ne budi sva muzika pozitivna osecanja, al ako u meni budi recimo melanholiju ne znaci da je sama muzika negativna...
nisam rekla da ne obracam paznju na tekst, samo da ne moram da slusam tekst, jer vec u muzici nalazim dovoljno, sto se uglavnom ne moze reci za neke druge grupe...
nisam rekla da ne obracam paznju na tekst, samo da ne moram da slusam tekst, jer vec u muzici nalazim dovoljno, sto se uglavnom ne moze reci za neke druge grupe...
sluzimo narodu:Da li si normalna to cu znati tek posto te pogledam u oci... A ako je za tebe sva muzika pozitivna onda ti ja iskreno zavidim, posto ne budi svaka pesma pozitivna osecanja kod mene. Velika ti je mana sto ne obracas paznju na tekst( procitala si Time), mada je i muzika ponekad dovoljna! PF pruza mogucnost da sagledas mnoge ravni, ali daleko od toga da su sve lepe! P.S. Have A Cigar, ne mora da ti se svidja, ali ponekad tek posto ti se pogled zamuti sve postane jasno! PozdravNancy:e pa sad znas mene da sam kako tako normalna i slusam pf...
cime im odisu pesmea po meni, jesu uglavnom mracne, ali ne mogu da delim muziku na pozitivnu i negativnu...jednostavno sva mi je muzika pozitivna
ali obozavam pinkfloy zbog dubine koju nalazim u njihovim pesmama, ali ne u tekstovima, nego u samoj muzici...nekako je...vise nego samo trodimenzionalna...kao da ima nesto sto ne mogu da ukapiram a lepo je...