ima li hopera????

Eyesburn girl:
JaH_G|rL:
Eyesburn girl:
JaH_G|rL:
Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)
He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!
:)
Hehe...znam bash je bilo...zzzzzzz... :D Ma stajala/sedela sam odmah pored klavira,kod Valentine...crna majica sa dugim i crvena majica sa kratkim rukavima????Gde si ti bila??
Masho, nisi valjda ti Jah girl?! Mislim, skorpija, pa '87... Ja sam sedela na kraju do vrata pored one plavuse Dragane... Ako si Masha, onda me sigurno znas...i to odavno...ime mi pocinje na M... :)
Da da...ja sam :D Hmmmm...nisam neshto zapazila gde je Dragana sedela....a na M...Marija??10000% te znam kao shto si rekla...ali trenutno ne mogu da se setim :(

Sto se tice American stars'n'bars, evo malo podataka(inace ploca je svojevremeno cak i kod nas izasla):
Prva strana ploce je snimljena 1977 sa CH i Silver bullets i sadrzi pesme: 1. The Old country waltz, 2. Saddle up the palomino, 3. Hold back the tears i 4. Bite the bullet. Pesme na drugoj strani su snimljene u razlicitim session-ima izmedju '74. i '76 i sadrzi: 1. Star of Betlehem, 2. Will to love, 3. Like a hurricane i 4. Homegrown.
Kao sto vidis po pesmama ovo je jedna od najboljih ploca Neil Younga:)

Furerr:
I said I don't like regge.................... O no .......................................
..........................................
.............................................
I love it ....................................o yeah ...........................................
...............................................
I said I don't like Jamayca .......................
.................................................
............................o no.................
...............................................
.......................................
I love her (da her) ................................
.................................. O yeah......
..............................................
............................................
macka b a?do jaja

m iz bg-a.ali ozbiljno ako hoces grupu onda roots i da ne bude poziranje kao vecina ovih sto rade hip hop(odjednom je postao popularan pa imas milion mc-jeva).Sad je i reggae odjednom "popularan"kod nas pa svi nose one trakice oko ruku ili dredove a ne znaju sta znaci.Znaci samo ako tako hoces jer smo mi nesto radili ranije ali su bas i gitaru svirali metalci koji su poceli da se izivljavaju pa smo tad iskulirali.ostavi mail ako hoces pa cu ti se javiti

:idea: :idea: Cini mi se da nije sve u parama... Mozda ima nesto i u lepoti sviranja za druge ljude, zabavi, itd. itd. U stvari, ja nisam od onih sto jure kintu pa zato kenjam o tome, ali ako ti jesi (nista protiv, kazem samo), onda moras da ides na fensi mesta i da sviras domacu muziku i da ti ulaznice prvo budu nesto malo (oko 50 din, cisto da platis taxi), a onda gledas kako ce prva svirka da prodje.

A koju biste muziku u stvari svirali? Mislim, ogromna je razlika... Mogu da vam pomognem samo ako hocete da svirate hardcore ili punk, za sve ostalo... moracemo da vidimo.

.MEAN MACHINE.:
. . .:
.MEAN MACHINE.:
Svaki pravac ima svoje chari...
A sto se tice Master of puppets-a to je ubedljivo najbolja metallicina pesma :D
...come crawling faster...obey your master... :twisted:
A kakve to ima veze sa Cruachan-om?

pa nema nikakve...ja sam vec napisao svoje misljenje o njima i sad kad smo vec skrenuli sa teme onda idemo do kraja :D
..your lives run faster... :lol:

Anonymous:
m iz bg-a.ali ozbiljno ako hoces grupu onda roots i da ne bude poziranje kao vecina ovih sto rade hip hop(odjednom je postao popularan pa imas milion mc-jeva).Sad je i reggae odjednom "popularan"kod nas pa svi nose one trakice oko ruku ili dredove a ne znaju sta znaci.Znaci samo ako tako hoces jer smo mi nesto radili ranije ali su bas i gitaru svirali metalci koji su poceli da se izivljavaju pa smo tad iskulirali.ostavi mail ako hoces pa cu ti se javiti
Ko je pominjao hip-hop?! Naravno da hocu roots,pravi reggae, mislis da ja stvarno volim one folirante sto si pomenuo? Pa ja i hocu ljude za bend koji vole reggae, koji se razumeju, zato sam i ostavila poruku na ovom forumu jer ih ovde ima... Samo nisam shvatila, ti vec imas bend ili kako?! Ajde javi mi se na reggaemaya@yahoo.com pa cemo da vidimo...

Furerr:
FENSI:
.MEAN MACHINE.:
FENSI:
FENSERI SU ZAKON ZAKON JEL CHUJESH?UREZI TO U TAJ TVOJ NEANDERTALSKI MOZAK

hahahah :lol:
MA SHTA HAHAHA!

E bolju foru nisam cuo jos od .......................................... pre dva dana. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Frenseri ......................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja obozavam Fujrera! :lol: A sto se teme tice,ja cu prvo da krenem od sebe. Ja ne bih mogla da budem sa osobom koja slusa City records,ne daj boze Grand,ili nesto gore,imam i svojih razloga za to. Ta veza ne bi uspela,jer je cinjenica da bi ta "fenserka" morala da se koliko toliko uklopi u drustvo svog decka i obrnuto. E,sad zamislite vi jednu finu lepu slatku devojcicu u roze majicici ( :roll: ) okruzenu okorelim metalcima...ili puno fensi ljudi u belom i medju njima onaj jadni nesrecni metalac...ne ide.

Back