Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.163
nego, mean machine, imamo problem, ja mislim da je trebalo da courtney i mortishaaa jos pre uche gitaru kod mene 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedino shto mi pada na pamet...je Maja????U svakom sluchaju u sredu me cimni na horu .MEAN MACHINE.:ahaaaaaaaaaaa malo sutra...
kad Courtney oplete solazu iz Master of Puppets,Mortisha ce samo da zine![]()
...
.MEAN MACHINE.:ma naucices je ti da svira... (da ne kazem cemu)![]()
Keeper:Courtney:Pa,ovaj,ajde besplatno,znas,ja sam ipak mala.I relativno slatka.MEAN MACHINE.:kolko placas?![]()
...eh,vidis da sam htela da placam,ja bih uzela profesora... :wink:
... skolski primer kako se koristi to sto si zensko 8)
Eh,Keeper,u dusu me znas... 
Ma,necu...sto bih ja tebe ljutila?.MEAN MACHINE.:ma kakav Kit Ricards,njega da zovnes pa da ti rikne na gajbi![]()
slusaj Courtney,nemoj da ti padne na pamet da odes kod njega ima da se naljutim![]()
Nego,kazes slika,a? Dobro,objasnite mi kako se stavlja slika u profil i...

I trebalo bi da se koljete esidom,neverovatno i konstatnoKeeper:hehehehehhehe. klavir i bubnjevi ????
ajao. dosta love. ma kakav bre klavir, sintisajzer ali dobar. i to je to. uglavnom dosta love.
a bend neka vam se zove "DAJTE NAM PARE" :wink:
Pa Iggy ajde reci ko tebi valja? Da kako se nisam odmah mogao setiti 187,Sha-Ila,C-ya,Shabanoti i jos neki debili!!!!!!!!!!Iggy:Od toliko dobrih domacih hip-hop bendova,po tebi su zakon V.I.P.? Pa ti nemas pojma o hip-hopu!
Iggy:Od toliko dobrih domacih hip-hop bendova,po tebi su zakon V.I.P.? Pa ti nemas pojma o hip-hopu!
.MEAN MACHINE.:Tamo neki:Evo ovako
Za klavijature 1000-1500e. (Korg PA60)
Za bubnjeve (solidan set nista preterano) oko 1500e.
(Yamaha maplecustom)
Trebace vam i jedna mikseta recimo PowerMate 1000 kutije Ev ili Dynacord par mikrofona gomile kablova sto je sve opet oko 2000-3000e. zavisno od kvaliteta komponenti
Sve to sa onim sto vec imate u jednu sobu i vezbanje do besvesti.
Onda stupite u kontakt sa nekim menadzerom i naravno pre toga spremite gomilu GOMILU para za produkciju i
naravno izabraces neki komercijalniji muzicki pravac.
kao prvo ne treba im nista od navedenog...u svakom studiu (ako bas niste odlucili da vezbate u necijoj dnevnoj sobi) postoje bubnjevi.A siguran sam da od nekoga mogu da pozajme klavijature za vezbanje. Druga stvar: svirke.Na svirkama u 99% slucajeva organizator obezbedjuje ono sto oni nemaju (bubnjeve,ozvucenje,kablove) a klavijature opet morate da pozajmite...
Keeper:on sigurno misli da je rege cool![]()
ops: .Furerr:Keeper:on sigurno misli da je rege cool![]()
Ne ja nislim da je "Gruvie" (ako sam lepo napisao)
ops: .
Furerr:.MEAN MACHINE.:Tamo neki:Evo ovako
Za klavijature 1000-1500e. (Korg PA60)
Za bubnjeve (solidan set nista preterano) oko 1500e.
(Yamaha maplecustom)
Trebace vam i jedna mikseta recimo PowerMate 1000 kutije Ev ili Dynacord par mikrofona gomile kablova sto je sve opet oko 2000-3000e. zavisno od kvaliteta komponenti
Sve to sa onim sto vec imate u jednu sobu i vezbanje do besvesti.
Onda stupite u kontakt sa nekim menadzerom i naravno pre toga spremite gomilu GOMILU para za produkciju i
naravno izabraces neki komercijalniji muzicki pravac.
kao prvo ne treba im nista od navedenog...u svakom studiu (ako bas niste odlucili da vezbate u necijoj dnevnoj sobi) postoje bubnjevi.A siguran sam da od nekoga mogu da pozajme klavijature za vezbanje. Druga stvar: svirke.Na svirkama u 99% slucajeva organizator obezbedjuje ono sto oni nemaju (bubnjeve,ozvucenje,kablove) a klavijature opet morate da pozajmite...
Joj MEAN MACHINE nemas pojma jesi li ti ikada bio u bendu? Kao prvo treba im sve ono zbog:
1) Nece valjda da skidaju stvari u studiu ili gde vec budu radili to se radi kuci. Kuci se i vezba za sta im opet treba oprema (sem bubnjaru ).
2) Kao drugo ako ce da vezbaju u studiju ima da puknu love isto toliko koliko bi dali za opremu. To se radi u nekoj garazi ili tako negde.
3) Na svirkama organizator nece da uzima bend bez instrumenata. Zbog toga sto: Ako nemaju svoje instrumente to vec dovoljno govori o kvalitetu benda, i zbog toga sto se to ne isplati.
Sve u svemu prvu svirku (normalnu) moci ce da odsviraju tek posle godinu dana. I to ako su talentovani ko' Jimi, Pastorijus & co. A ne ono da sviramo samo da se svira pa makar to i ne zvucalo doro. Tako da znaju odmah u sta se upustaju. Ja ovo govorim iz iskustva.