E
emy_331
Gost
Ne nerviraj se.....ima takvih u izobilju (keeper npr.)ali ja te podrzavam!!!!!!!!!
Uz tebe sam!!!!!!
Uz tebe sam!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emy_331:Ne nerviraj se.....ima takvih u izobilju (keeper npr.)ali ja te podrzavam!!!!!!!!!
Uz tebe sam!!!!!!
c c c.. pitam za him.. c c c..Courtney:Ritam Nereda? Nisam ja njih nikad nesto mnogo slusala...Keeper ih je slusao,pa su ga smorili :wink:mortishaaa:prozivka!!!!!!! c c c..Courtney:Ona je moje godiste.Bleak WinterFullMoon:Nije mana slusati razlicite pravce,vec je mana praviti se da slusas i da znas sve o svim tim pravcima i bendovima.
U njenim godinama moras da se upoznajes postepeno sa svim tim...za mene je bilo nezamislivo (do pre godinu-dve) da slusam dva tri pravca...I ovde se ne radi samo o meni.Ne moze jedno derle da slusa sve to i da tvrdi da mu se SVE svidja,jer ona uopste nema izgradjen ukus...![]()
![]()
![]()
e a sto si bese prestala da ih slusas??jer' si shvatila kakvi su :?
![]()
![]()
ops:

Sta ti mislis ko je prvi poceo!Keeper:u shta se pretvori ova tema .......![]()
Idem kod Guzine!!!Nemo da me vredjasreligiozni_nick:Ritam Nereda:Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!
kreni na hor
Mene nervira zato sto u nekim pesmama imaju rap,recituju umesto da se deru ko muskarci!!!Niko ko System Of A Down!!!Iggy:Najbolji HC ikada!Ne znam sta se trenutno desava sa njima.Ranije sam ih slusao i bio sam na njihovom koncertu pre par godina.Odlicni su!
Ja i ona sto se potpisuje ko Goblini smo bile na toj svirci.A ko si ti?!Litter su bili najbolji!!!šutka:Joooj, upravo sam bila na PRVOJ metal svirci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo je fenomenalno!!! 8)
Upoznala sam skoro sve metalce u ovom bednom Čačku. Nego, da vas pitam. Da li mislite da je normalno da devojčica 88.god.(ja) upadne u šutku sa ostalima?
Htela sam da kazem :"Litter Infection".Ritam Nereda:Ja i ona sto se potpisuje ko Goblini smo bile na toj svirci.A ko si ti?!Litter su bili najbolji!!!šutka:Joooj, upravo sam bila na PRVOJ metal svirci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo je fenomenalno!!! 8)
Upoznala sam skoro sve metalce u ovom bednom Čačku. Nego, da vas pitam. Da li mislite da je normalno da devojčica 88.god.(ja) upadne u šutku sa ostalima?
Ritam Nereda:Sta ti mislis ko je prvi poceo!Keeper:u shta se pretvori ova tema .......![]()
Pa naravno ona narkomanka!!!
Sad se trudim da ne mislim o njima,omiljeni clan mi je,naravno,bio Jason Newstedabsonic:Sta mislite o njima?
Njihova omiljena pesma,omiljeni clan?
Kada su oni osnovani?
ops:
ops:
ops: ,osnovani su 1981,a prvi album "Kill'em all" je izasao 1983. Ma slusam ja HIM i dalje,samo vise nisu omiljeni...sta ces,dolaze novi...samo Nirvana ostaje...sad vec se-remmortishaaa:c c c.. pitam za him.. c c c..Courtney:Ritam Nereda? Nisam ja njih nikad nesto mnogo slusala...Keeper ih je slusao,pa su ga smorili :wink:mortishaaa:prozivka!!!!!!! c c c..Courtney:Ona je moje godiste.Bleak WinterFullMoon:Nije mana slusati razlicite pravce,vec je mana praviti se da slusas i da znas sve o svim tim pravcima i bendovima.
U njenim godinama moras da se upoznajes postepeno sa svim tim...za mene je bilo nezamislivo (do pre godinu-dve) da slusam dva tri pravca...I ovde se ne radi samo o meni.Ne moze jedno derle da slusa sve to i da tvrdi da mu se SVE svidja,jer ona uopste nema izgradjen ukus...![]()
![]()
![]()
e a sto si bese prestala da ih slusas??jer' si shvatila kakvi su :?
![]()
![]()
a RN ja volim!!ops:
Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
e pa sad.Courtney:Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
Koji?
![]()
ne znam ja njih bas dobro.. c c c.. ne mogu da se setim 8)mortishaaa:e pa sad.Courtney:Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
Koji?
![]()
ne znam ja njih bas dobro.. c c c.. ne mogu da se setim 8)

oni skacu i pevajuCourtney:mortishaaa:e pa sad.Courtney:Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
Koji?
![]()
Pa sta se desavalo u spotu?
![]()

Smalls Like Teen Spirit?mortishaaa:oni skacu i pevajuCourtney:mortishaaa:e pa sad.Courtney:Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
Koji?
![]()
![]()
a publika skace
i tako nesto
![]()
![]()
![]()
![]()

E JESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Courtney:Smalls Like Teen Spirit?mortishaaa:oni skacu i pevajuCourtney:mortishaaa:e pa sad.Courtney:Stvarno?mortishaaa:c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII![]()
![]()
Koji?
![]()
![]()
a publika skace
i tako nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stooooo???? Je li to i ti mislis da su se "prodali"???????????Courtney:Sad se trudim da ne mislim o njima,omiljeni clan mi je,naravno,bio Jason Newstedabsonic:Sta mislite o njima?
Kada su oni osnovani?ops:
ops:
ops: ,osnovani su 1981,a prvi album "Kill'em all" je izasao 1983.
![]()
Ma neeeeeeeeee 8)rudy_kv:Stooooo???? Je li to i ti mislis da su se "prodali"???????????Courtney:Sad se trudim da ne mislim o njima,omiljeni clan mi je,naravno,bio Jason Newstedabsonic:Sta mislite o njima?
Kada su oni osnovani?ops:
ops:
ops: ,osnovani su 1981,a prvi album "Kill'em all" je izasao 1983.
![]()