ima li hopera????

Mislim da PINK jednostavno ne treba da se komenatrise... To je nesto toliko ispod svakog nivoa... Opet, ukusi su razliciti i ja ih postujem... A sto se tice muzike, ne znam sta sada pustaju, ali dok sam ja gledala njihove serije, to nije bila muzika vec neko piskanje bez odece. Za muziku je ipak najbolji 3. kanal!!! Slazete se?

Rock-metal girl:
Mislim da PINK jednostavno ne treba da se komenatrise... To je nesto toliko ispod svakog nivoa... Opet, ukusi su razliciti i ja ih postujem... A sto se tice muzike, ne znam sta sada pustaju, ali dok sam ja gledala njihove serije, to nije bila muzika vec neko piskanje bez odece. Za muziku je ipak najbolji 3. kanal!!! Slazete se?
ili treci ili art,ili metropolis(koji nemam)grggrgggrrrrrrrrr
boze gubim se od teme..

Sta mislite o Davidu Coverdale-u? Strava peva covek, ali mislim da je stekao slavu radeci sa Deep Purpleom, a tek posle Whitesnake. Nije u redu da sada pljuje D.P. po svim ROCK magazinima. Sta vi mislite?

guitarrr_babe:
Pa...
diffident.gif
jedan Nikola... Pa sam mislila, to ne mozes biti ti, jer ti nisi Nikola, jer da jesi, onda bi se zvao Nikola, a ne Yugoslav, premda nigde ne pise da se moras predstaviti kao ono sto jesi, ovaj...
upset.gif
... tako nekako.

Pa naravno,,, ja sam NIKOLA samo se predstavljam ako yugoslav!!!!

Alexandra9:
Naravno da ga nismo zaboravili. Mnogi ga ne vole, ali to ne menja moj ukus. Govore: ,,On recituje''. Pa ljudi! sta je bitno u jednoj pesmi? Tekst! Svaka njegova pesma je jedinstvena i mislim da svi oni koji ga ,,ne vare''treba bar jednu pesmu pazljivo(ali zapravo)da saslusaju...

,,Kad potrazim, put u srediste sebe
staze bivaju tesnje i tesnje...''

,,...a crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela
Bez crne, bela, ne bi vredela...''

Mislis da postoji osoba koja nikada nije cula nijednu njegovu pesmu od pocetka do kraja. :?

A ti si kao TOlerantan?!Stvarno je glupo da pretis nekome da nikad nece osnovati bend samo zato sto je ta osoba pokusala na lep nacin da ti kaze da se ne uklapas u njenu koncepciju benda. Ako te to ljuti, e pa sorry,to je vec tvoj problem. Nemam nameru da se svadjam. PEACE :)

smarach:
dvojica tipova su upecatljiva:
1. Sedi starac iz KST-a, mada ga u zadnje vreme ne vidjam
2. Onaj punker sto bleji ispred skc-a stalno ima plavu kosu i ciroki frizuru i negde oko 31. 32. godine
e ovaj drugi sa zvezdama na glavi je baaaaaaas upecatljiv i ona horda sa njim,neki lik sa plavom kosom(?)i neki tamo sto jos zickaju.....e kakvi likovi.....primetih da nose kozuhe,zakljucujem da lepo zaradjuju ........unosan je to posao.....postao :idea: :idea:

Back