ima li hopera????

Samo se desi...

Pokusaj da izlazis na neke svirke (ne znam gde ima u Bg, ali mogu da saznam, vrlo lako). Najbolji nacin da se ubacis u tu pricu je, ipak, preko interneta! Kako? Imas na Yahoo! odeljak Yahoo groups, to radi samo ako imas yahoo adresu, a nju nije tesko nabaviti (trust me!), i ako pratis upsutstva, reci ce ti kako da postanes clan grupe koje hoces. Upadni, dakle, u grupu Africaunite, srpska grupa, i sve ce ti postati jasno. Osim toga, ljudi su skroz ok, i mislim da oni mogu da ti pomognu. Proffesor Skunk, MissIDread, NemanJah, znas za njih?

mortishaaa:
Keeper:
Furerr:
Courtney:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .

tesno nam je tamo :roll: :lol:

Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:

Ne znam :?: ali znas kao se kaze ko pita ne skita :idea:. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.

sta bre sta cemo da radimo ???
sta je s vama ??? ne mozes pricati normalno ... :twisted: mortishaaa, ajmo da ih bijemo 8)
E ajde!!!!! Ja sam uvek ZA!! :wink: :lol: :lol:
Nego ja sam zakljucila (iz prethodnih postova) da je Cuortney uzasan PIRKE!! 8) :o
Sta sam ja? :shock:

child in time:
ahah dobro i to je nesto za pocetak !! :lol: :arrow: :lol: :lol: :lol: ovaj,ono sto mene trenutno zanima je da li neko zna ko ima onu pesmu:"and weak as I am".
ne,ustvari da budem iskrena,ne pada mi na pamet sta vas pitam,tako da vi mene nesto piyajte(ja ne znam da kucam-definitivno :oops: )e,da keeperu,sad sam se setila da li si probao sa slayerom i mackama nesto da iskombinujes?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako,nisi,razocaraces me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

... ma probao sam. al' u zadnje vreme mi je machetina nesto stalno pospana i umorna, dodje ovde i spava ko zaklana, a slayer ocito nije dovoljno jak ..... ne znam ima li nesto bucnije i agresivnije, pa da joj nabijem zvucnike u ushi ....... :roll:

Nista ne brini, samo ti furaj svoj fazon i ne obracaj paznju na ostale. Tako sam ja edukovala mnoge drugarice koje su prvi put cule od mene za reggae (a takodje i mene su neki edukovali). To ti je to, dovoljno je da zainteresujes ljude i sledeci trenutak ce vec poceti da te smaraju da im pricas o rasta pokretu...Reggae kao celina? Nesto jako pozitivno, cije ideje (po meni) mogu da se prihvate u vecini kulturoloskih uslova...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti si bas smesan!!
pozdravi tvoju macku,e da kako se zove?ja sam imala macku i zvala se shaca(to znaci na nemackom dragi,kako sam kasnije saznala) 8) 8) 8) i nemoj biti tako brutalan sa mackom,ako hoces da je usrecis pusti joj(kad vec nije odusevljena slayerom)npr,pink floyd ili pearl jam ili dream theater... :P

Back