ima li hopera????

Hopper:
A ti ces bre da mi kazes sta je hip hop!! Ja brate vec godinu dana to slusam i sve sam siroke stvari kupio bre i tako se ponasam kao hoper i tako razmisljam, a ti se nasao da mi solis pamet?!
Hip hop bre brate rulez, NBGD RULEZ i sta bre brate vi bre ocete???????? Tri dana slusate hop bre i nasli ste da meni solite pamet! Uh, sad sam se bre malo iznervirao ali brate povokacija je provokacija!!!

Ovo ti nije trebalo!
Ti nisi normalan,majke mi!

Pa dobro kad bi se napravio neki jaci dogadjaj u BGu, sto ne bi mogla da se iscimas pa dodjes do BG-a.. znam neke likove iz Bara koji se iscimaju i za domace dogadjaje pa dodju do BG-a.. nadjes neku ekipicu pa se iscimate.. Vredelo bi stvarno neki jaci dogadjaj da se sredi u BG-u (al pod uslovom kad ja budem mogo da dodjem :D:D)..

BobbyMarlee:
Ernesto_Che:
nije ni clapton tako super ko sto ti mislis...ion se u svoje vreme morao ulizivati a sad sto ka bole muda za sve, to je druga stvar...
opet smo se vratili na isto...komercijala ovo komercijala ono...najvise se slazem sa bobbyem, mada ni sisa nije mnogo promasio stvarr...

Je l` to znaci da smo se pomirili :wink: ?

naravno da NE :!: :!: :wink:
PS
a cekaj, cekaj, mi smo se svadjali? pa sho nisi odma reko!

Hopper:
A ti ces bre da mi kazes sta je hip hop!! Ja brate vec godinu dana to slusam i sve sam siroke stvari kupio bre i tako se ponasam kao hoper i tako razmisljam, a ti se nasao da mi solis pamet?!
Hip hop bre brate rulez, NBGD RULEZ i sta bre brate vi bre ocete???????? Tri dana slusate hop bre i nasli ste da meni solite pamet! Uh, sad sam se bre malo iznervirao ali brate povokacija je provokacija!!!

Godinu dana i vec mislis da si neki hoper. Dobar vic. Nisam dugo cuo smijesnijeg. Ja ga slusam od 5 razreda a sada imam 19 dina. Kada se naslusas sve ono sto sam ja slusao onda se javi. Siroke hlace i duksevi cine hopera onoliko koliko ga ozbiljno shvata (tu ne ubrajam mc-eve). Ja imam par drugova koje slusasju HH ali ne furaju siroke hlace i dukseve, njima se samo svidja ta zika i to je sve, dok je za mene HH nacin zivota. Shvatices kad porastes. Zaboravio si da spomenes 187 oni su tvoji idoli zar ne? Da li si ikad cuo za Tech 9? Ne bi reko zar ne. Zato suti i uci. Ako nesto naucis za par dina javi se onda da te ispitamo.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ma najbolje uzmi alkohol i onako ih malo istrljaj...
nisam znala da plocice smeju da se kupaju? jel si siguran da ih necu skenjati tako? jer, ako mi se desi da ijedna zbog toga pocne da zajebava, naci cu te gde god da si i preklati na spavanju... :roll: :roll:

202ku, mada ne pustaju uvek dobru muziku
i jedan radio koji mi se mnogo svidja al ne znam ni kako se zove ni koja frekvencija
i ponekad ujutru kad se probudim, jat...obicnu pustaju neke matore secerave pesmicice...taman umesto secera uz jutarnju kaficu...koju ne pijem
i B92 al retko

187 vi bre slusate! ja sigurno ne. i koga vi bre uopste branite? narodnjake mozda? posle mog prvog posta ste me ispljuvali ko da sam ratni zlocinac! i godinu dana nije malo bre. za to vreme sam provalio sve sto valja u domacem hopu! daj bre skinite mi se

Back