Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.170
ma znam ...... :wink:
samo mi je smetalo ono tvoje "jedino pravo" .....
samo mi je smetalo ono tvoje "jedino pravo" .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da...ja samEyesburn girl:Masho, nisi valjda ti Jah girl?! Mislim, skorpija, pa '87... Ja sam sedela na kraju do vrata pored one plavuse Dragane... Ako si Masha, onda me sigurno znas...i to odavno...ime mi pocinje na M...JaH_G|rL:Hehe...znam bash je bilo...zzzzzzz...Eyesburn girl:He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!JaH_G|rL:Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)
![]()
Ma stajala/sedela sam odmah pored klavira,kod Valentine...crna majica sa dugim i crvena majica sa kratkim rukavima????Gde si ti bila??
![]()
Keeper:ajd' nek' neko zakljuca ovu temu ... em je nesto vrlo slicno bilo, em kako je pocelo ovo ce biti najidiotskija tema na forumu.

Kinezi ukrstavali italianski rep (nesto najjjjgore sto sam ja ikada cuo), Indijansku klasiku i Eskimsiki Death Metall.
Keeper:buuuuuehehehhehe.
kakva tema ...... hihihiihih.![]()
![]()
![]()
e slusaj, ako je mogao biti ovaj par - roker (ja) i reperka (moja bivsa) ... onda moze i narodnjak i eskimka![]()
![]()
![]()
FENSI:MA SHTA HAHAHA!.MEAN MACHINE.:FENSI:FENSERI SU ZAKON ZAKON JEL CHUJESH?UREZI TO U TAJ TVOJ NEANDERTALSKI MOZAK
hahahah![]()
:
lol:

lol:

1)Keeper:pa ako ti je stalo do toga da se tema ne kvari sto onda dolazis na nju?...
:wink:
ajd' lepo mi objasni zasto smo mi sad pokvarili temu.
evo, ako zelis, ovo mi je zadnji post na ovoj temi, ajd cao.
:wink:
cekajte ljudi,ama bas ne kvraimo temu,sta vise odgovaramo na nju samo u epizodama tako da nem apotrebe da se ti nerviras zbog togamacka b a?do jajaFurerr:I said I don't like regge.................... O no .......................................
..........................................
.............................................
I love it ....................................o yeah ...........................................
...............................................
I said I don't like Jamayca .......................
.................................................
............................o no.................
...............................................
.......................................
I love her (da her) ................................
.................................. O yeah......
..............................................
............................................
Cini mi se da nije sve u parama... Mozda ima nesto i u lepoti sviranja za druge ljude, zabavi, itd. itd. U stvari, ja nisam od onih sto jure kintu pa zato kenjam o tome, ali ako ti jesi (nista protiv, kazem samo), onda moras da ides na fensi mesta i da sviras domacu muziku i da ti ulaznice prvo budu nesto malo (oko 50 din, cisto da platis taxi), a onda gledas kako ce prva svirka da prodje...your lives run faster....MEAN MACHINE.:. . .:A kakve to ima veze sa Cruachan-om?.MEAN MACHINE.:Svaki pravac ima svoje chari...
A sto se tice Master of puppets-a to je ubedljivo najbolja metallicina pesma![]()
...come crawling faster...obey your master...![]()
pa nema nikakve...ja sam vec napisao svoje misljenje o njima i sad kad smo vec skrenuli sa teme onda idemo do kraja![]()

Ko je pominjao hip-hop?! Naravno da hocu roots,pravi reggae, mislis da ja stvarno volim one folirante sto si pomenuo? Pa ja i hocu ljude za bend koji vole reggae, koji se razumeju, zato sam i ostavila poruku na ovom forumu jer ih ovde ima... Samo nisam shvatila, ti vec imas bend ili kako?! Ajde javi mi se na reggaemaya@yahoo.com pa cemo da vidimo...Anonymous:m iz bg-a.ali ozbiljno ako hoces grupu onda roots i da ne bude poziranje kao vecina ovih sto rade hip hop(odjednom je postao popularan pa imas milion mc-jeva).Sad je i reggae odjednom "popularan"kod nas pa svi nose one trakice oko ruku ili dredove a ne znaju sta znaci.Znaci samo ako tako hoces jer smo mi nesto radili ranije ali su bas i gitaru svirali metalci koji su poceli da se izivljavaju pa smo tad iskulirali.ostavi mail ako hoces pa cu ti se javiti
Ja obozavam Fujrera!Furerr:FENSI:MA SHTA HAHAHA!.MEAN MACHINE.:FENSI:FENSERI SU ZAKON ZAKON JEL CHUJESH?UREZI TO U TAJ TVOJ NEANDERTALSKI MOZAK
hahahah![]()
E bolju foru nisam cuo jos od .......................................... pre dva dana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frenseri .........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se teme tice,ja cu prvo da krenem od sebe. Ja ne bih mogla da budem sa osobom koja slusa City records,ne daj boze Grand,ili nesto gore,imam i svojih razloga za to. Ta veza ne bi uspela,jer je cinjenica da bi ta "fenserka" morala da se koliko toliko uklopi u drustvo svog decka i obrnuto. E,sad zamislite vi jednu finu lepu slatku devojcicu u roze majicici ( Dobro mislish...matalac:Mislim da ne mogu jer fenserka nece mocu da slusa metal muziku a kamoli rock,i nece shvatiti oblacenje njenog decka kao hipika ili klosara,