ima li hopera????

Eyesburn girl:
Evo ja komponujem ali ne koristim bilo kakav program, vec uglavnom sve na klaviru... A reci mi gde moze da se nabavi taj program, bas me interesuje... :wink:

Imaš na hakerskom sajtu: www.warezfreaks.com nije loše da probaš. Jedan moj drug sa kim sam u saradnji a stvarno ima talenta komponuje na cubass (što se klasike tiče a i uopšte - pa i Dule iz Medenog meseca koristi te programe).

Fruity loops 4.12 ima dodatne opcije o kojima ne bih sada.

Keeper:
Courtney:
Courtney:
Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!
Ahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

eto vidis kako smo se oduvek voleli 8)
Aha :lol: :lol: :lol: ahahahahahaha,ne mogu da prestanem da se smejem :lol: :lol: :lol: :lol:

Courtney:
Keeper:
Courtney:
Courtney:
Znam da black nije jedino vezan za satanizam i nije uopste trebalo da postavim ovu temu.Onaj lik sto ne shvata sta mi vidimo u metalu nije ni trebao da otvara ovu temu,jer je pitanje bilo:"Moras li biti satanista da bi slusao BM?",a ne :"Zasto mladi postaju satanisti?"!
Ahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

eto vidis kako smo se oduvek voleli 8)
Aha :lol: :lol: :lol: ahahahahahaha,ne mogu da prestanem da se smejem :lol: :lol: :lol: :lol:

ajd' ostavi proslost da se na nju skuplja paucina ... nemoj vise ... e, a jel ima tu negde mortishaaa ?

Uopste ne kapiram ljude koji gutaju pinkove bljutave pesmice ko ludi!? Ljudi pa to nije muzika!!Kakva je to pesma 'Ja nisam Snezana, al trazim sponzora' (tako nesto). Definitivno je neophodno da se u apotekama pojavi antipink pilula!

Back