ima li hopera????

lepi dzoni:
Mislim da je rec jadna savrsena. I ne bi je iskoristio samo za domace bendove i muzicare vec i za sve one individue koje se loze na domacu muziku.

Ovo je vec malo preterano. Postoje i dobri domaci bendovi.. Samo sto vecina slusa onu paucinu od domace muzike. Mada je domaci rok pomalo propao (svi kreste nekakav hard core i pevaju na engleskom), cini mi se da polako sve krece kako treba. Na primer: U poslednje dve-tri godine, bar dve grupe mogu da se izdvoje: Cactus Jack i Night Shift. A od demo bendova, cuo sam Fenomenu iz NSa. Jako mi se svidja njihov ritam.

Osim toga nije sve tako lose, bilo je u poslednjih 12 godina dobrih bendova, koji su postavili osnove za razvoj njihovih muzickih pravaca u Srbiji, napr: DAB i rege...

Osim toga "domaca muzika" je preopsta definicija. Kod nas postoje (mada neke kao andergraund scene) vise muzickih scena... Tako da to "domaca muzika", ustvari govori da ti ne pratis domacu scenu uopste. Nikad te nije zainteresovalo da malo zagrebes ispod paucine...

I jos nesto: Nije bas sve sto nije domace kvalitetno.

TETRAPAK:
Inace ne volim ljude koji se samo zale i kukaju a nista oko sebe videli nisu:].

Nasa muzika ima kvaliteta i uvek ce imati jedini problem je finansijska kriza kao i to sto ne mozemo preci granice Ex-Yu zbog jezika.Ali to sto neki misle da Amerika ima najbolju muzicku scenu mnogo se varaju(imaju najjace trziste i industriju)pogledajte samo nasu zemlju naspram zemalja Zapadne Evrope ili Severne Amerike,pa da je Srbija toliko bogata nasa muzika bi bila isto toliko popularnija i bolja.Treba videti svet a ne koncentrisati se slusajuci radio i TV gde se samo pici zesca komercijala i muzika bez kvaliteta.Tek kad odes u inostranstvo osetis da mi nismo toliko slabi sto se tice muzike(studiram u Kanadi i znam o cemu pricam:]).

Slazem se s tobom. :idea:

Jako volim domacu muziku. May Result,Bjesovi,Kraljevski apartma,CORBA,the Stone,Alogia,Psyhoparadox...malo izmesani pravci,godine rada i ts.,ali poenta ostaje ista...volim nasu muziku. Slusala sam Phenomenu,i mogu stvarno da kazem da je odlicna :D Za Vladu Jeta - mnogo gotivim tog coveka,kao i Olgu...je8em li ga,meni je lepo sve dok ima svirki,na kojima je atmosfera savrsena :D 8)

Pa,ovako,sviraju powermetal,iz Trebinja su (BiH),kazu da imaju "jak akcenat na klavijaturama",vokal me nervira,ali sem toga sasvim su mi ok...
album im se zove "Igra",ne znam tacno kad je izasao,ali moze da se naruci preko REX-a :wink:

Gitarista im je najlepsi decko na svetu :oops:

Ljudi, koliko se stvari promenilo od mog poslednjeg posta ovde... Recimo, prva nedelja raspusta (koju racunam kao prekretnicu u svom zivotu), kada sam imala tri uzastopne zurke (18. rodjendani). Sta biva: na prvoj sam se osrednje smorila, toliko da sam uspela da pevam neku svoju pesmu i da se cujem dok je isla Stoja, na drugoj sam zaspala za nekim stolom u separeu (napomena-nisam pila, kako mogu da pijem ako sam smorena???), a sa trece sam pobegla posle 20 min, tacnije posto sam pronasla slavljenika u masi odusevljenih ljudi i cestitala mu. Tako da, ono... Ljudi, sta se ovo desava? Shvatam pomalo, ali ovo vec pretera...

to
Keeper:
Ernesto_Che:
idi * pa mora malo da se lozucka kad je moderator... 8)

eto, Kurte, nemoj bleaka da diras, i mi bismo to isto radili da smo moderatori :D :P
hehe.

a shto se Chole tiche, ma cool je Chola ..... hihi. One njegove perfektne, nestashne shishkice ... i dechachki pokret ..... i zbunjeni, stidljivi osmeh ..... hihiihihihihihi. joj :lol: ..... smeshan batitza.

ju!!! :shock: ti keeperu pocinjes malo da me plasis...

bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta? :?:
e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!
Sa imas ti protiv Bosne ba jeli seljancuro nauci da pises mamu ti ***** seljacku ma Seka je zakon ima vime i sve sto treba jednom coveku Bosnia Rulles e moji Srbijanci nema te vi pojma sta je lepota i vime...ajd pa uzdravlje

Back