Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
Meni je sve to kao sto rekoh daleko. Ja sam skroz dole juzno! Devojka sa Jadrana! He he he!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rESPECT!SisaDaPimp:Da razumes HH moras da razumes staru skolu, a ako to ne razumes moz da sisas jaja.
Hopper:A ti ces bre da mi kazes sta je hip hop!! Ja brate vec godinu dana to slusam i sve sam siroke stvari kupio bre i tako se ponasam kao hoper i tako razmisljam, a ti se nasao da mi solis pamet?!
Hip hop bre brate rulez, NBGD RULEZ i sta bre brate vi bre ocete???????? Tri dana slusate hop bre i nasli ste da meni solite pamet! Uh, sad sam se bre malo iznervirao ali brate povokacija je provokacija!!!
.. Hehe ma rekoh ti ja lik kida zesce, mada nabavi i od Virtuoso-a ako uspes, ima samo jedan album izbacen do sad 2001 izbacio je, sam na svoju ruku, stvarno album je kidacina zeca, vredi cuti.BobbyMarlee:Ernesto_Che:nije ni clapton tako super ko sto ti mislis...ion se u svoje vreme morao ulizivati a sad sto ka bole muda za sve, to je druga stvar...
opet smo se vratili na isto...komercijala ovo komercijala ono...najvise se slazem sa bobbyem, mada ni sisa nije mnogo promasio stvarr...
Je l` to znaci da smo se pomirili :wink: ?
:wink: Hopper:A ti ces bre da mi kazes sta je hip hop!! Ja brate vec godinu dana to slusam i sve sam siroke stvari kupio bre i tako se ponasam kao hoper i tako razmisljam, a ti se nasao da mi solis pamet?!
Hip hop bre brate rulez, NBGD RULEZ i sta bre brate vi bre ocete???????? Tri dana slusate hop bre i nasli ste da meni solite pamet! Uh, sad sam se bre malo iznervirao ali brate povokacija je provokacija!!!
uh bljak taj lik mi toliko ide na jetra...odvratan je!!!Red_Zmaja:MC Flex Politicka