ima li hopera????

Stvarno slatko! Mada, nisam sigurna od koga sam ovde cula za Haggard, ali neko mi je od proverenih&dokazanih metalaca to pomenuo, i ja sam to negde sacuvala u mozgu. E, kad sam to videla kod dragog, bila sam nesto skroz odusevljena sto to znam i morala sam da uzmem da slusam. I skroz mi se mnogo svidja. Khm, mislim da sam to vec rekla. Hocu reci, dopada mi se sto su tako open-minded sto se tice uticaja, a posebno mi se svidja uplov klasike u celu pricu, i ti fazoni. Imam CD And Thou Shall Trust... the Seer i skroooz je super. Opet, to sam rekla...

A kako objasnjavate da onda ima na drugoj strani i puno ljudi koji su ili iskreni obozavaoci reggae-a ili se bave tom muzikom i svi ih kapiraju kao pozitivne ljude,pa ipak puse travu?! Sada je ispalo da ste kao svi vi str8,razumete u koju svrhu se koristi ganja ali ste protiv jer je to za vas ipak droga? Nije mi samo jasno kako neko moze da kaze da mu je jasno kako se uz pomoc ganje postize jedinstvo sa Bogom ako nije to nikad probao...

Anonymous:
A kako objasnjavate da onda ima na drugoj strani i puno ljudi koji su ili iskreni obozavaoci reggae-a ili se bave tom muzikom i svi ih kapiraju kao pozitivne ljude,pa ipak puse travu?! Sada je ispalo da ste kao svi vi str8,razumete u koju svrhu se koristi ganja ali ste protiv jer je to za vas ipak droga? Nije mi samo jasno kako neko moze da kaze da mu je jasno kako se uz pomoc ganje postize jedinstvo sa Bogom ako nije to nikad probao...

Usao bih ssa tobom u raspravu kada bi` znao da imas vise od 18 godina........
REcimo da sam Pravoslavac i da u zajednicu sa Bogom ulazim Svetom Tajnom Pricesca!!! Ok?
Ne razumem kako to Mariujana nije droga,kada telo nije bas u normalnom stanju posle konzumiranja.....Opijat je svakako!!!

i kakav je to Bog koji tako nesto odobrava......i kakvo je to verovanje u najveceg Svetskog diktatora(posle Hitlera) kao u nekakvog Mesiju,Spasitelja....

Savet,procitaj knjigu CAR-Robert Kapuscinsk!!! Bice ti malo jasnije! Nemoj verovati u nesto sto ti servira TV i tvoja "rasta" okolina!!!

U Srbiji postoji samo jedan pravi Rasta,zivi u Sr.Mitrovici i ima blizu 60 godina....

P.S. Ja nisam iz Mitrovice,da se razumemo

BobbyMarlee:
WiseDog:
Ritam Nereda:
Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!

Hm,pa gresis......
Nije da nemas predstavu o crkvenoj muzici zato sto nisi krstena vec zato sto je nikada nisi slusala i verovatno te nije zanimalo.
To je muzika koja se prvenstveno moze cuti u crkvi(naravno na ovom forumu mislimo na pravoslavnu Srbsku crkvu) ali je ima prilagodjene za sire narodne mase i na cd-ima.

Predlazem ti da je poslusas i da se krstis!
Poz

Divno,pogotovo zbog ovog "B"
Pomoz` Bog brate!

...+ divno...zbog B, naravno.......
Bog vam pomogao, braco OBRAZovci... :lol:... :lol:
...a ja volim vizantijsko pojanje, bruj..

guitarrr_babe:
Stvarno slatko! Mada, nisam sigurna od koga sam ovde cula za Haggard, ali neko mi je od proverenih&dokazanih metalaca to pomenuo, i ja sam to negde sacuvala u mozgu. E, kad sam to videla kod dragog, bila sam nesto skroz odusevljena sto to znam i morala sam da uzmem da slusam. I skroz mi se mnogo svidja. Khm, mislim da sam to vec rekla. Hocu reci, dopada mi se sto su tako open-minded sto se tice uticaja, a posebno mi se svidja uplov klasike u celu pricu, i ti fazoni. Imam CD And Thou Shall Trust... the Seer i skroooz je super. Opet, to sam rekla...
Taj sto imas je po meni bolji oa onog drugog. Ja imam oba i fenomenalni su! Ljudi su stvarno to preterano uradili.

Peruzzi:
BobbyMarlee:
Ja imam AudiGy2
ok je,ako ne zelis da ti prozori popucaju....
Doduse ima samo 2 ulaza od kojih je jedan predvidjen za mic.
Imam neku integrisanu na Chaintech 9BJDA
Ima tri ulaza(klasicno) Mogu li sta da uradim sa time?
I moze li da mi posluzi i kao neki od efekata?

ok, ali za pocetak nemoj mnogo da pojacavas.....Sto se tice efekata,trebace ti neki softver....Creative ima svo,bash za tu karticu koju imam......Odlican je,meni sluze efekti za akustaru.....zvuci savrseno.........Ne znam kakav bi ti posao radio za elektricnu....Probaj,samo pazljivo!!!

ena28:
BobbyMarlee:
WiseDog:
Ritam Nereda:

Hm,pa gresis......
Nije da nemas predstavu o crkvenoj muzici zato sto nisi krstena vec zato sto je nikada nisi slusala i verovatno te nije zanimalo.
To je muzika koja se prvenstveno moze cuti u crkvi(naravno na ovom forumu mislimo na pravoslavnu Srbsku crkvu) ali je ima prilagodjene za sire narodne mase i na cd-ima.

Poz

Pomoz` Bog brate!

Nisam clan nicega sem Srbske Pravoslavne Crkve ;)
Pozdrav u svakom slucaju!!!

BobbyMarlee:
ena28:
BobbyMarlee:
WiseDog:
Ritam Nereda:

Hm,pa gresis......

Poz

Pomoz` Bog brate!

Nisam clan nicega sem Srbske Pravoslavne Crkve ;)
Pozdrav u svakom slucaju!!!

...nije tema, ali...da ne bude zabune..."...ne obracamo vam se kao jos jedna u nizu mnogobrojnih ovdasnjih partija i stranaka koje lukavo prizeljkuju samo vase glasove.Obracamo vam se u svetosavskoj ljubavi kao Otacastveni pokret Obraz..."...i, toliko o tome.
...Liturgicarka...naravno...
...slusao si Srbski vizantijski hor "Mojsije Petrovic".

SisaDaPimp:
Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..

he he he shto se nervirash bre :wink:

Back