Kurt Cobain
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
O da! Budi uverena da dolaze, Pishe na sajtu 7. decembra na sajmu, ulaz 1000 dinara! o da
8)
8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8)guitarrr_babe:Hihihi... ima jedan, ali nije Beogradjanin. On je iz rodnog mi grada, a u BGu je silom prilika... Reci cu samo basista, metalac i lik. I sta vise dodati???
lily_3:Sto se mene tice obe se nakaradno oblace i cesce su svucene nego obucene ali
mislim da Christina ima mnogo bolji glas!Svi su do sada provalili da je Britney netalentovana glupaca
koja ne ume da peva![]()
A STA VI MISLITE![]()

guitarrr_babe:Pa... ne verujem!![]()
:shock: Pick me,pick me! Cekaj malo...a sta to treba da peva? Nje VALJDA ono sto ja mislim da jeste? :shock: :shock: :shock:Artist:Potrebna pevacica za svirku u nemackoj.
Mesec dana. Zarada 2000-3000€ (plus baksis).
ddi_inzenjering@yahoo.com
I kod meneguitarrr_babe:Joj, kod nas je u skoli "mavena" bila glavni fazon dana. Mislim, dolaze svi u skolu veseli i nasmejani, niko nista ne progovara i tek posle velikog odmora, samo neko vidis, zapeva "MAVENA..." i svi skoce "Jesi gledao? Joj, koji pacenik... itd." Nije fer sto ga zezamo, znam da nije, ali sta kad je tako smesno...
), jesi li ti to na vezi ili sanjam???Courtney::shock: * me,* me! Cekaj malo...a sta to treba da peva? Nje VALJDA ono sto ja mislim da jeste? :shock: :shock: :shock:Artist:Potrebna pevacica za svirku u nemackoj.
Mesec dana. Zarada 2000-3000€ (plus baksis).
ddi_inzenjering@yahoo.com

Izgubljena:Ja bih da pjevam, ali me nije lijepo slusati.
coooolJeeesaaaam! Gde ste viiiiiii?guitarrr_babe:Pa, cicka (skracenica od Cicka-Micka, kako zovem sve moje drugarice), jesi li ti to na vezi ili sanjam???

Courtney:Jeeesaaaam! Gde ste viiiiiii?guitarrr_babe:Pa, cicka (skracenica od Cicka-Micka, kako zovem sve moje drugarice), jesi li ti to na vezi ili sanjam???
![]()
![]()
![]()
Right on!Keeper:Courtney:Jeeesaaaam! Gde ste viiiiiii?guitarrr_babe:Pa, cicka (skracenica od Cicka-Micka, kako zovem sve moje drugarice), jesi li ti to na vezi ili sanjam???
![]()
![]()
![]()
svuda 8)
guitarrr_babe:neuhvatljivi kao vetar, neopipljivi kao magla...
ma samo lupam
Zvuci bas...gothic!guitarrr_babe:neuhvatljivi kao vetar, neopipljivi kao magla...
ma samo lupam