ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu :lol: ) tako da mozete da dodjete da me bodrite :D Bend se zove Simbelmyne i sviramo Nightwish (ceo repertoar).
Moram malo da se reklamiram :wink: Vidimo se tamo METALCI :twisted:
Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu Nightwish

metal mi se smucio od kada su poceli sa silnim podelama: black, gothic, dark, "light"?, hard, soft, speed, trash??!! a kada bi ljudi malo vise paznje posvetili sviranju i izvodjenju a manje originalnosti, metal bi mozda bio sto i nekad... :?

. . .:
Bleak WinterFullMoon:
Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu :lol: ) tako da mozete da dodjete da me bodrite :D Bend se zove Simbelmyne i sviramo Nightwish (ceo repertoar).

Joj sto volim ovakve tipove HAHAHAHHAHAH.
Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
MOJ METAL JE METALNIJI OD TVOG!!! HAHAHAHAHAHAHHA

Bleak WinterFullMoon:
. . .:
Bleak WinterFullMoon:

Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
Nemoj njega da diras!!!! :x :x :x :x :evil: :twisted:

Courtney:
SLUSAM ACU LUKASA ODUVEK,A NE KAO VI POZERI,MISLITE DA STE NEKI NJEGOVI FANOVI,JER IMATE POSLEDNJI CD! ACA JE NAS NAJVECI ROKER,BIO I OSTAO,NJEGOVI TEKSTOVI ME UVEK VRATE U ZIVOT I BUDE U MENI DIVNA OSECANJA. LONG LIVE R'N'R I ACA LUKAS!!!

P.S. NOVI ALBUM JE ODLICAN,SVIMA PREPORUCUJEM :wink:

To je to!!! 8)

SisaDaPimp:
Miss_worms:
Shta mislite o Ajs Nigrutin-u?Znate li neke kragujevacke MC's?

OK je, mada je regularno pre bio dosta bolji.. Trebaju mu nove teme kao i celom BC-u..
nije pre bio bolji,oduvek je isti samo sto ima brda do jaja ne izdatih stvari koje vrede cuti.
"kada ja bijem biju svi moji ortaci"shatro :lol: :lol: smesni su likovi
a to za gru-a nema veze city recordsom.seti se samo straight jackin-ov 2.album(city records)a nikad je bolji...nije bitna izdavacka kuca,bitno je sta radis.vecini je stalo do $$ i time upropascuju ziku,skoro niko ne radi ziku sbog nje same...ako kapirate

Reggae-rastagirl:
Ljudi, ko je Rasta taj pusi travu! To je prosto njima u sklopu vere, kao obicaj! Ali uzmite u obzzir jedno, oni puse pravu travu, a ne ovu nasu koja se sastoji od opalog hrastovog lisca! A ko slusa reggae ne mora da bude Rasta i to stoji!
eeee greska...mislim skroooz si u pravu za ovo gore ali to za travu kod nas nisi.ako se iscimas samo malo vise nego obicno i das malo vise $$ mozes da nadjes i sensi kod nas veruj mi.tesko u bg-u al jbg.e ima skunk u bg-u,dobar...pa ako si zainteresovana... :wink:
natty dreadlock

Pa taj rad brate.. Pazi Gru-u dajem rspct za ono sto je nekad radio, znaci lik je stvarno do yaya radio, samo upropastio se max.. Kao kad pogledam CYA, jbt album Cyazback, jbt kida po meni.. Ono i dan danas ga slusam, a posle su pukli samo tako jbg..

Bleak WinterFullMoon:
. . .:
Bleak WinterFullMoon:

Po cemu nije. . . NW je metal isto koliko je i Blink 182 punk.
A ti bolje uzmi tu tastaturu sto imas pa ukucaj www.darklyrics.com pa idi malo i citaj txt-ove nekih drugih metal bendova, a onda nabavi njihove CD-ove pa preslusaj njihovu muziku, pa probaj da odsviras i sl. pa mi se onda javi. A do tad bolje se pokri usima od sramote.

Back