Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ko bi to mogao da bude Tzar:Linda Perry - talenat
Vlatko Stefanofski - tehnika
Dave Navaro - przenje
Gary Moore - blues
Jimy Hendrix - doprinos elektronskoj muzici
David Gilmour - karijera
Dave Stewart, Pete Townshend, Linda i Vlatko - akusticna gitara (ovde mozda i Eric Clapton)
Alexandra9:... ne mogu da procenjujem ko je najbolji, ali sam se setila kakvo odusevljenje kod mene je izazvao solo na kraju pesme ,,Hotel California'' od Eagles- a... Ne znam kako se zove gitarista u toj grupi i da li su ih menjali, ali taj solo se treba cuti...
8) :wink:guitarrr_babe:Ovo je glupo. Prepucavati se oko toga ko zna vise o metalu i otkud. Skroz besmisleno. Ali sasvim.
Svaka chast... :wink:Pa cim svi odgovaraju na ovakve teme,znaci da valjaju!!!Samo se pitam,oni koje ti slusas,ako su "pravi najbolji HHeri",zasto nisu poznati kao 2Pac,Nas,Jay Z,50Cent,Eminem...zasto im nema spotova,zasto nisu prvi na top-listama...? :shock: Ako te ove teme "smaraju" nemoj da odgovaras na njih!!!SisaDaPimp:Jbt neko otvori temu 50cent i odma 30odgovora, i svi sto su tu napisali nesto su neki hoperi.. A ja otvorim temu vezanu za pravi HH nema jednog jedinog odgovora.. Sad se videlo koliko je ovde ljudi koji se razumeju u hop, a izgleda da takvih nema.. Zalosno..
Tako da prestanite vise da smarate sa tim sh*it temama, i pocnite da slusate pravi HH..
Hahaha,devojcice,ma citaj ti sta god hoces,ali ove sto si gore napisala je iz CoolGirl-aRoby-girl:Budi Bog s nama! Pa nisam spala na to da chitam neke glupe fensi chasopise za ofarbane fu***e a i kakvo je to jadno ime za chasopis "cool girl",c,c,c...Courtney:CoolGirl- "Kako smuvati slatkog metalca"Roby-girl:gle ova dvojica shto su dosadna-ja gde god odem oni samo neshto filozofiraju...
Slushaj ti Siso-kako se vec zoves -jer sam ja ovde navela da ti pishes kol'ko si vishe od mene muzicki obaveshten i da se tu palish? Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo,al ako ocesh nemam ja nishta protiv!
evo mog celokupnog znanja o METAL muzici:
Metal se razvio iz Hard-rocka (to su grupe kao shto su "Deep Purple","Led Zeppelin", "Black Sabath"...)
Uglavnom nastao je u Engleskoj. Negde oko 80-ih podelio se na:
Trash metal-tu se radi o socijalnim temama kao shto jer droga,ratovi nemashtina...
Sweet metal-tu se radi o ljubavnim temama.
Power metal,Black metal,gotic metal,doom metal...
Prvi metal bend (bar kako sam ja obaveshtena) je "Iron Maiden"-kome je pevac bio profesor Istorij na Oxfordu,bubnjar je bio fudbaler...
Inache Metalci su majstori za balade! Na primer Balade "metalica" kao shto su "One","Nothingelse matters"."Uniforgiven" su "klasika" u svetu muzike!!
U Hevi-metal zvuku je karakteristika da bude brz,"tezak",agresivan i da je pun emocija.
Eto,to je to...nadam se da su interesi zadovoljeni.![]()
![]()
I ja nemam devojku :wink:
Taj broj sam morala da pozajmim od drugarice da vidim kako to oni opisuju "preslatkog metalca". Text je naravno skroz smesan,ali eto,nekima je pomogao 
A odkud ti to znas kad ti ne slusas "komercijalu"?A jeste prvi njegov album "Infinite",ali mu je taj i skoro najgori.Ima malo pesama,a i samo nekoliko valjaju!!!SisaDaPimp:Mislis na Infinite od Eminema..