ima li hopera????

Gazdarica:
yugoslav:
Ovo ono nema me citav dan,,, a vi vec milion poruka ostavili!!! Opala mala,,, dosla nam i SHATRO ISKUSNA CUPI ----> GAZDARICA!!! heheheh

Jos jednom,,,, UDRI PO EKV-u
Yugoslave zlato da tebi starija teta nesto kaze...
Umjesto sto se ovdje zamlacujes pljujuci po EKV-u, pametnije bi ti bilo da ovu malu napaljenicu uhvatis za ruku i odvedes negdje...
Iskoristi to sto su joj hormoni ovako podivljali...
Mozda i uspijes da joj uvalis k_itu... Pod uslovom naravno da je imas, a ja ne sumnjam u tebe...
So, kad osjeti k_itu, smirice se mala i bice krotka kao bubica... Taman da zajedno slusate muziku koju volite... :wink:
Alo bre baba nemo da te ja drmnem pesnicom.Sestro dugacak ti jezik mnogo.Za tvoje godine to je preterano!!!Idi rani decu pa na poso ovo nije mesto za 100-godisnjake!!!

Bleak WinterFullMoon:
Ovo mozda zvuci prepotentno...Samo da naglasim da mi nije bio cilj da kazem kako JA SVE ZNAM...daleko od toga...
Jedino u sta sam siguran to je da znam vise od tebe
Dragi prijatelju sektasu,samo nemo ti da me ucis koliko god imam i sta slusam jer stvarno nema potreba
i ja stvarno ne znam sta znaci Prepotentno.i ovo nije mesto za takve poput tebe!!!

Keeper:
Mike girl:
mortishaaa:
dragi ti si vidovit!! :D :D
O da mogao bi da osnuje agenciju:VIDOVITI CUVAR DOSADNIH MOZGOVA.Ti bi mu bila stalni posetilac.VELIKA JE VASA BUDUCNOST!

bueeehehhe. kakav smisao za humor, toliko mocan da je najbolje da ga drzis ukrocenim.
inache, mortishaaa je inache moj stalni posetilac :lol:
Iskreno namam nameru da se svadjam,jer nacin za razgovor nije raspravljanje,svet tako opstati nece!Prema tome...Radi sta hoces ja ti vise necu prigovarati.

Bleak WinterFullMoon:
Packe:
2 apsolutne cinjenice:

1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.

Upravo tako...
To Ritam Nereda: Seljo glupi nisam se ja uhvatio samo za tu cinjenicu,prelistaj malo temu HIM i procitaj razloge sto mi se ne svidjaju.I umesto sto si se navrz'o na mene,reci nesto pametno...Daj neki argument sto ti se HIM svidja
Ali mislim da tvoj ukus govori vise nego reci...Him i Ritam Nereda...
Izvini ali ja sam zensko za pocetak!!!

Ritam Nereda:
Bleak WinterFullMoon:
Packe:
2 apsolutne cinjenice:

1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.

Upravo tako...
To Ritam Nereda: Seljo glupi nisam se ja uhvatio samo za tu cinjenicu,prelistaj malo temu HIM i procitaj razloge sto mi se ne svidjaju.I umesto sto si se navrz'o na mene,reci nesto pametno...Daj neki argument sto ti se HIM svidja
Ali mislim da tvoj ukus govori vise nego reci...Him i Ritam Nereda...
Izvini ali ja sam zensko za pocetak!!!
Pa ovako da pocnem.
Meni je strasno krivo sto su oni komercija la sa mtv-ja,ali tekstovi njegovih pesama mi se strasno puno svidjaju a i vezana sam za tu grupu jer preko njih sam pocela da slusam metal i takvu slicnu muziku.Oni jes da ne sviraju neki metal to je tacno ali jednostavno ja volim tu grupu.

mennina:
Danas sve shto se moze chuti na tv-u je 50 cent,eminem itd.Underground je totalno zapostavljen.A i mnogi koji su ga nekad slushali prelaze ili u narodnjake ili rejvere.Ljudi pa to je muzika koja sve govori.Otvaraju se fancy "hip hop" klubovi.Shta je sa Domom i slichnim mestima gde osetish pravi vajb!
P.S.Nadam se da postoje ljudi koji se slazu sa mnom ili je Srbija puna pozera.

Ja se potpuno slazem! Pravi hip-hop nije 50 Cent ili 2Pac vec nesto sto mnogo ''dublje''!

Mike girl:
Keeper:
Mike girl:
mortishaaa:
dragi ti si vidovit!! :D :D
O da mogao bi da osnuje agenciju:VIDOVITI CUVAR DOSADNIH MOZGOVA.Ti bi mu bila stalni posetilac.VELIKA JE VASA BUDUCNOST!

bueeehehhe. kakav smisao za humor, toliko mocan da je najbolje da ga drzis ukrocenim.
inache, mortishaaa je inache moj stalni posetilac :lol:
Iskreno namam nameru da se svadjam,jer nacin za razgovor nije raspravljanje,svet tako opstati nece!Prema tome...Radi sta hoces ja ti vise necu prigovarati.

c c c c ... kako si ti zlatno dete ... c c c ... necu da se svadjam ... c c c ....... hehhh :lol:

Courtney:
mortishaaa:
JOXY:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
ajde videcu.. :roll:
hvala..
a najbolje ono PROVERI SAMA.. ko ona reklama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da li mislimo na istu? :lol:
c c c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam upoznata sa tom reklamom, to mora da su neke perverzije Zeljka Mitrovica? :roll: Inace,o cemu je rec,recite i meni da se smejem sa vama.
ne znas tu reklamu? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
:lol: He,he...ma,znas onu kad dve domacice izlaze na terasu,oprale su ves,i sad jedna kaze:-Pogledaj kako je cisto,nema ni traga od mrlja... a druga:-Pa,naravno kad koristimo isti prask,onaj skupi koji...-Vise ne! Ja sad imam novi mnogo bolji!
-Zar je to moguce?
-Proveri sama...i baci joj neku majicicu,a u tom trenutku ispod prolazi neki frajer i kaze
-Mmmmmmm,to se zove miris :D A ova kaze -Sigurno cu ga probati!
-Prasak :!:
TTUUUUUUUUUUUU! Surf automat,prere i osvezava!!!
A mortisha i ja smo9 se smejale jer sam ja noj tu reklamu imitirala,pa smo se i na ulici smejale,pa su nas ljudi cudno gledali... :oops: :roll:
C C C :lol: :lol:

Bleak WinterFullMoon:
Nije mana slusati razlicite pravce,vec je mana praviti se da slusas i da znas sve o svim tim pravcima i bendovima.
U njenim godinama moras da se upoznajes postepeno sa svim tim...za mene je bilo nezamislivo (do pre godinu-dve) da slusam dva tri pravca...I ovde se ne radi samo o meni.Ne moze jedno derle da slusa sve to i da tvrdi da mu se SVE svidja,jer ona uopste nema izgradjen ukus...
Ona je moje godiste.

mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
c c c.. ova danasnja omladina :lol: :lol: :lol:
Bas :lol: :lol: :lol:
slazes se, a? :wink:
Pa,ovaj...Da!
hyper.gif

Gazdarica:
Yugoslave zlato da tebi starija teta nesto kaze...
Umjesto sto se ovdje zamlacujes pljujuci po EKV-u, pametnije bi ti bilo da ovu malu napaljenicu uhvatis za ruku i odvedes negdje...
Iskoristi to sto su joj hormoni ovako podivljali...
Mozda i uspijes da joj uvalis k_itu... Pod uslovom naravno da je imas, a ja ne sumnjam u tebe...
So, kad osjeti k_itu, smirice se mala i bice krotka kao bubica... Taman da zajedno slusate muziku koju volite... :wink:

Ma samo smireno ISKUSNA RIBO!!! Pa znas da bi ja od svih formurasica prvu tebe NATAKO na K.O.B.A.S. A ti neces dobru K.A.R.U.!!! hehehehhe
Jos koji put UDRI PO EKV-u!!!!

!!!I SVESTRANIH MILION SVEGA!!!!

Back