ima li hopera????

Ma Cage je ludak, pogotovo prvi album kad je radio bas ono maxinalno sick sh*it, mada sad je ono smanjio sto bi rekli, tj blazi su txtovi.. Mada ako hoces nesto sick tako preporucujem ti Necro, lik je loodak ono stvarno treba biti je*eno sick za onakve txtove..
Inace zao mi je sto nisi cula za Esoterica, on i 7L sljakaju vec dugo, negde od '96, pa i duze, izbacili su 98 prvi album, tj do sad su 4, mada nisam ovaj iz 2003 cuo, ova prethodna tri kidaju.. tako da bih ti preporucio iskreno njega :D..
Inace ja podrzavam esoterica, jer sa njim 7Lom, virtuosom, sam i poceo da slusam UG, a i ima jaci stil, tako da jbg :D

dajte ljudi ,kolko god to bilo lepo,nema teorije da dodju,2002-e su gostovali svugde oko nas,u madjarskoj,u bugarskoj,cak i u rumuniji *ebote,a kod nas ne,tako da nema sanse makar u skorije vreme :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ali ipak...mozda...

prijemni - zavisi na koji odsek hoces. neophodno je da si zavrsila srednju muzicku i da imas odlicno spremljen program za prijemni (mogu da ti kazem sta treba za klavir, za ostalo ne znam) i dobro znanje solfedja (i to je na prijemnom, za sve odseke).

pre prijemnog je preporucljivo da se raspitas ko predaje na Akademiji...pa da odes da porazgovaras (vece su sanse da upises Akademiju ako si pre prijemnog radila sa nekim profesorom odande, sto opet nije garancija da ces biti primljena, ali eto...).

na klavir primaju jako malo studenata a sad ti je skolarina oko 60 000 dinara, tako da moras biti jako dobra da upadnes na buzet.

sto pre shvatis ozbiljno prijemni, vece su sanse da ce da te prime.

pitaj sta te interesuje! ostavila sam tamo 5 godina svog zivota :lol: :lol:

8) PEACE...
Nisam primetilada je iko pominjao Cypress Hill... Ja ih obozavam... a ta vi mislite o njima... i da li neko zna gde mogu da nabavim Muggsov solo album DUST?????Ko hoce neka mi pise na mail ili na ICQ...
RESPECT & PEACE OUT... :twisted: :twisted: :twisted:
oh. da zaboravih, moj mail je : donjuanis@yahoo.com , a ICQ number 193357495...
LOVE TO YA ALL... :P

ZBOG VISOKIH POREZA NA KONCERTE U OVOJ NASOJ JEBENOJ DRZAVI DOVEDENO JE U PITANJE HOCE LI BITI ODRZAN KONCERT Metallica NA LETO!!!

PA ZAPALICU IM SKUPSTINU ***** IM MATERINA AKO NEDODJU ZBOG TOGA!!!

Pozdrav! :evil:

U pravu si,ali jos gori od Coreya je SisaDaPimp.On svima soli pamet!Mislim,nemam ja nista protiv njega,ali bi volela da nas malo ostavi na miru!Ja imam pravo da slusam sta god hocu!Cak i da pocnem da slusam Sekija Turkovica(ako se to slucajno dogodi,ucinite mi uslugu,odmah me strpajte u ludnicu!!!)on nema pravo u to da se mesa.Sta ja tu mogu,ako njemu smeta sto ja slusam 2Paca?!!! :P Peace!!! :P

POD ZNAKOM PITANJA “EXIT”, KONCERTI “METALIKE”, BOUVIJA… | 10:08 | Izvor: B92

Beograd -- Najveće koncertne agencije u Srbiji, “B92”, “Exit”, “Komuna” i “Centar ‘Sava’”, obratile su se javnosti u pokušaju da zaštite muzički biznis u Srbiji. Najnovije tumačenje propisa i nepostojanje evropskih standarda u toj oblasti dovodi u pitanje održavanje svih većih gostovanja inostranih izvođača u Srbiji. Zbog poreskih nameta pod znakom pitanja su festival “Exit”, koncerti “Metalike”, Dejvida Bouvija i mnogih drugih. Dvostruko oporezivanje je osnovni problem jer država naplaćuje autorski honorar koji umetnici već plaćaju u matičnoj zemlji. To je nova praksa koja u proteklim godinama nije bila prisutna, kaže Dragan Ambrozić iz koncertne agencije “B92”. “Postoji ugovor Jugoslavije i Velike Britanije iz 1988. kojim se izbegava dvostruko oporezivanje. Sada će, pošto ne mogu da oporezuju umetnike, juriti nas, a to povećava cenu izvođenja bilo kog koncerta”, kaže on.

Velik problem je i plaćanje poreza na promet na svaku stavku u realizovanju manifestacije i plaćanje poreza na promet na cenu svake prodate karte. Maksa Ćatović iz “Komune” kaže da se ta agencija prvi put srela s tim problemom prilikom organizovanja koncerta grupe “Deep Purple”. “Moram da kažem da su učinili veliku uslugu time što su odustali od zahteva da platim 20,6 odsto za penzioni fond za Jana Gilana i ekipu”, kaže on.

Cene koncerata, iako mnogo niže nego bilo gde u inostranstvu, već su dovedene do gornje prihvatljive granice, pa koncertne agencije, s postojećim uredbama, u ovom poslu ne vide nikakvu računicu. Takve probleme nema nijedna evropska zemlja, a pogotove ne postsocijalistička. Tu i leži odgovor na pitanje zašto u Hrvatskoj, Mađarskoj i ostalim zemljama češće nego u Srbiji gostuju razni izvođači, objašnjava Ambrozić. “Jedini način da to rešimo je da sve prebacimo na cenu karte i opteretimo publiku, a to je neizdrživo. Posledice su takve da ćemo se vratiti na koncerte do 1.000 posetilaca, u onim salama u kojima to možemo da organizujemo, a da odmah zaboravimo sve velike koncerte”, rekao je Ambrozić.

Predstavnici koncertnih agencija već mesec dana iznose svoj problem odgovornima u Vladi, ali odgovora nema.
:cry: :cry: :cry:

Znaci ako nedodju zbog tog poreza ovoj vlasti se LOSE pise!

Je ste culi kad su pitali Tomislava Nikolica "SRS" "Koji vam je omiljeni koncert na kojem ste bili? A on kaze : Pa omiljen mi je bio i jos mi je u secanju kad je u SC dosao Ruski Vojni Orkestar to je bilo odlicno" AAAAAAA!!!!!!!!! Pa ako se on pita oce li skidati porez ili ne TESKO NAMA!!! Bice ona prica sta ce nam ti dripci ovde strani placenici da nam truju decu sa stanizmom!

ZLO!

Ma ludi su max, imam njihovih 9 albuma, samo mi nedostaje onaj prvi iz 91 Cypress Hill, njega sam imao original CD i izgubio.. mada nemoj da se cudis sto ih niko ne pominje ovde jer vecina ovih sto pricaju o HH nemaju pojma o njemu, nego sve sto znaju su eminem i 2pac.. tako da neka te ne cudi ni najmanje..
btw imas yahoo messanger?

Back