ja cu morati da se smrzavam na trgu (u Valjevu) posto mi dragi svira,blago tebi bar ce da ti bude toplo
SRECNA I TEBI NOVA GODINA
poz
SRECNA I TEBI NOVA GODINA
poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goni se bre u pi.c.ku materinu pede.r.cino jedna da ti je.be.m mater po sred njene velike pi.c.ke!MAXsd:MA COREY MI PUSHI QRCHINU SVAKI DAN, GUTA SPERMU SA ZADOVOLJSTVOM, I POSLE IDE DA MU SE MAMA POKENJA PO NJEMU A ON JOJ LIZE PICHKU

)niko nije rekao da je polubog, vec je jednostavno bio poseban jer mu je bilo dato stvori to sto jeste! bio je jedan od onioh koji se retko radjaju.... i daleko od toga da je nirvana prosecan bend... ne samo zbog kurta, vec i muzike i atmosfere koju su stvarali... mozda bi trebalo da pogledas unplugged...Nancy:cini mi se da sam ovo vec rekla na nekoj drugoj nirvana temi, ali mislim da nirvana nije bas onoliko dobra kolko ljudi pricaju. mislim pesme su im dobre, ali mislim da ima mnogo boljih bendova na ovom svetu. drugo mislim da je kult kurta cobaina totalna glupost, mada su mu sve vise ljudi skloni. naravno, nadare covek, ali nije polubog, kako mi se cini da mnogi smatraju
yugoslav:Daj bre NE PRDITE vishe!!!

Probala sam,sajt je super i ima sve.HVALA!!!!!!!!!!!!!!Deya:www.letssingit.com tu imas sve strane pesme...