ima li hopera????

guitarrr_babe:
E, Bleakie, nemoj ko sunce te molim da ih prozivas, sta ce, gidne... Mislim, ne treba njima moje sazaljenje, ali ipak se pozivam na njega. Ipak, kada ti toliko smetaju, deluje mi kao da i ti imas tu crtu nezrelog, da se od svih ucesnika u forumu okomis na bas njih. Batali, niko od vas nece uspeti ono drugo da promeni! Sta ce, gidne, nisu one krive sto su izdanci proklete MTV generacije... Sto smo, cini mi se, i mi svi, hteli-ne hteli! Koliko smo se odlepili od nje, to je vec individualno, ali smo okruzeni tim sra_njima i to je to...

Ma moja greska je sto sebi dozvoljavam da me toliko iznerviraju.Ne znam zasto ali tako je :?

OK, OK izvini za ovo. Iako koristimo isto pismo ocigledno da se ne koristimo istim jezikom. Uzivaj u slusanju PF i to ce mi biti dovoljno pa ma sta obracala paznju. Ali sledeci put budi malo preciznija sa recenicama( posto si napisala da ti je tekst sekundran). Zivi u miru i ostani tako. Izvini ako ti se Have A Cigar ne svidja

ja bih ti preporucila roots reggae,recimo althea&donna,mada ne znam da li to igde mozes da nadjes...onda recimo dennis brown iz istog perioda,oni se kod nas manje slusaju,ali ne znam zasto kada su stvarali u najboljem periodu reggae muzike.....

фигхтер:
britgirl:
фигхтер:
џенифер!
пих, колико бритни још хлеба мора да поједе да би била упола колико џенифер...
a sta,Dzenifer je kao neki talenat????

па није таленат, али у односу на бритни - јесте! :P
daj ne lupaj!!!
Znam da Britni nema glas,ali ova pa tek...
I britni bar ume da napise pesmu(pre nego pocnete da se izjasnjavate o ovome,Britni je napisala pesme za svoj album i zato se prvo obavestite pre nego sto date komentar,U REDU??????)

SisaDaPimp:
Tamara87 mojne samo ti da mi kazes da se slazes, ti koja slusas 50centa i ostala *..

E tako a vi vishe fejkeri naucite prvo nesto o HH kulturi pa onda otvarajte topice i prosipajte pamet a do tad kao sto sam rekao, JEZIK ZA ZUBE!

Ja ne bih da se svadjam ali sta tebe briga sta ja slusam. I ne slusam ja samo 50-ja, slusam ja mnogo toga. I znam sta je komercijalni HH a sta je underground HH, tako da mojne ti da mi solis metpa. Slusam ja i Public Enemy, Onyx, Atmosphere, i ostalu underground/nekomercijalnu kompaniju za koju ti verovatno nisi ni cuo. A i da jesi, tako me zabole ckapi sta ti mislis i sta imas da mi kazes. Tako da nemoj ni da se trudis da mi tu pises neke gluposti, i ovako svi znaju za poslednji spot 50-ja, "P.I.M.P." il' tako nesto, zar ne, SisoDaPIMP???
Toliko od mene... PEACE 2 ALL Y'ALL!!!!!!!

Ahahahaha jao sekice.. Znas ti od kad je meni ovakav podpis na drugom forumu?? Jos ti nisi ni chula za tog istog fiftya.. A to sto se njegovo shit zove PIMP meni seva paja, jer nemas pojma sta je PIMP izgleda, kao sto je i nick cista zajebancija..
A ja nisam cuo za underground?? khm.. ovaj.. koga si ti keve ti cula od UG?? Ha..
Prelistaj ti malo bolje to sto slusas.. Probaj sa C Reyz Wallz, Virtuoso, Cage, 7L, Esoteric, Inspectah Deck, Prefuse 73, Gravediggaz, Necro, Aesop Rock.. i tako dalje i tako dalje, a mene ne uci sta je underground..

Rafo je glup ko noc.Lep je mnogo al je glup.Mislim ja ne poznajem decka ali nije rekao ni jednu pametnu za trajanja showa a zvuci i krikovi koje je ispustao su diskutabilni.Al lep je djavo ga odneo.

Back