ima li hopera????

well ako ti treba za elektrichnu, onda morash da nabavish "bananu" (to je "stvar" koja pretvata veliki dzek od gitarskog kabla u mali (zenski) koji odgovara ulazu na komp).nemoj mnogo da pojachavash,ali ipak kupi neko malo pojachalo,jer ovo na komp nema bash pravi zvuk.

malecka:
Bleak WinterFullMoon:
Zna se da je Nikola jedan od najboljih textopisaca na ovim prostorima.Samo druze moj,malo ti ovde ljudi zna za Block-out,a jos manje nas slusa.Deca velicaju kvazi umetnike kao sto su Briney Spears ili J Lo...
Elem,sto se tice B-O prvi put sam se sreo sa njima tj sa Mitom (pevachem) kad je bio kod mene na gajbi.Bio sam klinja (5. razred),a on mi je doneo sliku na poklon (koja stoji i dalje okachena u mojoj sobi,i koju je on naslikao,naravno) i poster benda.Ja tad pojma nisam imao ko su oni (priznajem).Kasnije sam poceo da ih ozbiljnije slusam i shvatio kakve muzicke/umetnicke vrednosti poseduju.Ali nazalost machka je pocepala poster :lol:
Moje pesme favoriti: Zvezdane staze,Manastir,SDSS,Beltaine...

mislim da negde ranije moze da se nadje slican topic o njima... iskreno ti zavidim na prijateljstvu sa mitom ;) & ako ima koju sliku vishka znash kome mozesh da se obratish ;) ;) ;)

volim ih MNOGO, ali sam u zadnje vreme toliko sama po sebi mracna da mi je pretesko da ih slusham...

OZBILJNO pokusaj da izvuces neku slicicu za mene, bicu ti najbolja drugarica...

hehehe pa videcemo sta se moze uciniti :wink:

BobbyMarlee:
Anonymous:
A kako objasnjavate da onda ima na drugoj strani i puno ljudi koji su ili iskreni obozavaoci reggae-a ili se bave tom muzikom i svi ih kapiraju kao pozitivne ljude,pa ipak puse travu?! Sada je ispalo da ste kao svi vi str8,razumete u koju svrhu se koristi ganja ali ste protiv jer je to za vas ipak droga? Nije mi samo jasno kako neko moze da kaze da mu je jasno kako se uz pomoc ganje postize jedinstvo sa Bogom ako nije to nikad probao...

Usao bih ssa tobom u raspravu kada bi` znao da imas vise od 18 godina........
REcimo da sam Pravoslavac i da u zajednicu sa Bogom ulazim Svetom Tajnom Pricesca!!! Ok?
Ne razumem kako to Mariujana nije droga,kada telo nije bas u normalnom stanju posle konzumiranja.....Opijat je svakako!!!

i kakav je to Bog koji tako nesto odobrava......i kakvo je to verovanje u najveceg Svetskog diktatora(posle Hitlera) kao u nekakvog Mesiju,Spasitelja....

Savet,procitaj knjigu CAR-Robert Kapuscinsk!!! Bice ti malo jasnije! Nemoj verovati u nesto sto ti servira TV i tvoja "rasta" okolina!!!

U Srbiji postoji samo jedan pravi Rasta,zivi u Sr.Mitrovici i ima blizu 60 godina....

P.S. Ja nisam iz Mitrovice,da se razumemo

Kao prvo, necu fuss & fight na forumu i nije mi bila namera da nekog vredjam i provociram, a kao drugo punoletna sam. Ja prosto smatram da reggae ne moze da se razume na pravi nacin bez rasta pokreta sto ne mora da znaci da doticna osoba mora obavezno da konzumira marihuanu, ali svakako treba da je postuje bar malo bas kao i Selasija, za koga ne razumem sta imas protiv njega! Mozda nije tvoj Bog, ali koliko ja znam on je ipak cinio nesto za Raste, borio se protiv islama tako da to nije bas prazna pricica da su oni samo po biblijskom poreklu proglasili njega za Boga. I jos nesto, ja sebe ne smatram Rastom jer sam pravoslavac i niko meni ne "servira" ove price jer sam dovoljno pametna da sama dodjem do nekih zakljucaka. Poenta je samo da ili u necemu jesi ili nisi. Ako reggae sluzi samo da odmori tvoje usi kao vecini ljudi onda ok, to je tvoj izbor!
Peace

Keeper:
pa zar ne pise na cd-u ? .......
ja mislim da je pisalo ........
uglavnom, na nekim boljim sajtovima nirvane mozes naci to ....... idi na neki od njih, nadji taj album i pisace sa kojih je svirki ....... imao sam cak i fajl u kojem je pisalo u kojim je sve mestima nirvana svirala i to koje pesme :lol:

:? Ne pise na disku sigurno, imam ga, a skinula sam i sa neta omotace originala... nema sigurno. a na netu nisam nigde nasla koja je sa kog koncerta. imam ja spisak njihovih koncerata, ali kako da povezem odakle je koja pesma. mislim, npr teen spirit su svirali sto puta, kako da znam koju verziju imam?! :))

Ja sam imala... jedno 7-8 nirvaninih koncerata... na hard disku u mp3 formatu.... I onda mi je komp odlepio skroz i sve je otislo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A taj drug sto mi je dao cd- sa svim koncertima je sada u vojsci, kad dodje na vikend or something trazi cu mu opet. Cini mi se da je on to skidao sa neta u obliku mz3 (ili nesto slicno). Ne znam tacno sa kog sajta. Mogu da ga pitam.... ali odgovor nece bas brzo sticji...

Ja sam pre mislila da je from... kao jedan koncert ... ali posle sam saznala da nije..... Eheh ja IMAM dzemper isti kao sa tog omota.... da da onaj crno crveni na pruge :) obozzaavvvaaam ga :shock:

Imam NIRVANA- LIVE IN ROMA ali mislim da nema nista odatle.

b.t.w. Bicje nirvana tribute negde oko 5. aprila...
Ne znam da li u domu omladine ili kst-u, ali znam da vecj vezbaju :) I sviracje moju DRAIN YOU 8)

:lol: :D :arrow: EEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
E da se upoznamo ja slusham LP,Led Cepelin, Metalica...Ako pritisnete moje ime videcete u profilu sliku jednog momka koji je bubnjar u LP (koje najvishe slusham iako ne sviraju bash chisti Metal). Ako imate bilo shta da kazete vezano za ovu vrstu muzike i te grupe i ako ste ,naravno, metalac izvol'te shta chekate?????? :! :?: :wink:

Roby-girl:
:lol: :D :arrow: EEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
E da se upoznamo ja slusham LP,Led Cepelin, Metalica...Ako pritisnete moje ime videcete u profilu sliku jednog momka koji je bubnjar u LP (koje najvishe slusham iako ne sviraju bash chisti Metal). Ako imate bilo shta da kazete vezano za ovu vrstu muzike i te grupe i ako ste ,naravno, metalac izvol'te shta chekate?????? :! :?: :wink:

Pise se Led Zeppelin... :lol:

Ja bi rekao da ja znam vise o metalu od nje, iako ja slusam HH.. BTW, jel slusa neko od vas Hellicopters ili kako se pise, svedjani su inace, sad ne znam da je to bas metal, nesto izmedju rocka i metala.. gledao sam ih uzivo pre dve godine, ljudi razbijaju bas..

otprilike nesto tako ali ne bas...slusaj macka-b gde peva o muslimanima.a i vecina crnaca prihvata muslimansku veru,iskreno ne znam sta vide u njoj.Ja nisam pravoslavac(nisam krsten),ne slavim bozic,nisam crnac a postujem sve obicaje rasta kulture.sto se tice i hrane...sve!i sta sam onda ja??oces da kazes da sam debil i pozer i da sam narkoman???

gle ova dvojica shto su dosadna-ja gde god odem oni samo neshto filozofiraju...
Slushaj ti Siso-kako se vec zoves -jer sam ja ovde navela da ti pishes kol'ko si vishe od mene muzicki obaveshten i da se tu palish? Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo,al ako ocesh nemam ja nishta protiv!
evo mog celokupnog znanja o METAL muzici:
Metal se razvio iz Hard-rocka (to su grupe kao shto su "Deep Purple","Led Zeppelin", "Black Sabath"...)
Uglavnom nastao je u Engleskoj. Negde oko 80-ih podelio se na:
Trash metal-tu se radi o socijalnim temama kao shto jer droga,ratovi nemashtina...
Sweet metal-tu se radi o ljubavnim temama.
Power metal,Black metal,gotic metal,doom metal...
Prvi metal bend (bar kako sam ja obaveshtena) je "Iron Maiden"-kome je pevac bio profesor Istorij na Oxfordu,bubnjar je bio fudbaler...
Inache Metalci su majstori za balade! Na primer Balade "metalica" kao shto su "One","Nothingelse matters"."Uniforgiven" su "klasika" u svetu muzike!!
U Hevi-metal zvuku je karakteristika da bude brz,"tezak",agresivan i da je pun emocija.

Eto,to je to...nadam se da su interesi zadovoljeni.

i sam Car Careva bio je Pravoslavac,kao i vecina Etiopljana......ako,nista bar je bio sahranjen po Pravoslavnim obicajima.....
Nije stvar u "postovanju"........ nego u verovanju.....
Zar zaista mislis da je ta religija ispravna,pa da jeste,valjda bi toliko uticajni reggae i sam Bob Marley ubedili bar svoje zemljake da je prihvate.......(na Jamaici ih je oko 2-3%,neko rece 1,5 %)... Dovodi se u pitanje da je i najgora religija(po meni) bolja od Rasatafarija(mislim na Islam)....posto su je crnje sa jamaice nenormalno prihvatile........ ;)

Nisu ljudi ludi da kljukaju decu sa marijuanom,kako bi bezali od Istine.......Borba postoji,ali ne vodi je Rasta!!! Babylon i Satana ce biti sruseni...

Pozdrav!!!

Kurt Cobain:
well ako ti treba za elektrichnu, onda morash da nabavish "bananu" (to je "stvar" koja pretvata veliki dzek od gitarskog kabla u mali (zenski) koji odgovara ulazu na komp).nemoj mnogo da pojachavash,ali ipak kupi neko malo pojachalo,jer ovo na komp nema bash pravi zvuk.

Kada bi poceo veliki dzek da gura u malu rupu :wink: i sam bi shvatio da mu treba "prelaz"

A sto se tice zvuka,meni je bolje nego na razglasu,doduse sa akustarom :evil:

Back