ima li hopera????

. . .:
Bleak WinterFullMoon:
. . .:
Bleak WinterFullMoon:
Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu :lol: ) tako da mozete da dodjete da me bodrite :D Bend se zove Simbelmyne i sviramo Nightwish (ceo repertoar).
Moram malo da se reklamiram :wink: Vidimo se tamo METALCI :twisted:
Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu Nightwish

Joj sto volim ovakve tipove HAHAHAHHAHAH.
Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
MOJ METAL JE METALNIJI OD TVOG!!! HAHAHAHAHAHAHHA
Po cemu nije. . . NW je metal isto koliko je i Blink 182 punk.
A ti bolje uzmi tu tastaturu sto imas pa ukucaj www.darklyrics.com pa idi malo i citaj txt-ove nekih drugih metal bendova, a onda nabavi njihove CD-ove pa preslusaj njihovu muziku, pa probaj da odsviras i sl. pa mi se onda javi. A do tad bolje se pokri usima od sramote.
Bas me zanima sta ima na tom sajtu,sr.nje mozda?????///
Ako ti smeta sta drugi sviraju ti se lepo distanciraj od stvari koje te nerviraju a pusti druge ljude da rade sta hoce.bas me zanima kako izgleda metal PO TEBI?ili bolje ne,ne zelim da znam kakvu bolesnu glupost bi mogao da izvalis

Pozdrav za sve fanove ACE LUKASA. Courtny poseban pozdrav za tebe. A ti Aleksandra9 znaj Aca Lukas je oktobra 2002 sakupio na sajmistu 25000. Sta mislis slusa li ga ko! Zalim sve one koji ne shvataju Acu Lukasa!

Mozda 4 ryders,jeste da su sestorica...4 ja haca apokalipse.Nevazno,mogu da uzmu neki naziv(sintgmu)iz najbolje mrtvog jezika.Meden Agan(nemam grcki font)dakle starogrcki,znaci nista previse,za slucaj da su im textovi bizarni 8)

Flame:
Mozda 4 ryders,jeste da su sestorica...4 ja haca apokalipse.Nevazno,mogu da uzmu neki naziv(sintgmu)iz najbolje mrtvog jezika.Meden Agan(nemam grcki font)dakle starogrcki,znaci nista previse,za slucaj da su im textovi bizarni 8)

Pa gde si ti, bre...? Evo najzad si se registrovala. Ajde bicemo u kontaktu. Hoces ici na njihovu svirku? Bice krajem februara. (nisu bizarni tekstovi, koliko ja znam)

. . .:
Bleak WinterFullMoon:
. . .:
Bleak WinterFullMoon:
Alo metalci i svi oni koji se tako osecaju pozivam vas da dodjete na svirku u chetvrtak pise i gde i kad.Sviram i ja (konacno skidam djanu :lol: ) tako da mozete da dodjete da me bodrite :D Bend se zove Simbelmyne i sviramo Nightwish (ceo repertoar).
Moram malo da se reklamiram :wink: Vidimo se tamo METALCI :twisted:
Pravi metelci niti slusaju niti sviraju sramotu zvanu Nightwish

Joj sto volim ovakve tipove HAHAHAHHAHAH.
Aj sad objasni po chemu je Nightwish sramota?Da nije po vokalu?Mozda po muzici?Ili po temama u textovima?Da nisu previse 'mekani' za OPAKOG momka kao sto si ti?hahahaha...obozavam te brate!I tebe i sve komplexashe poput tebe!
MOJ METAL JE METALNIJI OD TVOG!!! HAHAHAHAHAHAHHA
Po cemu nije. . . NW je metal isto koliko je i Blink 182 punk.
A ti bolje uzmi tu tastaturu sto imas pa ukucaj www.darklyrics.com pa idi malo i citaj txt-ove nekih drugih metal bendova, a onda nabavi njihove CD-ove pa preslusaj njihovu muziku, pa probaj da odsviras i sl. pa mi se onda javi. A do tad bolje se pokri usima od sramote.

Kao prvo legendo,nit' me znas a jos manje znas sta ja slusam i sta znam da sviram.To shto se tebi Nightwish ne svidja ne znachi da meni treba da drzis predavanje o tome shta je metal i o tome shta cju ja da sviram.
Zato ti momche shto sishesh pamet sveta,okani se mene i mog vidjenja muzike i idi slushaj neki opaki skandinavski underground bend za koji niko nije chuo kako bi bio NAJVECA FACA i najmetalniji baja iz kraja. 8) Legendo!
Ja (ne znam za tebe) slusam nesto zato sto mi se svidja bez obzira dal je metal ili nije.Uostalom od kad si ti merodavan da procenjujesh shta je metal a shta nije i shta valja a shta ne?

E sto ljudi vole da stavljaju stvari u fioke, cudo jedno.

Kakav grunge, kakvi bakraci, kakvo poredjenje sa Kurtom (i Murtom), Eddiem i sl. boranijom!!!

Neil Young
Neil Young
Neil Young
Neil Young
Neil Young
.
.
.
.
.
sto mesta, pa tek onda ostali.

Freedom, Ragged Glory, Rust Never Sleeps...jel' treba dalje da nabrajam???

Bando, bre....pustite imitatore, slusajte KRALJA.

P.S. Hey hey, my my, rock 'n' roll can never die

Anonymous:
E sto ljudi vole da stavljaju stvari u fioke, cudo jedno.

Kakav grunge, kakvi bakraci, kakvo poredjenje sa Kurtom (i Murtom), Eddiem i sl. boranijom!!!

Neil Young
Neil Young
Neil Young
Neil Young
Neil Young
.
.
.
.
.
sto mesta, pa tek onda ostali.

Freedom, Ragged Glory, Rust Never Sleeps...jel' treba dalje da nabrajam???

Bando, bre....pustite imitatore, slusajte KRALJA.

P.S. Hey hey, my my, rock 'n' roll can never die

ej ajde malo oladi

Pozdrav svima. Radim site za mladi zagrebački bend Shamrock Rovers. Bend se bavi sviranjem irske glazbe i u zadnje vrijeme prima dosta poziva za sviranjem u Srbiji, između ostalog i od strane bendova koji u Srbiji sviraju irsku glazbu (pozdrav ekipi iz Irish Stew - www.irishstew.tk). Zanima me čisto jel' bi tko došao da se taj koncert tamo održi. Da ne idu bez veze. Toliko od mene. Svi zainteresirani posjetite http://www.shamrock-rovers.com i nabacite nešto u guestbook. Hrvatima se ne da.

Back