Jos jednom, hvala, lepi dzoni...lepi dzoni:kompilacija latin house vol.5 mix by chris simmonds je s.t.r.a.v.a.
preporucujem
Ima jos neka????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jednom, hvala, lepi dzoni...lepi dzoni:kompilacija latin house vol.5 mix by chris simmonds je s.t.r.a.v.a.
preporucujem
Hvala,hvalaGuliverr:Pozdrav za sve fanove ACE LUKASA. Courtny poseban pozdrav za tebe. A ti Aleksandra9 znaj Aca Lukas je oktobra 2002 sakupio na sajmistu 25000. Sta mislis slusa li ga ko! Zalim sve one koji ne shvataju Acu Lukasa!

:?mortishaaa:znam ja da ti lazes :wink:Alexandra9:mortishaaa:a ti kao ne slusas?? 8)Alexandra9:mortishaaa:SVI!!!!!!!!!!!!Alexandra9:... ebote... ko njega uopste slusa? ... :?![]()
![]()
8) :wink:
:shock:![]()
... ne, ne slusam ga... Zar je to toliko cudno... :?![]()
SisaDaPimp:Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..
nemoj me tuciAlexandra9::?mortishaaa:znam ja da ti lazes :wink:Alexandra9:mortishaaa:a ti kao ne slusas?? 8)Alexandra9:mortishaaa:SVI!!!!!!!!!!!!Alexandra9:... ebote... ko njega uopste slusa? ... :?![]()
![]()
8) :wink:
:shock:![]()
... ne, ne slusam ga... Zar je to toliko cudno... :?![]()

Bash to.Svi se pale na kesh.I posle kad kazem da su momci iz podzemlja zakon,vi kazete da tripujem.SisaDaPimp:Brate ma ta nasa old school scena njoj cu uvek da dajem rspct iako su se oni ostatci iz te old school scene prod ali zesce ali dajem im rspct jer su zapoceli tu kulturu kod nas.. Mislim jbt marchelo, bassivity ovo ono.. ma stare zvake samo da se sto bolje proda.. mislim kad pogledam onog struku seljaka baca spiku frke ovo ono, neki shatro gangster, a covek je nikad veca ckapi.. e sad.. sva ta spika se svodi na to, ko ce bolje da se is*enja i bolje proda album, a niko ne misli na tu ljubav prema toj istoj muzici, i ne misli na ono da kaze sta zaista misli, vec baca spiku koju publika zeli da cuje da bi prodao sto bolje..

:xKo nam je to cirkao?Kurt Cobain:ajde jbote jbeno pogledajte da li je tema vecj bila postavljana. izgleda da svako novi ko se uchlani, mora do postavi jednu istu temu, iako je bila vecj jbeno postavljana:x
Kako, majke ti????????Anonymous:pa, imas. Sad je izasao novi Ministy Of Sound Clubbers guide 2004. Najnoviji hitovi, a MOS lebel ti garantuje kvalitet. Ako ti nesto treba javi se...