rudy_kv
Aktivan član
- Poruka
- 1.206
Surovo...Bleak WinterFullMoon:guitarrr_babe:A kako se postaje moderator? Hocu ja, hocu ja, hocu jaaaaaaaaaaaaa!!!
Ne moze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Surovo...Bleak WinterFullMoon:guitarrr_babe:A kako se postaje moderator? Hocu ja, hocu ja, hocu jaaaaaaaaaaaaa!!!
Ne moze![]()
hihihihi.. ma tako je :wink:DevouredSoul:Linkin Park.... HIM.....
How about nooooooooooooo![]()
a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
mortishaaa:hihihihi.. ma tako je :wink:DevouredSoul:Linkin Park.... HIM.....
vidi dosao nam cika!!!Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:hihihihi.. ma tako je :wink:DevouredSoul:Linkin Park.... HIM.....
Ma 'nemate vi pojma'! Sto bi rekao neko odozgo![]()
rodjena je nova zvezda:p:od koje njih DVE? one shto ima doope kao sto za ruchavanjepp ili one plavushe shto nema ama bash nishta dobro na sebi, mislim moze ona da Frti onom guzicom ceo dan ali brateeeeee dzaba joj
)))))
mortishaaa:vidi dosao nam cika!!!Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:hihihihi.. ma tako je :wink:DevouredSoul:Linkin Park.... HIM.....
ciko sta ces sad da nas ucis?? da treba da ih slusamo?? :shock:
mortishaaa:a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
![]()
ma ciko ja se to zezala.. ma znam ja sta hocu da slusam.. bla blaaaaaaa :wink:Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:vidi dosao nam cika!!!Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:hihihihi.. ma tako je :wink:DevouredSoul:Linkin Park.... HIM.....
ciko sta ces sad da nas ucis?? da treba da ih slusamo?? :shock:
Ma slusaj ti sta god hoces,nema sta ja da te ucim :wink:
A slobodno me pitaj ako zelis moje misljenje o nekom izvodjacu ili pesmi...
ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
![]()
Pa ne znam...Ja ne vidim da igde pise njeno ime:wink:
mortishaaa:ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
![]()
![]()
Hvala,takodje :wink:
yugoslav:Alo bre ljudi pa sto se LOZITE!!!!
hahahahha
A ko je bio na STONSIMA I NA AC/DA aaaaaaaaaa
aj sad vas cujem!!!
Upravo tako.Bleak WinterFullMoon:Kod kupovine instrumenata obicno vazi pravilo 'kol'ko para-tol'ko muzike' 8)
ostalo su nijanse...
:wink: 8)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8)Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:a meni ona rece da jeste.. c c c..Bleak WinterFullMoon:Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink:8)
![]()
![]()
Hvala,takodje :wink:
Ispravka, krs od gitare ti je oko 100 evra, obicna gitara, za strebanje i sl. ti je oko 250 evra.Nancy:klasicna ti je oko sto evra, za akusticnu ne znam