ima li hopera????

Courtney:
.MEAN MACHINE.:
. . .:
.MEAN MACHINE.:
Svaki pravac ima svoje chari...
A sto se tice Master of puppets-a to je ubedljivo najbolja metallicina pesma :D
...come crawling faster...obey your master... :twisted:
A kakve to ima veze sa Cruachan-om?

pa nema nikakve...ja sam vec napisao svoje misljenje o njima i sad kad smo vec skrenuli sa teme onda idemo do kraja :D
..your lives run faster... :lol:

kolko ja znam ide 'Your life burns faster' :lol:

.MEAN MACHINE.:
Courtney:
.MEAN MACHINE.:
. . .:
.MEAN MACHINE.:
Svaki pravac ima svoje chari...
A sto se tice Master of puppets-a to je ubedljivo najbolja metallicina pesma :D
...come crawling faster...obey your master... :twisted:
A kakve to ima veze sa Cruachan-om?

pa nema nikakve...ja sam vec napisao svoje misljenje o njima i sad kad smo vec skrenuli sa teme onda idemo do kraja :D
..your lives run faster... :lol:

kolko ja znam ide 'Your life burns faster' :lol:
Izvinjavam se :oops: mada sto se tice Metallice,bas i nisam u fazonu ucenja pesmica napamet...sem onog:

Sleep my friend
And you will see
Dream is my reality...

Ovde valjda nema gresaka :shock:

JaH_G|rL:
Eyesburn girl:
JaH_G|rL:
Eyesburn girl:
JaH_G|rL:
Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)
He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!
:)
Hehe...znam bash je bilo...zzzzzzz... :D Ma stajala/sedela sam odmah pored klavira,kod Valentine...crna majica sa dugim i crvena majica sa kratkim rukavima????Gde si ti bila??
Masho, nisi valjda ti Jah girl?! Mislim, skorpija, pa '87... Ja sam sedela na kraju do vrata pored one plavuse Dragane... Ako si Masha, onda me sigurno znas...i to odavno...ime mi pocinje na M... :)
Da da...ja sam :D Hmmmm...nisam neshto zapazila gde je Dragana sedela....a na M...Marija??10000% te znam kao shto si rekla...ali trenutno ne mogu da se setim :(
Znaci ne verujem!!! :) Pa kako bre ne mozes da se setis, bas smo se pre druzile, nazalost sad smo suprotna smena pa se retko vidjemo...javila si mi se prekjuce na horu...hm, ranije smo obe bile zaludjene biologijom...jesi li sad ukapirala ko sam??! By the way nisam imala pojma da slusas reggae...to je stvarno za pohvalu...ako si raspolozena da odemo jednom u Fili, tu sam... 8)

Back