Hvala druze za duga je ulica!!!
Moras priznati da su dobri
Moras priznati da su dobri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dopre ***** aaaaaaa 
Ima li ovde ikoga da voli Gunse?
ops:
ops:
ops: ?
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: ja sam zaljubljena u njega
ops: mortishaaa:A axl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
a ti to kao nisi znao?????Keeper:mortishaaa:A axl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
... :shock: :shock: :shock:

ja govorim o njemu rrrraaaaaaaaaaaaaaanije.. a SLASH!!!!!!!!!!!!!!!Deep Purple rocks:Pa....videla sam ja AXLa sad kako izgleda...hmm...
recimo da mu je frizurica interesantna...
Sta ti ja znam, nisam cula nove Gunse, pa hocu da cujem zasto su toliki sh. koliko se prica...
Imam njihovih 7 albuma, ali hocu ova dva nova da cujem... Ima li neki sajt da se skinu pesmice?
AXL je taaaaaaaakooooooo bio sllladdddddakkkkkk.....
srrrrrrrrkkkkkkkkkops:
![]()
ops:
ops:
ops: sto njega zaboravljas???? :shock:
mortishaaa:a ti to kao nisi znao?????Keeper:mortishaaa:A axl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
... :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()

Ritam Nereda:Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!
ma njega ne mogu preboletiKeeper:mortishaaa:a ti to kao nisi znao?????Keeper:mortishaaa:A axl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
... :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
mislio sam da sam te tako zaslepio svojom ljubavlju da si i zaboravila na tog ... pishtavog ... 8)![]()
Packe:2 apsolutne cinjenice:
1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.
Ritam Nereda:De si sestro!E nabavljam Sepulturu sve diskove joj izludecu do sutra,a ti Maidene danas NIJE FER!!!goblini:Ritam Nereda:Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!Bleak WinterFullMoon:To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney![]()
Tako je sestro!!!![]()
![]()
![]()
![]()

O da mogao bi da osnuje agenciju:VIDOVITI CUVAR DOSADNIH MOZGOVA.Ti bi mu bila stalni posetilac.VELIKA JE VASA BUDUCNOST!mortishaaa:dragi ti si vidovit!!![]()
![]()
Yugoslave zlato da tebi starija teta nesto kaze...yugoslav:Ovo ono nema me citav dan,,, a vi vec milion poruka ostavili!!! Opala mala,,, dosla nam i SHATRO ISKUSNA CUPI ----> GAZDARICA!!! heheheh
Jos jednom,,,, UDRI PO EKV-u