ima li hopera????

SisaDaPimp:
Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..

Yebiga ti mislis da svi slusaju hip-hop od postanka bassivitya,ali nije tako. Ja ga slusam od 5. razreda a sada imam 19 dina. Yebiga tada su bili aktuelni Gru, Cya, Voodoo popay, Fool Moon, Robin Hood...
Upravu si za onaj album od cya-e Cyazback da je bio odlican ija ga danas slusam i ubjedljivo mi je dan danas najbolja pjesma Sam protiv svih, ali svaka cast ovim likovima iz bassivity-a ja nemam nista protiv njih. Neznam sta imate protiv Bassivity-a ali zar vi nebi snimili svoj album. Nije bitno da li za bassyvity, bk sound, city records, komunu, ili neku drugu kucu. Svako bi dobio kritike. Dobre,lose ali to bi bio vas album. Da li bi vam tada bilo svejedno?
pa naravno! Samo Da se prodaje. I zato ne s.e.r.i.t.e. vise ko je undergrond,a ko nije!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brate, zavisi neko radi HH iz ljubavi neko zbog tog da ga znaju, tako da nisu svi isti to ne zaboravi.. Ima masa ljudi koji izbace albume na svoju ruku, rade kako oni hoce i kazu sta oni hoce, a ne kako im produkcijska kuca zahteva.. Jer ti cim si potpisao ugovor sa nekom produkcijskom kucom mozes da ocekujes da ce od tebe da traze da odradis na neki njihov nacin pola stvari i vise na albumu da bi se to sto bolje prodalo..

Original izdanje kosta 1600 dinara...sadrzi DVD i CD sa tog koncerta...posto mi je original nepotrebno skup, jel ima neko ili zna gde mogu da nabavim piratsko izdanje ovoga. Poz. za fanove LP-a, pomoc, ako mozete....

Brate ma ta nasa old school scena njoj cu uvek da dajem rspct iako su se oni ostatci iz te old school scene prod ali zesce ali dajem im rspct jer su zapoceli tu kulturu kod nas.. Mislim jbt marchelo, bassivity ovo ono.. ma stare zvake samo da se sto bolje proda.. mislim kad pogledam onog struku seljaka baca spiku frke ovo ono, neki shatro gangster, a covek je nikad veca ckapi.. e sad.. sva ta spika se svodi na to, ko ce bolje da se is*enja i bolje proda album, a niko ne misli na tu ljubav prema toj istoj muzici, i ne misli na ono da kaze sta zaista misli, vec baca spiku koju publika zeli da cuje da bi prodao sto bolje..

DANCE MAX 2004/1 2CD
Gigi D Agostino - Silence E.P. Underconstruction
Norah Jones – Feels Like Home (novi album)
Michelle Williams - Do You Know (riba iz destinis child-a) novi album
Stereolab - Margerine eclipse (novi album)
Al Green - I Can't Stop (poznati soul pevac) novi album
Orgy – Punk Statik Paranoia (metal grupa)
Laika – Wherever I Am I Am What Is Missing (elektro-ambient pop)
Murderdolls - Beyond The Valley Of The Murderdolls (punk-metal)
Café De Soul vol 4
Grammy Nominees 2004
VA-The Last Samurai-OST-2003 (muzika iz filma)
DJ. Networx Vol.20 (2CD)
Technodrome Vol. 19 (2CD)
Ambient Lounge - vol.6 (2CD)
Ministry Of Sound - Clubbers Guide 2004 (2CD)

SisaDaPimp:
Brate ma ta nasa old school scena njoj cu uvek da dajem rspct iako su se oni ostatci iz te old school scene prod ali zesce ali dajem im rspct jer su zapoceli tu kulturu kod nas.. Mislim jbt marchelo, bassivity ovo ono.. ma stare zvake samo da se sto bolje proda.. mislim kad pogledam onog struku seljaka baca spiku frke ovo ono, neki shatro gangster, a covek je nikad veca ckapi.. e sad.. sva ta spika se svodi na to, ko ce bolje da se is*enja i bolje proda album, a niko ne misli na tu ljubav prema toj istoj muzici, i ne misli na ono da kaze sta zaista misli, vec baca spiku koju publika zeli da cuje da bi prodao sto bolje..
Bash to.Svi se pale na kesh.I posle kad kazem da su momci iz podzemlja zakon,vi kazete da tripujem. :evil:

e pa sad ,mala ispravka!!!!!!!!!!
kako kazu,rasta kultura podeljena je i zbog pravoslavne crkve etiopije,po toj podeli oni pravoslavni rastafarijanci NE puse travu i postuju boga, a oni koji obozavaju boga npr.12 plemena izraela,gde je pripadao i bob marli pusi travu kako bi bili blize bogu......a ovo ce vam reci svako,tako da nisam ja izmislila,rasta moze i NE mora da pushi travu!!

Molim sve one koji znaju da mi kazu gde se mogu narezati mp3 diskovi. sve su cd-teke zatvorili u gradu( bar mi tako izgleda). ranije se moglo narezati na mp3 po 200 i vise pesama,nekoliko albuma (sve po porudzbini) i odatle se moglo narezati po izboru na sopstvene cd(kao neka mala privatna kompilacija omiljenih) a danas ne znam gde da trazim. puno hvala unapred.

Back