Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
SisaDaPimp:A sho se svi hvatate za tog NAS-a.. OK jes da je * jak battle MC, al opet sta znam.. Jel zna neko ko je Cage???
E ja sam cula za njega,davao mi je drug neki njegov CD...no coment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SisaDaPimp:A sho se svi hvatate za tog NAS-a.. OK jes da je * jak battle MC, al opet sta znam.. Jel zna neko ko je Cage???
.. Njegova keva je srpkinja.. I mislim da ima kucu negde u SCG, al nisam siguran..Bleak WinterFullMoon:Ahm pa to je Dsus4
SisaDaPimp:E mozda si cula za njega, al ne verujem da znas da je lik polu srbin.. Njegova keva je srpkinja.. I mislim da ima kucu negde u SCG, al nisam siguran..
yugoslav:Sasha85:yugoslav:Probajte SOULSEEK bolji i od kazze i od winmx-a...
GARANTOVANO!!!!
Nadam se... :?
Naravno da je tako!!!
Odustajem... 

britgirl:like a prayer,frozen,like a virgin...
Pa odgovor ti je komercijala. Do sad mi svaki Kurta i Murta to isto interpretirao na različite načine... mada neki u prvu grupu ubace i 4. album jer se valjda zabroje, šta li. A što se tiče "dovoljnog slušanja" ne seri molim te jer to čak nije ni potrebno (isto ko da kažeš: lep sam... dovoljno je reći da mi mama to govori).Djole Prolece:Kako za koga.
Od Justice i Black albuma pa nadalje definitivno su raskinuli sa svim prethodnim radom i poceli da na mala vrata ulaze u komercijalu. Iron Maiden je za njih bio i ostace zakon, ljudi su ostali dosledni svom stilu iako su menjali sastav grupe.
And Justice For All je "mozda" dobar, ali je jedna velika 0 u poredjenju sa Kill'em All. Porediti prva 3 albuma sa kasnijim radovima bi bilo pravo svetogrdje. Dovoljno je reci da metal slusam od 1985.
Mora, Bleak, ako je komentar(iše) komercijala.Bleak WinterFullMoon:Ne mora stvar da bude losa ako je komercijala.
Potpuno si u pravu.Anonymous:fyuesgrjhlkdgmGuyBFl;dg
Tuzno je da dete koje nije videlo nista dalje od roditeljskog doma deli pouke ostalim clanovima na forumu. Osim Overkill-a i moje malenkosti, koliko je vas videlo Metallicu uzivo? Ajde javite se. I nasao si da mi pricas nesto o metalu. Ti si obican pozer. Slusas Haggard? Covece, kombinacija klasicne muzike sa metalom nije nista novo, Yngwie Malmsteen je to jos odkada radio. Ali s obzirom da se ovde radi o detetu koje se lozi na sve i svasta, i sve sto cuje je nesto epohalno i neponovljivo, da ti se oprostiti.Bleak WinterFullMoon:J:Djole Prolece:Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.Bleak WinterFullMoon:I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.
Svaka cast Djole, napokon da neko ovde napise i nesto pametno,
:wink: a ti mali Bleak Winterbla bla bla bla
kad porastes mozda i shvatis nesto o muzici
a sta ja to ne znam sto ti znas?
Bilo bi lepo kad bi rekao makar koliko godina imas...
Samo mi reci,molim te, po cemu je ovaj Djole merodavan da odluchuje koji je album Metallice najbolji?Mudo sarma bre...doshao debil koji ne poshtuje tudji ukus drugima da namecje svoje mishljenje...
Covek koji zivotnu filozofiju kupi iz crtanih filmova...Djole Prolecje...smeshno...
A najurnebesnije od svega je shto nastupa sa stavom 'JA SVE ZNAM A VI MISHEVI NEMATE POJMA"...tuzno...
Takav tip ljudi nazalost jos uvek egzistira...a to sto je on stariji od mene ne ide mu u prilog,jer se ponasa kao da je mladji 5 god od mene.

Da, a, ovaj momci, tema je Metallica u Bg-u!!!! :?yugoslav:Alo bre ljudi pa sto se LOZITE!!!!
hahahahha
A ko je bio na STONSIMA I NA AC/DA aaaaaaaaaa
aj sad vas cujem!!!