Li'l' Bitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Dobri su.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mislila sam na Milicu (courtney)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:pa dobro ti onda brisi, a do tada..... :wink:Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:a sto tebi smeta :wink:Bleak WinterFullMoon:sto kacite ovakve teme ovde?zatvorice vam...
Pa iskreno mi smeta jer ako postanem moderator (sto je vrlo verovatno) ima sve ovo da vam pobrisemI ovo nije nista licno...vec jednostavno mora da postoji neki red...ovo ste mogli da okacite na Tinejdzerima ili na Svastari.Definitivno nema nikakve veze sa Muzikom...that's all... :? :wink:
![]()
inace, zasto bi to stavljali na svastaru i tinejdzere pa da nam dolaze neki nepozeljni likovi.. hihihi..![]()
![]()
![]()
P.S. znate ko nam je moderator jos ovde??![]()
![]()
![]()
Mda...ko bi dolazzio da postuje na vasoj internoj temi?Pa to ni ja ne radim![]()
A pise ko je moderator u donjem delu ekrana (kad gledas listu tema) :wink:
znaci!!!!!! 8)Hell666:Ljudi pre neki dan je direktor KOMUNA-e na televiziji izjavio da je dolazak Metallica-e u BG 90% siguran!
AAA!!! :shock:
BROJIM SATE!!!
britgirl:daj ne lupaj!!!фигхтер:britgirl:a sta,Dzenifer je kao neki talenat????фигхтер:џенифер!
пих, колико бритни још хлеба мора да поједе да би била упола колико џенифер...
па није таленат, али у односу на бритни - јесте!![]()
Znam da Britni nema glas,ali ova pa tek...
I britni bar ume da napise pesmu(pre nego pocnete da se izjasnjavate o ovome,Britni je napisala pesme za svoj album i zato se prvo obavestite pre nego sto date komentar,U REDU??????)
Rodjena je nova zvezda:):ja mislim onako iskreno od srca da sam bolja od obeppppppp
tako uvrstite me u listu da se i o meni raspravlja kao POP STARUpp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
guitarrr_babe:A kako se postaje moderator? Hocu ja, hocu ja, hocu jaaaaaaaaaaaaa!!!
Ja neLi'l' Bitch:Da li neko od vas ima da mi posalje neke dobre GRAFITE?!!![]()
SisaDaPimp:Ahahahaha jao sekice.. Znas ti od kad je meni ovakav podpis na drugom forumu?? Jos ti nisi ni chula za tog istog fiftya.. A to sto se njegovo * zove PIMP meni seva paja, jer nemas pojma sta je PIMP izgleda, kao sto je i nick cista *..
A ja nisam cuo za underground?? khm.. ovaj.. koga si ti keve ti cula od UG?? Ha..
Prelistaj ti malo bolje to sto slusas.. Probaj sa C Reyz Wallz, Virtuoso, Cage, 7L, Esoteric, Inspectah Deck, Prefuse 73, Gravediggaz, Necro, Aesop Rock.. i tako dalje i tako dalje, a mene ne uci sta je underground..