ima li hopera????

o pa fino.....ne znam da li si cula za the abyssinians???cool je i israel vibration??ovaj prvi bend je bash stari ,mislim da vise i ne postoje,ili black uhuru?mozda ub 40?
sve je to jako dobar reggae...kako god izaberes,neces se pokajati

Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
sto kacite ovakve teme ovde?zatvorice vam...
a sto tebi smeta :wink:

Pa iskreno mi smeta jer ako postanem moderator (sto je vrlo verovatno) ima sve ovo da vam pobrisem :twisted: I ovo nije nista licno...vec jednostavno mora da postoji neki red...ovo ste mogli da okacite na Tinejdzerima ili na Svastari.Definitivno nema nikakve veze sa Muzikom...that's all... :? :wink: :roll:
pa dobro ti onda brisi, a do tada..... :wink:
inace, zasto bi to stavljali na svastaru i tinejdzere pa da nam dolaze neki nepozeljni likovi.. hihihi.. :lol: :lol: :lol:

P.S. znate ko nam je moderator jos ovde?? :lol: :lol: :lol:

Mda...ko bi dolazzio da postuje na vasoj internoj temi?Pa to ni ja ne radim :lol:
A pise ko je moderator u donjem delu ekrana (kad gledas listu tema) :wink:
ma mislila sam na Milicu (courtney) :roll: :roll:

britgirl:
фигхтер:
britgirl:
фигхтер:
џенифер!
пих, колико бритни још хлеба мора да поједе да би била упола колико џенифер...
a sta,Dzenifer je kao neki talenat????

па није таленат, али у односу на бритни - јесте! :P
daj ne lupaj!!!
Znam da Britni nema glas,ali ova pa tek...
I britni bar ume da napise pesmu(pre nego pocnete da se izjasnjavate o ovome,Britni je napisala pesme za svoj album i zato se prvo obavestite pre nego sto date komentar,U REDU??????)

ма дај, молим те...
јака ми је то певачица која се удаје кад год се опије... :roll: :shock:

SisaDaPimp:
Ahahahaha jao sekice.. Znas ti od kad je meni ovakav podpis na drugom forumu?? Jos ti nisi ni chula za tog istog fiftya.. A to sto se njegovo * zove PIMP meni seva paja, jer nemas pojma sta je PIMP izgleda, kao sto je i nick cista *..
A ja nisam cuo za underground?? khm.. ovaj.. koga si ti keve ti cula od UG?? Ha..
Prelistaj ti malo bolje to sto slusas.. Probaj sa C Reyz Wallz, Virtuoso, Cage, 7L, Esoteric, Inspectah Deck, Prefuse 73, Gravediggaz, Necro, Aesop Rock.. i tako dalje i tako dalje, a mene ne uci sta je underground..

Prvo, pise se "potpis". Drugo, nisam ja glupa pa da ne znam sta je PIMP. Trece, nisam rekla da ti ne znas sta je underground, nego da JA SLUSAM I UNDERGROUND HH... Cetvrto, sve sam ja to preslusala, cak i vise od toga sto si naveo (petoduplo vise). I konacno, peto, uopste nisam tebe ni pokusavala da naucim sta je underground, posto verovatno to i sam znas, a sto si se zakacio da se petljas sa mnom, ne znam. Dosla sam na ovaj forum da razmenjujemo misljenja, da upoznam razne likove, a ne da se vredjamo. Mislim, sto ti mene nesto ne bi naucio, iliti mozda, sto ja i tebe nesto ne bih naucila. Zar nije lepse kad bi se svi lepo druzili, umesto ti nekog dissovanja. Sta je bilo kad su se 2pac i Biggie non-stop dissovali? Oboje su nastradali... Ja ne kazem da cemo ti i ja nastradati, ali sto da se vredjamo? Koja je poenta toga? Mislis da cu se ja uvrediti? Ha! Mene ne mozes uvrediti stagod da mi kazes. Takva sam osoba, imam ja osecanja, ali ne obracam paznju na tamo neke uvredice. Cak me ni ne poznajes da bi sudio o tome kakva sam ja osoba. Cak i mislim da muzicki ukus ne odredjuje kakav je neko, zar ne? Ja stvarno ne zelim da se svadjam!!! Sto ti ne bi meni preporucio nesto da preslusam, pa da diskusujemo o tome, ili o bilo cemu? Molim te, razlisli o ovome! Mozemo biti super prijatelji, samo kad bi se potrudio. Ne samo mi, vec i ostali.
PEACE 'ROUND DA WORLD!!!

Back