ima li hopera????

Deep Purple rocks:
Uf, a dobro... :o
ajde... Samo mi objasni sta si mislio/la time
kako ja ne znam ko je Alicia Keys, ali ti si jaaaaaaako pametna osoba pa me nauci, posto je JLO glavni mudrac u tvom kraju, molim te reci mi sta te je ona naucila iz pesama " I`m the... from the block " ili slicno, i ako ste ovu temu osnovali da pljujete metal i Metallicu slucajno, poslusajte
"Nothing else matters", sa simfonijskim orkestrom (ukoliko uopste znate sta je to orkestar, da ne pricamo o simfonijama), a onda poslusajte izvestaceno elektronski zvuk vasih omiljenih koje zavijaju, pa reci nesto. Uostalom, ne kazem da tu negde ne postoji neka simpaticna pesmica
* naglasavam SIMPATICNA, naglasavam PESMICA *.
Meni samo smeta to sto vi to zovete RnB, jer to NIJE RnB. Zovite ga HEAVY POP slobodno, ali nemojte RnB, jer to NIJE ni delic Bluesa.
A
Seri..seri...

jel neko bio na kolarcu juce?

ja nisam jer ta ista ekipa dolazi u pancevo na jazz festival danas i sutra!!! :shock: :D

bice i vasil hadzimanov,drugo vece, ali posto imam koncert sa horom necu moci da idem :cry:
veceras idem sigurno,dolazi big bend rts kao i profesori sa jazz odseka iz stankovica.verovatno ce svirati standarde pa to necu nikako propustiti :wink:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze
:shock: :shock: :shock: :shock: izdajnice.. c c c.. a ti bese neces da dolazis danas na net... eeeeeee.. kad bii ti jednom uspeo!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pazi ovako - kad kazem da necu da dolazim na net, to znachi da necu doci na dva sata :wink: ... moram da dodjem na 15-tak minuta uvek da vidim sta se zbiva
nemoj ti meni sad tu nesto.. c c c :lol: :D

Courtney:
Moja omiljena rap pesma? Yo nigga pull the triga - MC Keeper
djsmile.gif

:lol: :lol: :lol:
dobra fora..
c c c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
sta je sad ovo bre? :shock:

nema me manje od 24h i pazi ti sad ovo .... :?

:wink: :lol:
ko je to nama ljubomoran?!! c c c :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubomoran? hehe ......
znas, dushice, ne mogu ja da dozvolim sebi da budem odvratan i ljubomoran, ako ti mene volish to je to ako ne shta ja tu mogu? :roll:
tvoj je izbor - mozes biti prva koja ce stvarno da me voli a mozes biti x neka koja ce da me "voli" iz zezanja ..... :roll: ..... a ja znam da si ti pametna devojchica i da ces izabrati ono prvo 8)

a sad, sto ti vrtis ovog Rudija oko malog prsta jer ti je dosadno, malo je glupo da budem ljubomoran zbog toga zar ne? :lol:
c c c :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Anonymous:
mortishaaa:
Anonymous:
Ritam Nereda:
Kako neko moze to s.r.a.n.j.e. od muzike da slusa nikako da mi udje u glavu!? :twisted: :twisted:
Verovatno ne moze da udje jer nema gde da udje..Nadam se da si shvatio?!
c c c.. :roll: ona je zensko.. :D :D
i verovatno ima gde da udje, jer slusa normalnu muziku.. a to sto ti volis, pre svega nije muzika.. nema pevanja.. nema normalnih reci.. :P :P :twisted:
C C C..
Imam pravo da slusam i volim sta god hocu.. :twisted: A da nije muzika..ne bi ni ti sama znala..i..niko..nebi znao da postoji uopste...Ti si samo jedna obicna glupaca koja nema ni mrvicu mozga u glavi... :evil: :twisted: :evil:I..pazi da tebi sta ne udje.. :twisted:
c c c .. vazi.. cek bese ko ovde nema mozak?! :? :P
i molila bih te da zavrsis misao.. a ne samo stavljas ".." pa ja da nagadjam sta ti mislis! :roll:
i reci mi po cemu je to MUZIKA????? :? 8)

mortishaaa:
OK! sad ozbiljno mislim IMA NAS RAZNIH!!!!!!!!! strasno.. kako mozes?????????????????????? :?: :?: :roll: :? :? :?
strasno.. on je tako ruzan.. grrrrrrrrrrrrrrrrrr... :evil: :evil: :evil: :twisted: 8)

nemoze nijedna tema da prodje bez mortisheee,keeper-a i courtney haha :D salim se
to sam ja pre govorila za njega al u zadnje vreme mi je bas sladak joj :oops: (otprilike od promo slika za love metal):p
al nema veze svako ima pravo na svoje misljenje :)
poz mortishaaa :)

Incognito:
Ej, sinovak... mojne da me teras da ti pokazem sta je bozji bes...

ccc... das im prst, a oni bi odmah celu saku... Zaboravljas da sam ja BOG svih bogova...

A mojne da mi diras boginju da ne napravim novi krug pakla samo za tebe... Da se lagano peces na tihoj vatri, dok ti u usima odzvanja Zorica Brunclik :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

I knew who's The God of Gods... see! his power... you still have doubts 8)

2 apsolutne cinjenice:

1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.

Daisy:
Za Gosta:
Bice sigurno na www.edesi.co.yu fotke sa koncerta i neka recenzija istog... A i prepricacu ti ja iz prve ruke, he, he...
I stavi neki nadimak, bas je bez veze da ti se obracam sa: e Gosteeeee :lol:
necu da ostavljam nadimke,jer ako bi ostavio nadimak kakav jesam onda bi bilo sta ces ti na domacem repu?razumes?prepricaces mi,verujem ti... :wink: e jel znas mozda sta je bre sa w.i.t.b.,jel su zivi ljudi uopste.cuo sam da andrej gostuje kod grua na albumu,i kiza robin hood...aj ostavi mi nesto o tome ako znas pa se cujemo(verovatno ovde) :D

Hm,evo opet pocinju .......

Daj ne palite se ko je sta ka4ao i ko je koga mlatio.Sta se palite?!

Prica je o tekstovima ......
Ej,druze,nemam sada vremena da ti dam neki socijalni,ali ima na www.svastara.com svi njihovi tekstovi pa ako te ne mrzi otidi i pogledaj,ima stosta da se procita..............

Uzdravlje!

Keeper:
zahvaljujem, mudri psu, pre svega sto si mi izasao u susret za razliku od nekih tvojih kolega koji su se prosto utrkivali ko ce vishe da me ispljuje zbog mog provociranja ... chak i ne razumejuci sta ja pricham.

hehe, dobro, jesam ja budala sto volim da provociram al' majko sveta, kako su oni na temi "hip-hop" nasedali i pravili se idiotima, da ne verujesh.

ovo pricham za mali nauk tipovima poput hemulija, onog Gosta i Daisy ...

naravno, ja cu malo prostudirati text, slozices se da je predugachak sad da ga "bistrim"
ostavi neki dobar o socijalnim temama, ti me apsolutno privlache .....

PoZ :wink:[/q
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
SMESAN SI KEEPER-U DO BOLA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Back