Aman!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatki mali golubcici nadji te sebi drugo mesto za razmenjivanje OSECANJA!mortishaaa:]Keeper:mortishaaa:ej.. ja mom ddragom mogu da kazem sta ja hocu!!Laurina+Chester+Mike:Ne vredaj ga mentolu!mortishaaa:i ti kao to ne slusas.. c c c!! sram te bilo 8)Keeper:mortishaaa:c c c ... ozbiljno..Keeper:... i jos da si rekla ko su oni ...... :shock:![]()
8)
ajaaaaaaaaooooooo
provalio sam ....... to su oni iz linkin park-a !!!!!
AAAAAAAAAAJ OPEEEEEEEET :shock:
a kako se zove onaj shtreberchic sa naocharima, onaj sto izgleda onako iskompleksirano ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a dragi..gde si to video, procitao.. :?
![]()
ljubavi, ja mislim da je ta prozivka bila upucena meni .....
c c c![]()
![]()
e ljubavi, ajde mi posalji ponovo poslednji mail, slucajno sam ga izbrisala, a nisam procitala![]()
![]()
![]()
![]()
MA NEMOJ BAS SU SLATKI!Mike poogotovo!Pozdrav T#LP kad cemo da se vidimo?Anonymous:Smoriste sa tim Linkinom!![]()
Slusao sam ja "Nothing else matters" i nije losa pjesma ali nisam ljubitej te muzike. Ali de nas ti nauci Sta je to Simfonijski orkestar. Nisu svi tako pametni kao ti. HAHAHAHAHAHAHAHADeep Purple rocks:Uf, a dobro...![]()
ajde... Samo mi objasni sta si mislio/la time
kako ja ne znam ko je Alicia Keys, ali ti si jaaaaaaako pametna osoba pa me nauci, posto je JLO glavni mudrac u tvom kraju, molim te reci mi sta te je ona naucila iz pesama " I`m the... from the block " ili slicno, i ako ste ovu temu osnovali da pljujete metal i Metallicu slucajno, poslusajte
"Nothing else matters", sa simfonijskim orkestrom (ukoliko uopste znate sta je to orkestar, da ne pricamo o simfonijama), a onda poslusajte izvestaceno elektronski zvuk vasih omiljenih koje zavijaju, pa reci nesto. Uostalom, ne kazem da tu negde ne postoji neka simpaticna pesmica
* naglasavam SIMPATICNA, naglasavam PESMICA *.
Meni samo smeta to sto vi to zovete RnB, jer to NIJE RnB. Zovite ga HEAVY POP slobodno, ali nemojte RnB, jer to NIJE ni delic Bluesa.
A
Ijao,doso mi je Fuhrer!!! Jupiiiiii!Führer.:Aman!!!!!!
Pa barem cu da se nauzivam njihove muzike(posto nisu narkomani)!!!Keeper:Ritam Nereda:Tako je,ovo je moj covek.EKV je bas sra*e i nije nista poebno.Sve NARKOMAN do narkomana i zato su pocrkali vecina!!! 8) 8) 8)Wayne:oni su najveci smaraci na svetu
vazno da su tvoji iz ritma nereda zlatna mamina deca![]()

Anonymous:Pa barem cu da se nauzivam njihove muzike(posto nisu narkomani)!!!Keeper:Ritam Nereda:Tako je,ovo je moj covek.EKV je bas sra*e i nije nista poebno.Sve NARKOMAN do narkomana i zato su pocrkali vecina!!! 8) 8) 8)Wayne:oni su najveci smaraci na svetu
![]()
![]()

NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...
EKV je filozofija... EKV je nacin zivota...
To sam ja rekla!!!Anonymous:NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...
Sestro slatka zasto bas ti da komentarises o grupi Him i o VV,stvarno sad si ih sve ogadila.kozetino jedna ostavi grupu Him na miru!!!AMY-LEE:jel vi svatate da pitam za izgled a ne za muziku
buuuuu ja sam satanista .......![]()
![]()
![]()
Satano!!!AMY-LEE:hehe.....mozda ce neko reci da se ponavlja tema al sad nije pitanje volite li HIM kao grupu vec sta mislite o Ville-u (fizicki prvenstveno)![]()
![]()
![]()
ja se uzasno lozim na njegaops:
ops: :wink:
na ruci sam urezala V.V. i heartagramops:
Anonymous:Pa barem cu da se nauzivam njihove muzike(posto nisu narkomani)!!!Keeper:Ritam Nereda:Tako je,ovo je moj covek.EKV je bas sra*e i nije nista poebno.Sve NARKOMAN do narkomana i zato su pocrkali vecina!!! 8) 8) 8)Wayne:oni su najveci smaraci na svetu
![]()
![]()
Ritam nereda:To sam ja rekla!!!Anonymous:NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...

O,daKeeper:Ritam nereda:To sam ja rekla!!!Anonymous:NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...
ALKOHOLICARI![]()
Courtney:O,daKeeper:Ritam nereda:To sam ja rekla!!!Anonymous:NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...
ALKOHOLICARI![]()
Sala,Keeper,nemoj da me grdis![]()
![]()
Hahahahaha, kakve predrasude, pa to je strasno...Ritam nereda:To sam ja rekla!!!Anonymous:NARKOMANKO!!!Gazdarica:EKV nije samo muzika, nije samo tekst...

Ja vas napustam,vreme mi je isteklo. Nadajmo se ponovnom susretu malo kasnije
Sasha85:Nana... Mada,njih nikad ne bih mogla da uporedim,jednostavno ne spadaju u istu kategoriju... Ipak,Nana mi se vise svidja... Svaka njihova pesma mi se svidela...