S
sudanac
Gost
sta se desava sa kantautorom miladinom sobicem???
da li neko zna??
da li neko zna??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miss_worms:Shta mislite o Ajs Nigrutin-u?Znate li neke kragujevacke MC's?
Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu NightwishBleak WinterFullMoon:Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu) tako da mozete da dodjete da me bodrite
Bend se zove Simbelmyne i sviramo Nightwish (ceo repertoar).
Moram malo da se reklamiram :wink: Vidimo se tamo METALCI![]()
. . .:Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu NightwishBleak WinterFullMoon:Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu) tako da mozete da dodjete da me bodrite
Anonymous:zasto si tako ironican...?
Nemoj njega da diras!!!! :x :x :x :xBleak WinterFullMoon:. . .:Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu NightwishBleak WinterFullMoon:Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu) tako da mozete da dodjete da me bodrite
Joj sto volim ovakve tipove HAHAHAHHAHAH.
Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
MOJ METAL JE METALNIJI OD TVOG!!! HAHAHAHAHAHAHHA
Courtney:SLUSAM ACU LUKASA ODUVEK,A NE KAO VI POZERI,MISLITE DA STE NEKI NJEGOVI FANOVI,JER IMATE POSLEDNJI CD! ACA JE NAS NAJVECI ROKER,BIO I OSTAO,NJEGOVI TEKSTOVI ME UVEK VRATE U ZIVOT I BUDE U MENI DIVNA OSECANJA. LONG LIVE R'N'R I ACA LUKAS!!!
P.S. NOVI ALBUM JE ODLICAN,SVIMA PREPORUCUJEM :wink:
nije pre bio bolji,oduvek je isti samo sto ima brda do jaja ne izdatih stvari koje vrede cuti.SisaDaPimp:Miss_worms:Shta mislite o Ajs Nigrutin-u?Znate li neke kragujevacke MC's?
OK je, mada je regularno pre bio dosta bolji.. Trebaju mu nove teme kao i celom BC-u..
smesni su likoviSTO?????? :shock: pa to ti je isto :wink:clansman:vidi, vidi likovi koji malopre pricaju o aci lukasu sad raspalise po metalu... sta je sledece?
eeee greska...mislim skroooz si u pravu za ovo gore ali to za travu kod nas nisi.ako se iscimas samo malo vise nego obicno i das malo vise $$ mozes da nadjes i sensi kod nas veruj mi.tesko u bg-u al jbg.e ima skunk u bg-u,dobar...pa ako si zainteresovana... :wink:Reggae-rastagirl:Ljudi, ko je Rasta taj pusi travu! To je prosto njima u sklopu vere, kao obicaj! Ali uzmite u obzzir jedno, oni puse pravu travu, a ne ovu nasu koja se sastoji od opalog hrastovog lisca! A ko slusa reggae ne mora da bude Rasta i to stoji!
mortishaaa:STO?????? :shock: pa to ti je isto :wink:clansman:vidi, vidi likovi koji malopre pricaju o aci lukasu sad raspalise po metalu... sta je sledece?
Po cemu nije. . . NW je metal isto koliko je i Blink 182 punk.Bleak WinterFullMoon:. . .:Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu NightwishBleak WinterFullMoon:Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu) tako da mozete da dodjete da me bodrite
Joj sto volim ovakve tipove HAHAHAHHAHAH.
Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
MOJ METAL JE METALNIJI OD TVOG!!! HAHAHAHAHAHAHHA
svi iskreni i pravi metalci su uz mene :wink:clansman:mortishaaa:STO?????? :shock: pa to ti je isto :wink:clansman:vidi, vidi likovi koji malopre pricaju o aci lukasu sad raspalise po metalu... sta je sledece?
![]()
![]()
pazi, ovo je bilo opasno pljuvanje po metalu, da se neko ne naljuti? :wink: