Naravno da gledam.Samo nekad se smejem,a nekad mi dodje da zaplacem.Ima stvarno jadnih ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cipjonka:Ucenici ili djaci.Sta tu nije jasno?! :?
Drago mi je da postoje tinejdzeri koji slusaju kvalitetnu muziku.Sve manje je takvih ljudi.Ubise nas ovi "Grand production" i "City records".
A ti si uciteljica (nastavnik,profesor)
!

Ej Iggy nemoj da se ljutis, ali mislim da ti ipak nisi za reggae bend...Iggy:Evo,ja 'ocu!
Führer.:Keeper:Führer.:Keeper:[dragi nas Fuhreru, neces ti tek tako spremati nasu kucu, mislimo mi na sve ...... znamo mi da ti kao ovakav ces nam samo jos vise skenjati kucicu mesto da ocistis. nego, mi cemo tebe lepo istreniraaaaati ........ i to na takav nacin da ces ti zavooooooleti taj posao ... i postaces slatka nasmejana kucna pomocnica :wink: ... a kad ja i mortishaaa budemo imali sina (ops: duso, jesmo imali ovo u planu?
) onda ce te nas sincic stipkati za guzu u predpubertetu, po dobrom starom obicaju ..... naravno, dok on ne sazri ti ces lepo istrenirati guzu da bude fiiiiiina
![]()
![]()
![]()
Ma vazi! Za koje pare!
... mi cemo ti omogucuti da radis posao koji VOLIS. a dobro znas da ljubav nema cenu :wink:
Trazim da sastavimo ugovor gde cu ja dobiti pravo da radim posao koji VOLIM :? (muhuhuhuhuha nije ni svestan sta ja najvise VOLIM da da radim,barem ovde na forumu).
![]()
![]()
![]()
Hahahaha i posle kazem da nisam zao.![]()
![]()
![]()
![]()
(Zasto imam osetjaj da ce neko ovu moju opslenju izjavu da zloupotrebi) :?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato sto ja nisam mogla da idemkkfjgkkjgijhlgjlhgg:pa da, gde je bio bolji maskenbal i zasto je 70% ljudi doslo kao i svakog dana, bez maske?
Eh,da sam ja bila...
nije decko kriv sto ne zna bas vsa slova
ops: taj idol je uzeo maha

zivijaRoots:e da bio je neki lik sto je pevao kao ,,mavena (malena)....,,bas mi ga je bilo zao a i oni iz ,,zirija,, su bas okrutni![]()
![]()
nije decko kriv sto ne zna bas vsa slova
ops: taj idol je uzeo maha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sta bi bila,mislim u sta bi se premaskirala?Courtney:Zato sto ja nisam mogla da idemkkfjgkkjgijhlgjlhgg:pa da, gde je bio bolji maskenbal i zasto je 70% ljudi doslo kao i svakog dana, bez maske?![]()
![]()
Eh,da sam ja bila...
Pa,verovatno bih se samo nasminkala...hm,dostaTwins:sta bi bila,mislim u sta bi se premaskirala?Courtney:Zato sto ja nisam mogla da idemkkfjgkkjgijhlgjlhgg:pa da, gde je bio bolji maskenbal i zasto je 70% ljudi doslo kao i svakog dana, bez maske?![]()
![]()
Eh,da sam ja bila...
![]()

Mislis? :shock: E,stvasno...Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
Inace,imam ja jednu drugaricu koja tako prica,pa sam se isparaksirala za zajeb-avanje takvih osoba
ili kad nije uspela da ukapiva da tveba da zatvori vrata,pa vici zatvori vrata,zatvori vrata,a ona nista,i mi jadni na kraju ZATVOVI VATA! I sto je najcrnje,odmah ih je zatvorila!

nisat nije tesko.....ne ali bas mi ga je zao ali sam se bas lepo ismejala......e bedak,smejemo se tudjoj nevolji...........evil Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
Keeper:znas zasto? ... zato sto pricas da si zao i ostavljas iza sebe gomilu tih djavola :wink: ... to ostavlja poprilican utisak, da znas
Sto?Führer.:Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
Go ahead and make my day!
Courtney:Sto?Führer.:Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
Go ahead and make my day!