child in time
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
da,macke su mi veoma svestrane... :wink: :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eyesburn girl:Sa n* kao ti necu sigurno.
ili treci ili art,ili metropolis(koji nemam)grggrgggrrrrrrrrrRock-metal girl:Mislim da PINK jednostavno ne treba da se komenatrise... To je nesto toliko ispod svakog nivoa... Opet, ukusi su razliciti i ja ih postujem... A sto se tice muzike, ne znam sta sada pustaju, ali dok sam ja gledala njihove serije, to nije bila muzika vec neko piskanje bez odece. Za muziku je ipak najbolji 3. kanal!!! Slazete se?
guitarrr_babe:Pa...jedan Nikola... Pa sam mislila, to ne mozes biti ti, jer ti nisi Nikola, jer da jesi, onda bi se zvao Nikola, a ne Yugoslav, premda nigde ne pise da se moras predstaviti kao ono sto jesi, ovaj...
... tako nekako.![]()

Alexandra9:Naravno da ga nismo zaboravili. Mnogi ga ne vole, ali to ne menja moj ukus. Govore: ,,On recituje''. Pa ljudi! sta je bitno u jednoj pesmi? Tekst! Svaka njegova pesma je jedinstvena i mislim da svi oni koji ga ,,ne vare''treba bar jednu pesmu pazljivo(ali zapravo)da saslusaju...
,,Kad potrazim, put u srediste sebe
staze bivaju tesnje i tesnje...''
,,...a crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela
Bez crne, bela, ne bi vredela...''
Polako, polako nigde ne zurimo.Keeper:Courtney::cry:Nismo...Keeper:Courtney:Searching mortisha...
0 results found
![]()
![]()
![]()
mortishaaa je sveze meso na forumu
![]()
mi smo vec prekaljeni .....![]()
![]()
otkud to? ..... pogledaj ostale ..... nemaju ni 100 postova

Boze,pa zar niko nema nikakvo misljenje?Ljubitelji,gde ste?
Führer.:Polako, polako nigde ne zurimo.Keeper:Courtney::cry:Nismo...Keeper:Courtney:Searching mortisha...
0 results found
![]()
![]()
![]()
mortishaaa je sveze meso na forumu
![]()
mi smo vec prekaljeni .....![]()
![]()
otkud to? ..... pogledaj ostale ..... nemaju ni 100 postova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voli ih moja kevaAnonymous:![]()
Alexandra9:Naravno da postoje, ..., moja skola ih je puna...

i majka mog komsije.Twins:Voli ih moja kevaAnonymous:![]()
Majke mi!
Führer.:i majka mog komsije.Twins:Voli ih moja kevaAnonymous:![]()
Majke mi!
Ma svaka cast svima :wink: .mimim:Führer.:i majka mog komsije.Twins:Voli ih moja kevaAnonymous:![]()
Majke mi!
ja takodjer!
Führer.:Ma svaka cast svima :wink: .mimim:Führer.:i majka mog komsije.Twins:Voli ih moja kevaAnonymous:![]()
Majke mi!
ja takodjer!
e ovaj drugi sa zvezdama na glavi je baaaaaaas upecatljiv i ona horda sa njim,neki lik sa plavom kosom(?)i neki tamo sto jos zickaju.....e kakvi likovi.....primetih da nose kozuhe,zakljucujem da lepo zaradjuju ........unosan je to posao.....postaosmarach:dvojica tipova su upecatljiva:
1. Sedi starac iz KST-a, mada ga u zadnje vreme ne vidjam
2. Onaj punker sto bleji ispred skc-a stalno ima plavu kosu i ciroki frizuru i negde oko 31. 32. godine