ima li hopera????

Nisu nikakve fore nego su Lynyrd Skynyrd samo odgovorili na pesmu Southern Man koju je Young snimio 1970 godine. Inace su medjusobno bili dobri prijatelji i Neil Young je cesto u to vreme na svojim koncertima nosio majicu sa firmom Lynyrd Skynyrd a kad su doziveli nesrecu izvodio je njihovu pomenutu pesmu uzivo.

Big Poppa:
Slazem se sa Ginom,mislim,ja ne slusam nikog od
navedenih,ali ona ima sva prava da njih slusa.
A ti,Siso,ne bulazni!!!Ako ti njih ne volis to
ne znaci da to nije rap i HH.K'o da si ti neki
tamo poznavalac hopa.Nemas blage o zivotu,a ka-
moli o rapu!!!!!!!!!!

E neko da vidi ovog lika sta prica...Mene nekad postaje sramota da se svrstavam sa ovakvim(ono kao slusamo hip-hop)!
Moram li ovo da ponavljam na svakom topicu: ti da znas sta je HH ne bi pricao ovakve gluposti!!!

pesma ide ovako.....zhenski glas, visok, pesma se pojavljuje u reklami za nes kafu (neeeeeees kafeee)
ima rechi 'mad about you' ali nije mnogo uocljivo da su te rechi
lepo je malo laganije, malko mozda jednolicna pratnja tako da glas dodje do izrazhaja, kao neki bluz jazz mozhda (e sad nishta ne znate)
ko je i shta je?

е, ја коначно решио где ћу - дефинитивно идем на трг!! :D
мислим, знам да ће бити мало смрзавања, али ће зато и да се цупка уз музику, па ћемо тако да се згрејемо... 8)

видимо се тамо! :wink:

Chuckrsh:
Kretencine jedne budalaste!Totalno se slazem sa
Krackerom.EMINEM je najbolji!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Koliko ima boljih hopera od Eminema... Eminem je shit za HH! Kapirate li to!?
Svi vi koji se ogranicavate na njega i njemu slicne nemate pravo da pljujete po rocku jer nemate pojma ni sta je HH a ne tek nesto drugo!

P.S. E mene je stvarno blam(s obzirom da sam hoperka) kad vidim kako ovaj lik psuje i prica svakakve vulgarnosti i naziva sebe hoperom... HH se ne svodi na tako nesto...
P.P.S. Kako ste me iznervirali!

Nirvana je prosecan bend sa par hitova...
Jedina stvar koja ga izdvaja je cinjenica da se Kurt na vrhuncu slave ubio - sto je jos vise proslavilo bend. Probajte da njihove pesme posmatrate sa muzicke strane i videcete da im sve pesme lice jedna na drugu...

Brate od nasih znam samo Eyesburn i cuo sam za neke da su izbacili album zovu se Jodo, ili nesto na J ne secam se, vec tri dine sam preko grane pa sam slabije upucen, zato i pitam..

P.S hvala na informacijama, i jel moguce naci nesto od tog na nettu??

SisaDaPimp:
Brate od nasih znam samo Eyesburn i cuo sam za neke da su izbacili album zovu se Jodo, ili nesto na J ne secam se, vec tri dine sam preko grane pa sam slabije upucen, zato i pitam..

P.S hvala na informacijama, i jel moguce naci nesto od tog na nettu??

ti sto si prichao zovu se Yobo .... nemoj ih kupovati, smrde na pozere i to zesce ...... zamisli kad im se stvar zove "Just do it" ...... bas su originalni.
uzgred, liche na pozerchine one najgore i ne umeju bash da sviraju ......

rudy_kv:
Jedina stvar koja ga izdvaja je cinjenica da se Kurt na vrhuncu slave ubio - sto je jos vise proslavilo bend. Probajte da njihove pesme posmatrate sa muzicke strane i videcete da im sve pesme lice jedna na drugu...

WRONG !!!!!!
SEDI JEDAN .....
clever.gif

nirvana je bila daleko od prosechnog benda, moze im se stosta prigovoriti, cak stavise, ljudi im kache svasta, vidi se na ovom forumu odma' - od bogova do s.r.a.nj.a
ali da je nirvana postala mega - slavna samo jer se kurt ubio ??? ......
daleko bilo ....... ne, covek je jednostavno umeo da pogodi zicu :wink: ..... i daleko bilo da sve pesme lice ...... lice pesme sa jednog albuma, a na drugom je vec druga pricha ......

Keeper:
rudy_kv:

WRONG !!!!!!
SEDI JEDAN .....
clever.gif

nirvana je bila daleko od prosechnog benda, moze im se stosta prigovoriti, cak stavise, ljudi im kache svasta, vidi se na ovom forumu odma' - od bogova do s.r.a.nj.a
daleko bilo ....... ne, covek je jednostavno umeo da pogodi zicu :wink: ..... i daleko bilo da sve pesme lice ...... lice pesme sa jednog albuma, a na drugom je vec druga pricha ......
:P

Dobro ovo dosta zavisi od toga gde cete slaviti..
Gde cete slaviti i uz koju muziku?

Meni se ne smrzava na trgu tako da ostajem u toplom mi domu...
u mraku svoje sobice sa mojim dragim :) i nekim alkoholom...

mi cemo slusati nirvanu, sonic youth, pearl jam, bauhaus,hendrixa, doorse, sisters of mercy, disciplinu, ekv...

srecjna vam n.g.

A World Music Stage? Nije valjda da cu samo ja tamo da budem??? Pa, ljudi, SoSabi, Del Arno, Celts... Kad sam najgoreg metalca na svetu ubedila da idemo tamo, uspecu valjda da ubedim i nekoga odavde, a?

Ozbiljno, hajde da organizujemo jedan meet&greet susret na nekom trgu? Ko sve ide? Courtney? Fighter? Fuhrer? Nisam bas u toku, ali mislim da nas je dosta. Sta mislite o nekih... recimo sest sati kod... necega? Hajde, smislite!

Keeper:
rudy_kv:

WRONG !!!!!!
SEDI JEDAN .....
clever.gif

you're my man!! :P

Back