ima li hopera????

Zasto da svi slavni Metal bendovi odlaze u Madjarsku,i zasto da se mi cimamo do Madjarske da ih gledamo i slusamo na pola sata.Na EXIT-u svi su se jako razocarali kad su culi da Apocaliptica otkazuje gostovanje.To je bio sok!Koncerti se prave i u Hrvatskoj,tj. u svim zemljama OKO nas.To nije pravedno!Da li se neko saleze samnom?!

Joj, kod nas je u skoli "mavena" bila glavni fazon dana. Mislim, dolaze svi u skolu veseli i nasmejani, niko nista ne progovara i tek posle velikog odmora, samo neko vidis, zapeva "MAVENA..." i svi skoce "Jesi gledao? Joj, koji pacenik... itd." Nije fer sto ga zezamo, znam da nije, ali sta kad je tako smesno...

Naravno da ga nismo zaboravili. Mnogi ga ne vole, ali to ne menja moj ukus. Govore: ,,On recituje''. Pa ljudi! sta je bitno u jednoj pesmi? Tekst! Svaka njegova pesma je jedinstvena i mislim da svi oni koji ga ,,ne vare''treba bar jednu pesmu pazljivo(ali zapravo)da saslusaju...

,,Kad potrazim, put u srediste sebe
staze bivaju tesnje i tesnje...''

,,...a crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela
Bez crne, bela, ne bi vredela...''

....treba li vam dobra pevacica?

Vrsta muzike.....pa..neki funk-ic, acid jazz-ic i sl.
A mozda cak i neki eksperiment sa elektronskom muzikom...

PS. U obzir dolaze muzicari sa podrucja 021 i 025

Ja bi se maskirao u coveka( s obzirom da mi svi kazu da sam Marsovac), mada cenim da bi i ovog puta ljudi ostali gluvi za moju umetnost... U stvari iskreno na maskembal upravo nisam otisao zato sto nisam imao ideju za masku( a i da jesam nije bilo materjala za nju), pa mi kazite bar kako je blo !

siddharta:
Zasto da svi slavni Metal bendovi odlaze u Madjarsku,i zasto da se mi cimamo do Madjarske da ih gledamo i slusamo na pola sata.Na EXIT-u svi su se jako razocarali kad su culi da Apocaliptica otkazuje gostovanje.To je bio sok!Koncerti se prave i u Hrvatskoj,tj. u svim zemljama OKO nas.To nije pravedno!Da li se neko saleze samnom?!

Ma jashta, sad sam skoro bio na exkurziji u Pragu i Budimpesti, da vidish samo one plakate, Maiden-i u Pragu, a kad smo dosli u Budimpeshtu Maiden-i, Helloween... Poludeo sam kad sam video da propustamo koncert Maiden-a za dva dana ali shta da se radi ne moz' exkurzija vechno da traje... A shto se tiche toga shto ne dolaze kod nas, e pa doshli bi oni kada bi drzava htela da izdvoji neku normalnu kintu za njihovo gostovanje... Ali ipak sad u decembru dolazi Deep Purple pa i to je neshto zar ne ?!!!

uuuuuuuuuuuuuu... epp
thumbs.gif

Back