ima li hopera????

Ima da se kupi nesto kao pojacalo samo sto nema zvucnik nego izlaz (pa ga prikljucis za komp!) i ako se nevaram ima i neku distorziju, u njega mozes da ustekas druge efekte! Kosta oko 3-4 hiljade! A ako imas i liniju pa je prikljucis na komp mozes preko nje podesavati maticnu dostorziju (zvuci preterano!!) tako da ti onda ni netreba posebna distorzija!

Cekaj, izvini, ako ti religija/pokret/nacin zivota/verovanja Rasta toliko smetaju, i ako ni u jednom postu do sada nisi ni nagovestio svoj pozitivan stav prema celoj prici oko i iza reggae-a, zasto se potpisujes kao BobbyMarlee? Ne, nije Rastafari konfuzan, i ti si konfuzan! Ako ti se ne svidja, sta trazis tu?

Tzar:
Linda Perry - talenat
Vlatko Stefanofski - tehnika
Dave Navaro - przenje
Gary Moore - blues
Jimy Hendrix - doprinos elektronskoj muzici
David Gilmour - karijera
Dave Stewart, Pete Townshend, Linda i Vlatko - akusticna gitara (ovde mozda i Eric Clapton)

Da si bilo sta drugo napisao za Jimi Hendrix-a verovatno bih samo procitao ovaj post i zakljucio kako si subjektivan(ipak je ovde rec o necemu sto je stvar ukusa). Ali da ti je Jimi bitan samo zbog elektronske muzike to je stvarno previse. Ljudi koji se razumeju, kao sto se ti ocigledno ne razumes, Jimi-a zovu "God". On je najinovativniji gitarista svih vremena tako da mislim da si ga skratio za glavu.
Drugo, u tvojoj listi se pojavljuje Dave Navaro. Ne bih da ga pljujem ali sta on "przi"? Ribu? Ne zasluzuje on bas tu da se nadje ima i mnogo boljih "przaca".A i ova najtalentovanija iz cuvenog gitarskog benda "4 non blondes" :?

Pa naravno da sam subjektivan i da je sve stvar ukusa - ako bi svi mislili isto onda ovaj forum ne bi ni imao smisla, a ja necije misljenje koje se razlikuje od mojeg nikad ne shvatam kao razlog za vredjanje.
Mislim da zaboravljas vreme u kojem je Jimi svirao. Pola muzicara na Woodstocku su svirali country i medju njima je Jimi stvarno izuzetno odskakao. Ali vremena su se promenila pogledaj Vlatka covek je neverovatan, a dokle je stigao da bude cenjen u Skoplju i Beogradu i to je to. Lakse je bilo biti Pele onda i biti God za fudbal, nego biti Zidan danas.
4NB je mnogo vise od samo gitarskog benda. Ako bi znao odakle je poceo poslednji rok talas pocetkom devedesetih i znao bi i ulogu koju je u tome odigrala mrs. Perry. Na zapadu kvalitet ima cenu Lindin album After Hours kosta i do 100$ sto je otprilike pet-sest puta vise od bilo kog Jimijevog pa ti sad vidi.

inace ako to ovde ikoga zanima izraz "heavy metal" potice bas od njega - hendriksa. Prilikom snimanja jednog njegovog albuma producent je prokomentarisao da njegova muzika zvuci kao kada teski metal pada sa neba. Izraz je opsteprihvacen i zloupotrebljen X puta. Toliko od mene. Long live rock'n'roll! 8)

SisaDaPimp:
Jbt neko otvori temu 50cent i odma 30odgovora, i svi sto su tu napisali nesto su neki hoperi.. A ja otvorim temu vezanu za pravi HH nema jednog jedinog odgovora.. Sad se videlo koliko je ovde ljudi koji se razumeju u hop, a izgleda da takvih nema.. Zalosno..
Tako da prestanite vise da smarate sa tim sh*it temama, i pocnite da slusate pravi HH..
Pa cim svi odgovaraju na ovakve teme,znaci da valjaju!!!Samo se pitam,oni koje ti slusas,ako su "pravi najbolji HHeri",zasto nisu poznati kao 2Pac,Nas,Jay Z,50Cent,Eminem...zasto im nema spotova,zasto nisu prvi na top-listama...? :shock: Ako te ove teme "smaraju" nemoj da odgovaras na njih!!! :roll:

Roby-girl:
Courtney:
Roby-girl:
gle ova dvojica shto su dosadna-ja gde god odem oni samo neshto filozofiraju...
Slushaj ti Siso-kako se vec zoves -jer sam ja ovde navela da ti pishes kol'ko si vishe od mene muzicki obaveshten i da se tu palish? Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo,al ako ocesh nemam ja nishta protiv!
evo mog celokupnog znanja o METAL muzici:
Metal se razvio iz Hard-rocka (to su grupe kao shto su "Deep Purple","Led Zeppelin", "Black Sabath"...)
Uglavnom nastao je u Engleskoj. Negde oko 80-ih podelio se na:
Trash metal-tu se radi o socijalnim temama kao shto jer droga,ratovi nemashtina...
Sweet metal-tu se radi o ljubavnim temama.
Power metal,Black metal,gotic metal,doom metal...
Prvi metal bend (bar kako sam ja obaveshtena) je "Iron Maiden"-kome je pevac bio profesor Istorij na Oxfordu,bubnjar je bio fudbaler...
Inache Metalci su majstori za balade! Na primer Balade "metalica" kao shto su "One","Nothingelse matters"."Uniforgiven" su "klasika" u svetu muzike!!
U Hevi-metal zvuku je karakteristika da bude brz,"tezak",agresivan i da je pun emocija.

Eto,to je to...nadam se da su interesi zadovoljeni.
CoolGirl- "Kako smuvati slatkog metalca" :lol: :lol: :lol: I ja nemam devojku :wink:
Budi Bog s nama! Pa nisam spala na to da chitam neke glupe fensi chasopise za ofarbane fu***e a i kakvo je to jadno ime za chasopis "cool girl",c,c,c...
Hahaha,devojcice,ma citaj ti sta god hoces,ali ove sto si gore napisala je iz CoolGirl-a :P :P :P Taj broj sam morala da pozajmim od drugarice da vidim kako to oni opisuju "preslatkog metalca". Text je naravno skroz smesan,ali eto,nekima je pomogao :lol:

Zato sto ovo sto ti vidis na MTVu je brooka za HH, samo *****, kesh ovo ono.. pravi HH se ne radi za kintu nego da se kaze svoje.. ne rade se pesme da bi se penjale na lestvicama, nego je UG.. to sto ti ne moz da ih vidis na MTVu, procackaj malo nettom pa nadji nesto sto valja.. 7L & Esoteric, Cage, Virtuoso, Aesop Rock, Gravediggaz, Azad, Mobb Deep.... i tako dalje i tako dalje..

Back