ima li hopera????

emy_331:
Ne nerviraj se.....ima takvih u izobilju (keeper npr.)ali ja te podrzavam!!!!!!!!!
Uz tebe sam!!!!!!

I JA SAM UZ VAS :lol:
:twisted:

nego, odgovor na pitanje: slusaj sve koji ti govore da je LP s.r.a.nj.e jer ti govore istinu ... naravno, ja ne podrzavam da se neko dernja i psuje zbog toga, ali ja bash volim da kazem nekom da mu je "muzika" losha i da mu kazem zasto.

a sad, posto vecina pubertetlija ima problem s misljenjima i obrazlozenjima, i sto ne razumeju isto, to je vec neka druga tema ......

Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Nije mana slusati razlicite pravce,vec je mana praviti se da slusas i da znas sve o svim tim pravcima i bendovima.
U njenim godinama moras da se upoznajes postepeno sa svim tim...za mene je bilo nezamislivo (do pre godinu-dve) da slusam dva tri pravca...I ovde se ne radi samo o meni.Ne moze jedno derle da slusa sve to i da tvrdi da mu se SVE svidja,jer ona uopste nema izgradjen ukus...
Ona je moje godiste.
prozivka!!!!!!! c c c.. :lol: :lol: :lol:

e a sto si bese prestala da ih slusas?? :roll: jer' si shvatila kakvi su :? :D :D
Ritam Nereda? Nisam ja njih nikad nesto mnogo slusala...Keeper ih je slusao,pa su ga smorili :wink:
c c c.. pitam za him.. c c c..
a RN ja volim!! :oops:

šutka:
Joooj, upravo sam bila na PRVOJ metal svirci!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bilo je fenomenalno!!! 8)
Upoznala sam skoro sve metalce u ovom bednom Čačku. Nego, da vas pitam. Da li mislite da je normalno da devojčica 88.god.(ja) upadne u šutku sa ostalima?
Ja i ona sto se potpisuje ko Goblini smo bile na toj svirci.A ko si ti?!Litter su bili najbolji!!!

Ritam Nereda:
šutka:
Joooj, upravo sam bila na PRVOJ metal svirci!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bilo je fenomenalno!!! 8)
Upoznala sam skoro sve metalce u ovom bednom Čačku. Nego, da vas pitam. Da li mislite da je normalno da devojčica 88.god.(ja) upadne u šutku sa ostalima?
Ja i ona sto se potpisuje ko Goblini smo bile na toj svirci.A ko si ti?!Litter su bili najbolji!!!
Htela sam da kazem :"Litter Infection".

mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Nije mana slusati razlicite pravce,vec je mana praviti se da slusas i da znas sve o svim tim pravcima i bendovima.
U njenim godinama moras da se upoznajes postepeno sa svim tim...za mene je bilo nezamislivo (do pre godinu-dve) da slusam dva tri pravca...I ovde se ne radi samo o meni.Ne moze jedno derle da slusa sve to i da tvrdi da mu se SVE svidja,jer ona uopste nema izgradjen ukus...
Ona je moje godiste.
prozivka!!!!!!! c c c.. :lol: :lol: :lol:

e a sto si bese prestala da ih slusas?? :roll: jer' si shvatila kakvi su :? :D :D
Ritam Nereda? Nisam ja njih nikad nesto mnogo slusala...Keeper ih je slusao,pa su ga smorili :wink:
c c c.. pitam za him.. c c c..
a RN ja volim!! :oops:
Ma slusam ja HIM i dalje,samo vise nisu omiljeni...sta ces,dolaze novi...samo Nirvana ostaje...sad vec se-rem :D

Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
c c c.. e videla sam sad spot od NIRVANE!!!!!! JUPIIIIIII :D :D
Stvarno? :D Koji? :D
e pa sad. :lol: ne znam ja njih bas dobro.. c c c.. ne mogu da se setim 8)
:roll: Pa sta se desavalo u spotu? :lol:
oni skacu i pevaju :roll: a publika skace :roll: i tako nesto :roll:
:lol: :lol: :lol:
Smalls Like Teen Spirit? :lol:
E JESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D

rudy_kv:
Courtney:
absonic:
Sta mislite o njima?
Njihova omiljena pesma,omiljeni clan?
Kada su oni osnovani?
Sad se trudim da ne mislim o njima,omiljeni clan mi je,naravno,bio Jason Newsted :oops: :oops: :oops: ,osnovani su 1981,a prvi album "Kill'em all" je izasao 1983. :D
Stooooo???? Je li to i ti mislis da su se "prodali"???????????
Ma neeeeeeeeee 8)

Back