I
iluzionista
Gost
lepi dzoni:Mislim da je rec jadna savrsena. I ne bi je iskoristio samo za domace bendove i muzicare vec i za sve one individue koje se loze na domacu muziku.
Ovo je vec malo preterano. Postoje i dobri domaci bendovi.. Samo sto vecina slusa onu paucinu od domace muzike. Mada je domaci rok pomalo propao (svi kreste nekakav hard core i pevaju na engleskom), cini mi se da polako sve krece kako treba. Na primer: U poslednje dve-tri godine, bar dve grupe mogu da se izdvoje: Cactus Jack i Night Shift. A od demo bendova, cuo sam Fenomenu iz NSa. Jako mi se svidja njihov ritam.
Osim toga nije sve tako lose, bilo je u poslednjih 12 godina dobrih bendova, koji su postavili osnove za razvoj njihovih muzickih pravaca u Srbiji, napr: DAB i rege...
Osim toga "domaca muzika" je preopsta definicija. Kod nas postoje (mada neke kao andergraund scene) vise muzickih scena... Tako da to "domaca muzika", ustvari govori da ti ne pratis domacu scenu uopste. Nikad te nije zainteresovalo da malo zagrebes ispod paucine...
I jos nesto: Nije bas sve sto nije domace kvalitetno.

ops: