stampaju...

Ok ok, mozda i nije jadna ali, zar ne primecujete da svaka domaca grupa ima neki strani bend koji kopira. I jos nesto, na svaku pomenutu domacu grupu reci cu njen 10 puta bolji ekvivalent u stranoj muzici. Sad ce neko opet reci, to je zbog kinte. Pa sta ja treba da slusam domacu muziku zbog patriotizma iako je njesra. Naravno da mi ne pada napamet. Sto bih slusao Eyesburn ako mogu RATM, sto bih slusao Night Shift ako postoji Metallica, May Result-Cradle of filth,Cactus Jack-ZZ top. Sve same grupe koje su pokrale pesme. Ovaj iznad koji kaze da ne slusam domacu muziku uopste, je potpuno u pravu. Ali to ne znaci da nisam upucen. Pogubnom uticaju televizije se ne podvrgavam ali slusam radio i sto je najvaznije idem na koncerte, i strane i domace, i ovde i preko. Kakvi su Cactus Jack i Kraljevski Apartman mogli smo vrlo lepo da vidimo pre Purple-a na sajmu. Ko jos moze da se lozi na cupavog lika i njegovo (da vidim ruke) vristanje. Morison babe ne znam zbog cega uopste u ovu raspravu mesas shabanijadu iz granda i pinka. Ko ovde uopste prica o njima... Pricamo o grupama koje se ovde smatraju za rnr. Koliko su kvalitetne govori to sto trecerazredne grupe sa zapada zvuce pet puta bolje nego nase. Pravi primer za to je proslogodisnji koncert grupe hangman u domu omladine.

Dok su članovi grupe Colonia na dalekom kontinetnu Australiji, njihov prvi singl na engleskom jeziku A little bit of uh la la osvaja europske dance top liste. Pjesma je već objavljena u nekoliko zemalja, a posljednja od njih je Italija gdje je pjesmu objavila diskografska kuća Media Records (izdaju Tomcraft, Gigi d'Agostino). Remixe je napravio dj Paolo Ortelli.
A little bit of uh la la imala je svoju premijeru u radio emisiji poznatog dj-a, producenta i autora Gabrya Pontea (Eiffel 65) na Radio DJ-u.
Pjesma je također osvojila i dansku dance top listu gdje je bila na prvome mjestu, a može se naći i na top listama u Austriji, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Njihoc novi album dolazi oluja je vec 2 mjeseca najprodavanije izdanje City Recordsa u SCG i Croatia Recordsa u Hrvatskoj!

Ok ocigledno se necemo sloziti.....
Svejedno mi je....samo se osecam uvredjeno sto nas dragi Dzoni sudi o meni na osnovu mog nicka.Ne poznajes me uopste i nemas pravo da me zoves idiotom samo zato sto mislim da i nasim grupama treba dati sansu.I za mene muzika nije zavrsila 75.Ja prvenstveno volim rock ,nije vazno da li su u pitanju 70,80 ili 90-e.Naravno da slusam i moderniju muziku ali volim i Doorse.U jednom od tvojih odgovora....cini mi se na Nocnom zivotu....rekao si da si i ti pre slusao Doorse ali vise ne.Znaci ti si bio cool a ja sam Lost in time.Ti ocigledno smatras sebe modernim likom i sve je to lepo ali je ne zelim da se kao ti ogranicavam na nesto samo da bih bila cool i da bih se uklopila u masu.Ajd cao

Back