ima li hopera????

Nancy:
mislim da je house jedan od manjih i boljih pravaca u muzici. obicno ga vezuju za techno i trance, sa kojima stvarno i nema mnogo veze. najbolji je house sa primesama jazza, i to je zaista mirna i fina muzika, odlicna za pozadinu dok recimo uzivate, crtate, pijete pivo, vino, sok, kafu itd
dobre pesme
leon haywood I wanna do somethong freaky to u
roy ayers searching
herbie hanncock stars in ur eyes
itd
nice,
ides li u Palace Sumadiju na Jerome Pacmana za novu godinu?

ОК, можда би и било до јаја 8)
ја вероватно долазим негде око 10h (нема потреба раније јер ћу и овако да се вијам целу ноћ по улици), тако да ако направите неко окупљање - имате мој мејл, имате ПМ (није пи*да материна :wink: ) па цимните...

си ју ин хелл! :P

Kurt Cobain:
yugoslav:
Daj bre NE PRDITE vishe!!!

ajde sada lepo idi usvoj jbni svet, radi svoje bolesne stvari koje te chine jbno srecjnim, ostavi nas normalne ljude na miru.
ili josh bolje, napravi neku svoju jbnu temu u kojoj cjehs jbno da uzivash i ostavi vishe KURT-A da na miru pochiva!! :evil: :evil:

hahahhaha Jel se vozikamo mi malo aaaaa????

Kolko's glup mi ne verujemo!!!

pa pazi, ovde ti oni bas i nisu previse popularni ... za razliku od raznih eminema i nightwisha ......

naravno, zna se da ih mnogo mnogo gotivim, ja njih ne mogu svrstavati u "bendove" ili nedajboze u "stari rok", oni su za mene vanzemaljci, uostalom, imao sam temu o njima i tu sam dosta rekao.

ne bih mogao ni omiljenu pesmu izdvojiti .......
nemoguce .........
svaki period, svaki album, i svaka pesma je svemir za sebe.

Back