ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Laurina+Chester+Mike:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:
c c c ... ozbiljno.. :roll: :roll: 8)

ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:

a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ??? :lol:
i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)
Ne vredaj ga mentolu!
ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!! :lol: :lol: :lol: :lol:
a dragi.. :roll: gde si to video, procitao.. :? :P

ljubavi, ja mislim da je ta prozivka bila upucena meni .....
]
c c c :lol: :lol:
e ljubavi, ajde mi posalji ponovo poslednji mail, slucajno sam ga izbrisala, a nisam procitala :roll: :cry: :cry: :lol:
Slatki mali golubcici nadji te sebi drugo mesto za razmenjivanje OSECANJA!

Prva grupa koju sam poceo slusati bila je Nana sa istoimenim albumom.Posle su izdali jos jedan album "Father" koliko znam i nije prosao zapazeno.Dok sam za Afromena cuo sa pjesmom "Because i got high" i nije mi nesto album zato glasam za Nanu.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Deep Purple rocks:
Uf, a dobro... :o
ajde... Samo mi objasni sta si mislio/la time
kako ja ne znam ko je Alicia Keys, ali ti si jaaaaaaako pametna osoba pa me nauci, posto je JLO glavni mudrac u tvom kraju, molim te reci mi sta te je ona naucila iz pesama " I`m the... from the block " ili slicno, i ako ste ovu temu osnovali da pljujete metal i Metallicu slucajno, poslusajte
"Nothing else matters", sa simfonijskim orkestrom (ukoliko uopste znate sta je to orkestar, da ne pricamo o simfonijama), a onda poslusajte izvestaceno elektronski zvuk vasih omiljenih koje zavijaju, pa reci nesto. Uostalom, ne kazem da tu negde ne postoji neka simpaticna pesmica
* naglasavam SIMPATICNA, naglasavam PESMICA *.
Meni samo smeta to sto vi to zovete RnB, jer to NIJE RnB. Zovite ga HEAVY POP slobodno, ali nemojte RnB, jer to NIJE ni delic Bluesa.
A
Slusao sam ja "Nothing else matters" i nije losa pjesma ali nisam ljubitej te muzike. Ali de nas ti nauci Sta je to Simfonijski orkestar. Nisu svi tako pametni kao ti. HAHAHAHAHAHAHAHA
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hvala, mudri psu :lol:

dobro, iskren da budem, textovi su mi zanimljivi, iako ja ne volim takav nacin pisanja ... ali postigao si da ne mislim vise da je svaki rep-text smud i glupost ... :wink:
naravno, tesko da ces meni naci rep text koji je lepsi, zanimljiviji i divniji od onih sto sam citao i slushao, ali bar si mi dao neku drugu stranu.

a ti hemuli, kuco, znam ja da sam vrlo smesan ... ponekad :wink:

Führer.:
Ijao,doso mi je Fuhrer!!! Jupiiiiii!
ura.gif

AMY-LEE:
jel vi svatate da pitam za izgled a ne za muziku
buuuuu ja sam satanista ....... :twisted: :twisted: :twisted:
Sestro slatka zasto bas ti da komentarises o grupi Him i o VV,stvarno sad si ih sve ogadila.kozetino jedna ostavi grupu Him na miru!!!
JA MRZIM LJUDE KOJIMA JE IZGLED NEKOG PEVACA BITAN!!!BITNA JE MUZIKA!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
SEKTASICO KOMERCIJALNA!!!POZERKO!!!

Anonymous:
Keeper:
Ritam Nereda:
Wayne:
oni su najveci smaraci na svetu
Tako je,ovo je moj covek.EKV je bas sra*e i nije nista poebno.Sve NARKOMAN do narkomana i zato su pocrkali vecina!!! 8) 8) 8)

vazno da su tvoji iz ritma nereda zlatna mamina deca :lol:
Pa barem cu da se nauzivam njihove muzike(posto nisu narkomani)!!! :lol: :lol:

al' su zato ALKOSI i to oni NAJGRDJI :lol:
eee, deco moja. da vas chika nesto nauci. ako je neko narkos ne znaci da mu je muzika losha. i obratno.

cela ona gomila sa granda je na alkoholu poput tih vasih iz ritma nereda ..... buuuuueheheheheh :lol:

nemam ja nishta protiv RM, ali Oi!Punk je zaista muzika za debile. dva akorda i gomila dranja ... i to je to.

Back