child in time
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
mozda te zanima zasto su ljudi od 12-19 godine kao retardi(u ponasanju) barem vecina,ja bih to sve poslala u vojsku.
me sakloni i sacuvaj!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta sam ja? :shock:mortishaaa:E ajde!!!!! Ja sam uvek ZA!! :wink:Keeper:Furerr:Courtney:Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:Furerr:Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()
Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Ne znamali znas kao se kaze ko pita ne skita
. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.
sta bre sta cemo da radimo ???
sta je s vama ??? ne mozes pricati normalno ...mortishaaa, ajmo da ih bijemo 8)
![]()
![]()
Nego ja sam zakljucila (iz prethodnih postova) da je Cuortney uzasan PIRKE!! 8)![]()
Hm...ne!. . .:Mislis BLACK BLACK BLACK I SAMO BLACK!Courtney:TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH!. . .:Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.mortishaaa:NE MRZIM!!!![]()
nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
![]()
![]()
![]()
TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH....hm,pomenuh li TRASH!!!!!!!!!!??? Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce:wink:
child in time:ahah dobro i to je nesto za pocetak !!![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj,ono sto mene trenutno zanima je da li neko zna ko ima onu pesmu:"and weak as I am".
ne,ustvari da budem iskrena,ne pada mi na pamet sta vas pitam,tako da vi mene nesto piyajte(ja ne znam da kucam-definitivnoops: )e,da keeperu,sad sam se setila da li si probao sa slayerom i mackama nesto da iskombinujes??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako,nisi,razocaraces me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Courtney:Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce:wink:
E,Keeper,Keeper...

Pa mi idemo u istu skolu!!!!!!!!!!!!!!JaH_G|rL:Vuchkovicsunny_girl:'Mokranjac'. A ti u koju ides?JaH_G|rL:u koju si muzichku ishla???sunny_girl:Ja sam zavrsila srednju muzicku. Najvise sam volela oblike, a i kompozicija mi je dobro isla. Koji ste odsek? Ja sam zavrsila klavirski i teoretski.
ti si bas smesan!!
kaka sam rekla ljudi mislila sam na muski deo(chast izuzecima)!!o.k. barem one koje ja znam!!!guitarrr_babe:Boze, svasta???
shalim se,ali nemam pojma nista o tome jedva znam do neta da odem!!
tako da ne znam ni zashto sam ti odgovorila?