Mislim da ti i ja moramo malo da poradimo na komunikaciji :wink:Führer.:Courtney:Sto?Führer.:Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
Go ahead and make my day!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ti i ja moramo malo da poradimo na komunikaciji :wink:Führer.:Courtney:Sto?Führer.:Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to jedina opcija!Courtney:Mislim da ti i ja moramo malo da poradimo na komunikaciji :wink:Führer.:Courtney:Sto?Führer.:Roots:moveeeeee bveeeee kad vam ja odvzim sovisticki konevt ovdeeeeeee.....![]()
![]()
![]()
![]()
?PREDRASUDE!Courtney:A znaci ti neces![]()
![]()
?
Da predjemo mi na pp,sta mislis?Führer.:PREDRASUDE!Courtney:A znaci ti neces![]()
![]()
?
Eyesburn girl:Evo ja komponujem ali ne koristim bilo kakav program, vec uglavnom sve na klaviru... A reci mi gde moze da se nabavi taj program, bas me interesuje... :wink:
Ja nism toliko dugo ovde. sta je pp?Courtney:Da predjemo mi na pp,sta mislis?Führer.:PREDRASUDE!Courtney:A znaci ti neces![]()
![]()
?
zmaj od paprike:
Ako ti tako kazes.Courtney:Privatna poruka :wink:
Führer.:Ako ti tako kazes.[/quote]Ja cekam...Courtney:Privatna poruka :wink::wink:
Courtney:Führer.:Ako ti tako kazes.[/quote]Ja cekam...Courtney:Privatna poruka :wink::wink:
Ti si meni htela nesto da kazes. Ili ne.
Courtney:Idi na prvu stranuE,kako smo bili loodi![]()
![]()
![]()
AhahahahahahahahahaCourtney:Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!

AhahahahahahahahahaCourtney:AhahahahahahahahahaCourtney:Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!![]()
![]()
![]()

Courtney:AhahahahahahahahahaCourtney:Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!![]()
![]()
![]()
AhaKeeper:Courtney:AhahahahahahahahahaCourtney:Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!![]()
![]()
![]()
eto vidis kako smo se oduvek voleli 8)
ahahahahahaha,ne mogu da prestanem da se smejem

Courtney:AhaKeeper:Courtney:AhahahahahahahahahaCourtney:Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!![]()
![]()
![]()
eto vidis kako smo se oduvek voleli 8)![]()
![]()
ahahahahahaha,ne mogu da prestanem da se smejem
![]()
![]()
![]()
![]()

Courtney:Searching mortisha...
0 results found
![]()
![]()
![]()
:cry:Nismo...Keeper:Courtney:Searching mortisha...
0 results found
![]()
![]()
![]()
mortishaaa je sveze meso na forumu
![]()
mi smo vec prekaljeni .....
Courtney::cry:Nismo...Keeper:Courtney:Searching mortisha...
0 results found
![]()
![]()
![]()
mortishaaa je sveze meso na forumu
![]()
mi smo vec prekaljeni .....![]()
![]()