ima li hopera????

e neces mi verovati, taman sam se vratila na foru i htela da pustim temu o jazzu kad sam ukacila tvoju. molim bez prozivke anja, ako oces nesto o jazzu, javi mi se, dacu ti nekoliko odlicnih stvari. jazz je jedna od najboljih muzika ikada postojecih. preporucila bi koltrejna, djvida smajlsa sepa, giltberija, parkera, bajderbek, herbi henkok, cik korija. najbolja grup[a ikad koja ima jazz uticaj je wheater report.
koja gomila nepoznatih imena, a? ali to su sve manje vise jazz carevi

e ajde prekinite vise...devojka pokrece temu a vi je sasecate...ako je nova pa nije ucestvovala u starim razgovorima? nece valjda da prekopava ne bi li nasla kad je pricano o njoj?
inace mislim da je nirvana OK, uglavnom se oko nje podize prevelika buka, Kurt je isto OK, i ako mislim da se trudio da izgleda kao egocentricni misticni umetnik, a ustvari je bio obican nadaren i pomalo iskompleksiran decko...ali muzika mu je dobra, nema sta

mislim da je house jedan od manjih i boljih pravaca u muzici. obicno ga vezuju za techno i trance, sa kojima stvarno i nema mnogo veze. najbolji je house sa primesama jazza, i to je zaista mirna i fina muzika, odlicna za pozadinu dok recimo uzivate, crtate, pijete pivo, vino, sok, kafu itd
dobre pesme
leon haywood I wanna do somethong freaky to u
roy ayers searching
herbie hanncock stars in ur eyes
itd

mislim da peppersi nisu nista toliko posebno...nisu losi, svakako. zapravo stari albumi su im mnogo bolji nego ovi noviji..ali stvarno ne vidim cemu toliko odusevljenje njima
sto se tebe toce morisson girl, mislim da su doorsi neuporedivo bolji od peppersa, zar ti ne islis?

cini mi se da sam ovo vec rekla na nekoj drugoj nirvana temi, ali mislim da nirvana nije bas onoliko dobra kolko ljudi pricaju. mislim pesme su im dobre, ali mislim da ima mnogo boljih bendova na ovom svetu. drugo mislim da je kult kurta cobaina totalna glupost, mada su mu sve vise ljudi skloni. naravno, nadare covek, ali nije polubog, kako mi se cini da mnogi smatraju

privatna "sedeljka" sa drugaricama...uz neku finu ne mnogo agresivnu muzicku podlogu...nesto lepo i blago...npr weather report
P.S
silvereye de si? sta radis! srecna ti Nova i srecno je provela sa svojim "zuckerom"

Ma, zezam se, bre. Mislim, cula sam negde u nekoj emisiji da se i Kurt stideo pop elemenata u svojim pesama, pa sam mislila malo da idem ljudima na zivce sa tim. Hocu reci, kad je i sam rodonacelnik neke pojave za nju ponekad mislio da je bezveze, a sto ja to ne bih mislila? U stvari, poruka je bila u fazonu "To je bezveze, ta-na-na-na-na-na", sa sve plazecim smajlijem na kraju (:P)

idem na neki "tulum" (zurka na hrvatskom,za neupucjene)kod ortaka...
a za mjuzu, nemam pojma, valjda necje biti neka seljanija jer je ortak prilichno ok.ma shta ja to pricham, muzika cje biti ok, ortak slusha doors-e zeppelin-e i pink floyd . :D ..

Nancy:
cini mi se da sam ovo vec rekla na nekoj drugoj nirvana temi, ali mislim da nirvana nije bas onoliko dobra kolko ljudi pricaju. mislim pesme su im dobre, ali mislim da ima mnogo boljih bendova na ovom svetu. drugo mislim da je kult kurta cobaina totalna glupost, mada su mu sve vise ljudi skloni. naravno, nadare covek, ali nije polubog, kako mi se cini da mnogi smatraju
niko nije rekao da je polubog, vec je jednostavno bio poseban jer mu je bilo dato stvori to sto jeste! bio je jedan od onioh koji se retko radjaju.... i daleko od toga da je nirvana prosecan bend... ne samo zbog kurta, vec i muzike i atmosfere koju su stvarali... mozda bi trebalo da pogledas unplugged...

ne mislim da je kurt bio toliko natprosecan covek... OK imao je smisla za muziku, ali imaju ga i mnogi drugi ljudi ciji bendovi nisu svetski poznati i nisu napravili "prekretnocu u istoriji muzike"(licno mislim da bi se ovaj epitet mogao dati samo bitlsima i pistolsima, a osta mogu samo da se cesu)...mislim dalje, da je samo izigravao umetnika i ekscentrika, podrazavajuci svoje idole, a da je ustvari bio samo nesrecan...

Back